Şimdi Ara

microsoft exchange contacts

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yahoo hesabimdaki rehber ile iphone daki rehberim ile nasil eslestirebilirim yani rehbere kisi ekledigim zaman ayni zamanda yahoo ya kaydetmesini istiyorum

push mail nedir, nasil nerden push mail hesabi alinir, mail contacts nasil eslestilir

konu hakkinda bilgisi olan arkadaslardan bu konuyu acikliga kavuşturursalar herkes faydalanir nette epey bi arastirmama ragmen elle tutulur bir bilgi bulamadim

mail2webden bir mail hesabi aldim onuda sadece beejiveim ile kullaniyorum

umarim konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar bildiklerini esirgemez paylasirlar

saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reiis -- 25 Aralık 2008; 16:16:14 >

• Ben şirket mail'imi kullanıyorum ve dolayısı ile şirket mailimiz microsoft exchnage server üzerinde tutulduğu için birinde yaptığım bir değişiklik anında diğer tarafa yansıyor, yahoo mail ile bu özellik bildiğim kadar ile çalışmıyor yani push özelliğini desteklemiyor, sanırım apple mobile me mail'i ile push özelliği çalışıyor.
  • Push Mail'in çalışmadıgını düşünüyordum ama çalışıyor. Push mail'in ayarlarından 15 dakika yaparsanız. 15 dakika da bir server'a otomatik baglanıp mail olup olmadıgını kontrol ediyor.. Mükemmel bence bu :) Keşke hotmail için de geçerli olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimen -- 25 Aralık 2008; 12:23:21 >
  • push mail o degil push mail sunucudan direk iphone geliyo anlik yani mail2webden aldim beejiveimi bagladim deneme amacli baska mailiden yazdim 10 saniye surmuyo mailin gelmesi

rehberi mail hesabima kaydetmis ama activesync yapamiyorum
  • activesync, microsotf exchange ile olabilecek bir şey.
  • activesync yaparken iphoneda wifiye bagli olmasi gereklimi yardimlarin icin tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: reiis

activesync yaparken iphoneda wifiye bagli olmasi gereklimi yardimlarin icin tesekkurler

Hayır şart değil, EDGE üzerinden de yapabilir, ama mutlaka internet bağlantısı gerekiyor tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoVBoY47 -- 25 Aralık 2008; 16:02:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G930 connection to android phone
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah cok sagol bu baglanti olayini dedigin cok iyi oldu tekrar tesekkurler

bisey daha sorayim bu activesync icin iphone program kurmam gereklimi tawsiye edebilecegin prgrm varmi
  • hayır herhangi bir şey kurman gerekmiyor, eğer exchange destekli bir mail kuracaksan senden server ve user password bilgilerini istiyor gersini kendisi hallediyor.
  • Arkadaslar ben de MS EXC. ile sirkete baglaniyorum. Ama activesync kulalnmadim. Sizin yontem bana farkli geldi. Ben sadece sirkete ben icin serifika yuklediklerini hatirliyorum. Geri kalani bilgi islemden bizim server in adresini Iphone a girmekti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoVBoY47

hayır herhangi bir şey kurman gerekmiyor, eğer exchange destekli bir mail kuracaksan senden server ve user password bilgilerini istiyor gersini kendisi hallediyor.
    dostum verdigin bilgiler icin cok tesekkurler

bu gibi seyler hakkinda pek bilgim olmadigi icin bunu pc de hangi programla yapcam bu programi indirmem gerekiyormu yoksa pc de oluyormu arkadasin yeni almis oldugu pc de yapcam bu islemi vista kullaniyor kendiside bilmedigi icin .........
  • reiis,

Sanırım bir yanlış anlama var, ms exchange üzerinde çalışan bir mail accountunu iphone üzerinden kullanmak istiyorsanız, öncelikle bu accountun system admin tarafından activesync desteğinin açılmış olması gerekiyor, sonrasında iphone mail account ekleme bölümünden exchange seçeneğini seçip server'a ait bilgileri girerek mail tanımını bitirmiş oluyorsunuz. PC üzerinde hiç bir şey yapmaya gerek yok.
  • quote:

reiis,

Sanırım bir yanlış anlama var, ms exchange üzerinde çalışan bir mail accountunu iphone üzerinden kullanmak istiyorsanız, öncelikle bu accountun system admin tarafından activesync desteğinin açılmış olması gerekiyor, sonrasında iphone mail account ekleme bölümünden exchange seçeneğini seçip server'a ait bilgileri girerek mail tanımını bitirmiş oluyorsunuz. PC üzerinde hiç bir şey yapmaya gerek yok.

sevgili kovboy47 birde şu activesync desteğinin nasıl açılacağını ve daha sonraki işlemleride anlatırsan sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARUBYUR

quote:

reiis,

sevgili kovboy47 birde şu activesync desteğinin nasıl açılacağını ve daha sonraki işlemleride anlatırsan sevinirim.

dunden beri soruyom sagolsun kovboy47 hepsine cevap verdi bende artik yeter dedim bu isin icinden cikamayacaksin ......

o nedir bu nedir

• Karubyur,
    Activesync desteği Exchange server üzerinde aktif hale getirilmesi gereken bir uygulama, ama ne şekilde açılacağı hakkında bir bilgim yok açıkçası ve bu işlemi yapacak olan kişi zaten şirketin IT çalışanıdır, ancak o yapabilir, ama genel olarak da bir çok exchange server da bu zaten açıktır.

reiis,

Hiç sorun değil sonuçta burası bir forum ortamı ve bildiklerimizi paylaşıyoruz.
  • mail hesabima baktim hesap aktif diye yaziyor simdi denemedigim bir sey kaldi mail hesabima rehbere kisi ekledigim zaman iphone rehberde cikarsa ekledigim kisi sorun kalmiyor iphone rehbere ekledigim zaman mail rehberede ekliyor beejiveim de zaten calisiyor ee birde bedava bence iphone kullanan herkesde olmasi gereken bir hesap

yardimlarin icin tesekkurler kovboy47
  • Arkadaşlar şirket maillerinde olabilir bu özellik. eğer bedava kullanmak istiyorsanız iphone için yahoo destekliyordu push maili. Push mail acayip eğlenceli bir özelliktir ben şirket mailimde kullanıyorum sms gibi mesajlardan anında haberim oluyor.
    Yahoo da bu özellik yaklaşık 6 ay önce bedava olarak çalışıyordu yakın zamanda denemedim ama şimdi kurup deneyeceğim.
  • hadi dene bakalim olcakmi ama ben mai2web den memnunumrehber sorunsuz calisiyor beejiveim desem oda ayni
  • Yahoo push mail destekliyor bilginize. :) Fakat contacts ya da calendar replikasyonunu desteklemiyor. Bunu şirket maili gibi bir mail kullanarak yapabiliyorum mesela. Yani iphone'u yedeklemesem bile contact bilgilerim merkezi bir serverda yer alıyor. Calendar da aynı şekilde tabi mailler de.
    Yine de yahoo nun push desteklemesi bence harika.
  • Akılma geldi free olarak mail2web var bunu öğrendik iyi oldu. Böylece isteyen gmailini buraya yönlendirip push mail ile çalışabilir.

ttmail.com aklıma geld. TTnet in mail servisi. O da outlook üstünde çalışıyor. Exchange olarak kurulabilir belki accountu olan varsa deneyebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.