Şimdi Ara

## Microsoft'dan 3$'a İddialı Yazılım Paketi ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Özellikle Windows Vista'ya yönelik yüksek fiyat politikasıyle eleştirlerin odağında kalan Microsoft yeni bir program üzerinde çalışmakta. Bilindiği gibi başta Windows XP Starter olmak üzere firmanın gelişmekte olan ülkelere yönelik olarak özel ve alternatif çözümleri olduğu biliniyor. Hatta geçitğimiz sene Bill Gates bizzat kendisi ülkemize gelerek Windows XP Starter'ı ve MS'in gelişmekte olan ülkelere yönelik plan ve projelerini açıklamıştı.

Açıkçası son gelen bilgilere göre Microsoft gelişmekte olan ülkelere yönelik özellikle öğrenci ve öğretmen odaklı yeni bir paket üzerinde çalışıyor. Firmanın "Microsoft Unlimited Potential" programının devamı olarak hazırlanan ve ortalama 3$'dan satışa çıkması beklenen paket içerisinde Windows XP Starter Edition, Microsoft Office Home and Student 2007, Microsoft Math 3.0, Learning Essentials 2.0 for Microsoft Office, ve Windows Live Mail desktop uygulamlarının yer alması bekleniyor. Özellikle Microsoft Office Home and Student 2007 paketinin Newegg üzerinde yaklaşık 130$'a satıldığını düşündüğümüzde paketin iddiası daha net ortaya çıkabiliyor.

Detaylar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 22 Nisan 2007; 11:36:07 >

• xp starter ı bedava verseler bilgisayarıma yüklemem be. versin vista ultimate i 10 dolara alalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nacde

xp starter ı bedava verseler bilgisayarıma yüklemem be. versin vista ultimate i 10 dolara alalım.

aynen öğle

bögle iyi ya xp den memnunum
  • oo Microsoft Office Home and Student 2007 için 3$ çok ii ya..fakat ülkemizdede bu geçerli olacakmı?
  • Ne VaR Ya 3$ DeğiL 30$'a veRse ALıRım BunLaRı MiLLet 100LeRce $veRdi Lisans Almak İçin.
    StaRteR Lisansını YapıştıRıRım Kasama Vista Ultimate KuLLanıRım Kim Ne Diyecek O Zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 22 Nisan 2007; 13:35:59 >
  • bir kuruş dahi vermem, Amerikan şirketine, yabancı şirketlere. Hele ki dünyanın en zengin şirketine, Dünyanın Tekel şirketine.
    Ayağıma gelip yalvarsalar 1 kuruş vermem.
  • korsana yine devam dostum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayen
    quote:

Orjinalden alıntı: shadow99tr

korsana yine devam dostum...
  • ne olacak windos vistayı 5 dolara verselere 1 boş dvd 2 dolar ona çekip versinler
    ne olacak yani hadi kargo parsıyşla beraber 10 dolar vereleim ama 75 doalr çok
  • adamlar bu starter olayına niye girmişler anlamadım.bu yazılımın hitab ettiği kitle(win e verecek 100 doları olmayanlar) zaten kaçak kullanıyor.ancak şirketler falan paralı kullanıyorlardır.sadece bilgisayardan anlamayan vestel den falan bilgisayar alanları kazıklarlar o kadar.

ayrıca benim komplo teorime göre microsoft kaçak kullanıma bilerek izin veriyor.izin vermese hem tekeli ortadan kalkacak hem firmaların microsoft a olan bağlılığı kalkacak.
  • tabiki microsoft ev kullanıcılarının kaçak kullanmasına göz yumuyor dediğin gibi onlarında işine geliyor herşey windows ağırlıklı oluyor. ama bence gayet güzel 3 dolara böyle bi kampanya olması hadi 3 dolar olmasın 15 dolar olsun 20 dolar olsun lisanlı yazılımın olacak güncellemelerde sorun çıkmayacak vs vs bence gayet güzel. ha tabi sorarsanız sen alırmısın diye hayır, ben almışım vista ultimate imi kullanıyorum zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vsevilmis -- 22 Nisan 2007; 21:56:43 >
  • O XP STARTER dediğiniz şey 1024*768den fazla masaüstü çözünürlüğü bile desteklemiyor.Kaldıki öle 2gb ram,güçlü ekran kartları falan desteklesin.Yani bize yaramaz.Ama ödev hazırlayan,internete giren öğrenci ve öğretmen kitlesi için güzel bir kampanya.
  • 40-50 dolar olsun ama vista olsun sonucta orjinal bir oyuna 30$ civari veriyosak isletim sistemine 50-60a kadar verilir ama 150cok fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

ne olacak windos vistayı 5 dolara verselere 1 boş dvd 2 dolar ona çekip versinler

yalnız şöyle bir şey var o programın içine kodlar havadan gelmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

quote:

ne olacak windos vistayı 5 dolara verselere 1 boş dvd 2 dolar ona çekip versinler

sende haklısın
    adamlar uğraşıolar sistemler için mühendisleri var kaç tane?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

quote:

haklısın ama türkiyede ve dünyada acaba kaçtane lisanslı satış yapılmış kaçtane lisansız ben burda okadar parayı veremiyorsam dünyanın birçok ülkesinde bukara büyük bütçeyi işletim sistemine ayıramayan var hani linux yazanlar babasının hayrına mı yazıyo sponsorlardan gelen cüzzi miktarlarla yapılabiliyom fiyat azaldıkça talep eğrisi malın kalitesine göre artar demi o yüzden bunu demek istedim yoksa her insan emeğinin karşısını almalı

• quote:

bir kuruş dahi vermem, Amerikan şirketine, yabancı şirketlere. Hele ki dünyanın en zengin şirketine, Dünyanın Tekel şirketine.
    Ayağıma gelip yalvarsalar 1 kuruş vermem.

kuru$ istemiyorlar zaten dostum. ya dolar yada sent olacakmi$
    valla korsan varken parami vercem bunalara
  • ellerinde kalmış heralde ne kurtarırsak kar diyolar
  • Abi adamlar tutuştu. Avrupa ve Asyada yöneticiler açık kaynak kodlu işletim sistemlerine yönelmeye başladı. ülkemizde de üniversiteler artık linux üzerinden eğitim vermiyorlarmı? Hem zaten bill amca günahını bile bedavaya vermez adama. tekel ortadan kalkıyor onun korkusu. Hem emin olun pardus'u kurdum ve o kadar memnunum ki... eksikleri olsa da ve sadece bazı programları için windows'u kullanmak zorunda kalsam da Pardusu bir deneyin derim. Hem de kendi öz işletim sistemimiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.