Şimdi Ara

Microsoft bizi daha ne kadar oyalayacak sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazlar odaklamadığı için çok hızlı çekiyor demişsiniz bırakın ayfonu bir kenara g3-one m8-s5 bu cihazlarda mı odaklamadan çekiyor?

Uygulama çökme derdi vs. yok diyorsunuz ancak saçma sapan bir sürdürülüyor sorunu var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hagi03

quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Profilinizden anladığım kadarı ile HTC sahibisiniz ve HTC için bir ekolayzır yok bildiğim kadarı ile.

8.0 sürümünde evet şarkıları ileri sarmak için tuş kullanmaktasınız 8.1 ile bu değişmekte.

Son olarak Windows Phone'un en iyi hali büyük olasılık ile Threshold güncellemesi sağlanacak. Şuanda hala birçok eksiği var sistemin en basitinden biz 4.5" ekranda 4 kısayol atayabilirken 4" ayfonda 5 tane kısayol atanıyor. Önemsiz bir şey gibi gelsede kulağa pratikte çok fazla avantajı oluyor.

Threshold güncellemesi Windows Phone 9 mu oluyor?

Tereshold'un 9 olup olmayacağı hakkında bir şey denemez şuan elde sadece bir kod adı var ve bununda sistemi iyice toplaması bekleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Telvis kullanıcısına yanıt
    Bu kadar şey 1150 TL için mi? Konuyu açan ben 2000 küsür lira ödedim Lumia 1520'ye. Ayrıca bu forumda bildiğim kadarıyla ödenen paraya göre değil cihazların becerilerine göre değerlendirildiği bir forum. Sizin mantığınıza göre 20.000€ para verip vertu telefon alsam değil cihazların hepsi çöp olmalı. Ayrıca bizim konuştuğumuz asıl konu kamera ve fotoğraf kalitesi değil. Microsoftun üreticilere destek vermemesi ve popüler bir çok yazılım ve oyunun bu platforma gelmemesi ile ilgili. Mevcut uygulamalar size yeterli geliyor da olabilir. Ama diğer platformda olup da burada olmayan şey dünyanın en gereksiz uygulaması bile olsa yine de microsoftun eksisidir.
  • arkadaşlar şimdi gelişimini tamamlamış ve özellik üstüne özellik katan 2 işletim sistemi var.Android ve İOS.
    birde bu işletim sistemlerinin yanında adından yeni yeni bahsettiren Windows Phone 8 henüz gelişimini tamamlamış eksikleri olan.

Bunları kıyaslamak doğru olmaz.Android ve İOS kıyaslanabilir ama piyasaya yeni çıkmış windows phone 8 i kıyaslamak yanlıştır.
    Eksikleri mevcuttur ama android,ios nasıl farklı ise ve kendi özelliklerine sahipse windows phone 8 de o yolda eksiklerini kapatarak yola devam ediyor.
  • Problemlerin ardı arkası kesilmiyor. Bunu betaya bağlayarak iyimserlik yapmak istiyorum. Stabilite geri dönse dahi dediğim gibi herkesin ihtiyaçlarına cevap veremiyor. DNS değiştirme gibi basit ilemden dahi yoksun bir işletim sistemi bence acizdir. Öte yandan daha önce de dedim. Artık eminim neredeyse Microsoft nokiayı boşa satın almadı bu doğru. Ama çıkacak sonuç şimdiden belli gibi. Blackberrynin yerini dolduran iş dünyasına yönelik bir telefon olacak sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Bu kadar şey 1150 TL için mi? Konuyu açan ben 2000 küsür lira ödedim Lumia 1520'ye. Ayrıca bu forumda bildiğim kadarıyla ödenen paraya göre değil cihazların becerilerine göre değerlendirildiği bir forum. Sizin mantığınıza göre 20.000€ para verip vertu telefon alsam değil cihazların hepsi çöp olmalı. Ayrıca bizim konuştuğumuz asıl konu kamera ve fotoğraf kalitesi değil. Microsoftun üreticilere destek vermemesi ve popüler bir çok yazılım ve oyunun bu platforma gelmemesi ile ilgili. Mevcut uygulamalar size yeterli geliyor da olabilir. Ama diğer platformda olup da burada olmayan şey dünyanın en gereksiz uygulaması bile olsa yine de microsoftun eksisidir.

Tamamda ben arkadaşa hitaben söyledim onu siz üstünüze alınmayınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Cihazlar odaklamadığı için çok hızlı çekiyor demişsiniz bırakın ayfonu bir kenara g3-one m8-s5 bu cihazlarda mı odaklamadan çekiyor?

Uygulama çökme derdi vs. yok diyorsunuz ancak saçma sapan bir sürdürülüyor sorunu var.

İlk aldığımda yaşadım o sorunu ama son 2-3 aydır hiç yaşamadım nedense onu geçtim de bu tartışma uzun uzadıya gider her sistemin kendine göre eksiği var sistem çıkalı 2 bilemedin 3 sene olmuş android ve ios çıkalı neredeyse 6-7 yıl olmuş yani aldığımız cihazı severek kullanmıyoruz ki o eksik bu eksik ben neden hissetmiyorum bu eksikleri acaba

Microsoft evet desteği iyi veremiyor ama koskoca Microsoft vardır Bi bildiği galiba yoksa onlarda hevesli değillerdir herhalde müşterileri mutsuz etmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telvis -- 6 Haziran 2014; 16:23:38 >

• tugayceliksu kullanıcısına yanıt
    Bence gayet doğru. Çünkü microsoft dünkü çocuk değil. Yılların işletim sistemi firması. Öte yandan sektörü geliştiren ios ve android oldu zaten. Çıta belli. Herşeyi oturmuş bir pazarda izlenecek rotalar, yapılacak herşey zaten belli iken eksiklerle dolu bir ekosistemi kabul etmek bence artık mantık dışı..
  • Telvis kullanıcısına yanıt
    1,5 yıl belki birkaç ay daha fazla sizde bu sistemi kullanıyor olsaydınız inanın savunulacak bir tarafı olmadığını şuanda rahatça söylerdiniz

Sistemin çıktığı zamanda rakiplerinin yapabildikleri ile Windows Phone arasında dağlar kadar fark vardı ki bu fark işletim sistemi sunulduktan 1.5 yıl sonra hala giderilmedi, giderilmedi diyorum çünkü resmi 8.1 hala yayınlanmadı. Evet diğer işletim sistemleri yarışa biraz önde başlamış olabilirler ancak madem siz buradan bir pay kapmaya çalışıyorsunuz bu eksiklikleri 1.5 yıl gibi bir sürede değilde ilk 6 ayda kapatabilirdiniz. Şuanda önümüzde 2 güncelleme var bunlardan biri Update 1 ki bunda hata gidermeleri ve performans iyileştirmeleri olacağı belirtiliyor diğeri de Update 2 bunda da sisteme yeni donanımların desteklenmesi bekleniyor. Yukarıda bahsettiğim Threshold için ise ortalama 7-8 ay belki biraz daha fazla var diyebiliriz. 2 koca yıl, ne oldu bu 2 yılda telefon adam oldu rakipleri ne yaptı kendilerine katarak ilerlemeye devam etti. Evet bende Windows Phone'u severek kullanıyorum(arayüzünden bahsediyorum) ancak eksikleri çokça ve örtülemez.

Bu arada küçük bir not

Android piyasaya 2009 yılında dahil olurken

Windows Phone piyasaya 2010 yılında girmiştir.

Evet 7 sürümü ile bağlar koparılmıştır ancak 2010 yılında(ki daha öncesinde bir Mobile serüveni var) piyasaya çıktıktan sonra bazı şeylerde değişikliğe gidilip neredeyse aynı işletim sistemini 2 yıl sonra tekrar piyasaya sunmak Microsoft'u şuanda eleştiri odağı haline getirmiştir. Eğer Windows Phone 7 nin üzerine eklenerek gidilseydi (aradan geçen 2 yıl içerisinde) şuanda her zaman dile getirdiğim gibi bambaşka bir işletim sistemi kullanıyor olacaktık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 6 Haziran 2014; 20:35:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: criptex

İleri geri sarma hala tuş ile. Diğer ekosistemlerde olduğu gibi pratik bir ileri geri sarma olayı yok.

Yok, direk ileri sarabiliyorsunuz. Herhalde güncellemediniz. Tuşa gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Kesinlikle cümlesi cümlesine, kelimesi kelimesine haklısın. Ama fan boylar bunu görmez. Sabrettim sabrettim ama yok. 8.1 geldi hala sorunlu. Market cidden boş. Uygulamanın sadece olması yetmez. Düzgün çalışmıyor veya işlevsizler. MS da gereken önemi göstermiyor donanımla kandırmaya çalışıyor. Zamanla her şey geleceği için o zamana kadar bekliyor. Ama emin olsun insan kaybedecek.

Evet haklısınız ama 8.1 beta sorunları görmen ve göndermek için yayınladılar kararlı sürümünde her şey ortaya çıkar markette öyle fazla bişe yok ama çoğu uygulama yine de stabil çalışıyor diğerlerine göre görselleri şahsen çok güzel kamerayı açıp foto çekip kapatmam en fazla 3 saniye sürüyor bunu yapabilen hangi cihaz var ki ? Şimdi diyeceksiniz telefon kameradan ibaret değil ama burada anlatmak istediğim bu hızda yapılan Bi işlemi başka sistem yapamaz ama yinede gerçekten fazla eksiği var ...

Kamera konusunda çok başarısız bence. İphone'da kamerayı açıp çekmek 1 saniye. Üstüne bir de çoklu çekimi daha kolay. Bizim ki odaklayıp çekeseye kadar... Kısacası iPhone yendi. Uygulamalara da stabil demeyin cidden. Forsquare kötü. Whatsapp hala yavaş çalışıyor, snap chatimiz yok, facebook'u saymayayım bile.

Bir de uygulama tasarımları iğrenç. Sürekli siyah üstüne kocaman beyaz yazılar var. Kendimi dos altında çalışıyormuş gibi hissediyorum. Telefonun ısınması da cabası.

Not: Sadece yukarıdaki uygulamalar değil kötü çalışan, neredeyse hepsi.

İphone odaklama yapmadan çekiyor hızlı olarak buda fotoğrafların kotu görünmesine neden oluyor, fotoğraf konusunda lumiaların eline su dökemezler (1020-1520) şimdilik uygulama konusunda arkadaşta s3 var neredeyse aynı uygulamaları kullanıyoruz açık ara önde benim telefon hız konusunda Facebook uygulamasını ben beğendim siz beğenmeyebilirsiniz siyah üstüne beyazıda beğeniyorum evet yüksek karşıtlıkta kullanıyorum genellikle de ...
    Burada fanboylukta yapmıyorum 1150 Tl para vermişim yani onuda yerden yere vurmam yeri geldiğinde savunurum...
    zırt pırt uygulama durdu hatası yok rehberin 3-5 saniyede açılma derdi yok görselleri bana göre çok güzel

Odaklamadan mı çekiyor? Yapmayalım.

• criptex C kullanıcısına yanıt
    gelde bunları fanboylara atlat. şöyle bakıyorumda soğumaya başlayanların sayısı oldukça çoğaldı. kim bilir kilit ekranını yüz tanıma sistemiyle açma, ön kamerayla gözü takip ederek ekranı açık tutma/kapama. oooo daha sayamayacağım ne özellikler var gelmesi beklenen. wp9da bile gelmez bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FISDOM

gelde bunları fanboylara atlat. şöyle bakıyorumda soğumaya başlayanların sayısı oldukça çoğaldı. kim bilir kilit ekranını yüz tanıma sistemiyle açma, ön kamerayla gözü takip ederek ekranı açık tutma/kapama. oooo daha sayamayacağım ne özellikler var gelmesi beklenen. wp9da bile gelmez bunlar.

Düşün yani. Ne yenilikler varken biz neler ile uğraşıyoruz. Bildirim çubuğu, ses ayrımı bekliyorduk, ayıptır söylemesi Whatsapp bile bekledik daha ne olsun
  • iphone 5steki parmak iziyle kilit ekranını açma durumu lumia 2020 de gelir herhalde :D
  • quote:

iphone 5steki parmak iziyle kilit ekranını açma durumu lumia 2020 de gelir herhalde :D

İlgilendirmiyor doğrusu. Çünkü en yakın zamanda kurtulmayı planlıyorum. Niye aldım ki zaten? Gözüm körmüş resmen. Hep cebe zarar işte bunlar. Yine Microsoft'un oyununa geldik.
  • hangi modeli var sende
  • quote:

hangi modeli var sende

Nokia Lumia 920.
  • Arkadaşlar neden bahsediyorsunuz ?? Wp alanlar almadan önce az çok araştırmıştır..yok iphone de parmak izi ile kilit açma var yok bilmem şu telefonda yüz tanıma var..soruyorum var ama kullanan kaç kişi var bunları..beğenmeyen iphone veya diğer android telefonlara yönelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: winamp2

Arkadaşlar neden bahsediyorsunuz ?? Wp alanlar almadan önce az çok araştırmıştır..yok iphone de parmak izi ile kilit açma var yok bilmem şu telefonda yüz tanıma var..soruyorum var ama kullanan kaç kişi var bunları..beğenmeyen iphone veya diğer android telefonlara yönelsin..

Bu anlayışı ne zaman bırakacaksınız? Milletin 5 yıl önce sahip olduğu sistemlere donanım ekleyip bize sunuyorlar. Ve onlar teknolojidir, olması önemli. Kaldı ki parmak izini kullanan da gayet fazla. Çok pratik çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winamp2

Arkadaşlar neden bahsediyorsunuz ?? Wp alanlar almadan önce az çok araştırmıştır..yok iphone de parmak izi ile kilit açma var yok bilmem şu telefonda yüz tanıma var..soruyorum var ama kullanan kaç kişi var bunları..beğenmeyen iphone veya diğer android telefonlara yönelsin..

Onca para veriyorsun platformun kralında bile yok böyle özellikler. Donemin s2sinde bile var be yazık. Şu mantaliteyi bırakın artık. Beğenmiyorsan diyip geçiştirirsiniz anca. Kabul edin artık ms bu kafayla hep bir adım geride olacak. Hızlı mı hızlı sistem hakkını yemeyelim fakat içi boş tırt yani. En yakın zamanda cihazımı değiştireceğim zaten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.