Şimdi Ara

Microsoft Banlamaya Devam Ediyor. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.117
Cevap
0
Favori
181.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

makınayı banlamakdansa gt yi banlasınlar daha iyi bence o kadar param verip yeni makına almayız sonucda

Emin ol onca emek verip yaptığımız puanları kaybetmektense yeni konsol alırız daha iyi.
  • Para bolsa alırsınız hey Allahım :S
  • Hiç ya hayret bişey ammada zenginmişsiniz.GT banlanmasın makina banlasın.Para kazanmanın çok kolay olduğunu zannediyorlar herhalde.
  • bakalım bende hep dikkat ediyorum ama sonucu görücez şu uptade ten korkuyorum :)
  • sizene arkadaslar, isteyen alir almaz.. paran cok mu yok kazanmak kolay mi sizi ne ilgilendirir allahim ya..
  • onca emek verip kazanılan para yerine oyun oynayarak kazanılan puanları tercih etmek gerçekten ilginç ne kadar zengin memleketmişizde haberimiz yokmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikad

sizene arkadaslar, isteyen alir almaz.. paran cok mu yok kazanmak kolay mi sizi ne ilgilendirir allahim ya..

Benim yorumumdan sana ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan87x

Hiç ya hayret bişey ammada zenginmişsiniz.GT banlanmasın makina banlasın.Para kazanmanın çok kolay olduğunu zannediyorlar herhalde.

Abi havaları inecek online aleminde.GT çok önemlidir.15000-20000 göstereceksin millete ki anlamı olsun

Para, hava için bir araçtır bazıları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 18 Ekim 2009; 23:02:54 >
  • Gamertag banlaninca savelerimizi obur gamertag'de kullanamiyorsak cok ama cok kotu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenlive

Gamertag banlaninca savelerimizi obur gamertag'de kullanamiyorsak cok ama cok kotu olur.

lıve,dan veya makine banlanınca save,ler niye kullanılmasın hocam ? bence save,lere bişey olmaz. o kadar da değil .
  • İçinde emek yatıyor uykusuz günler yatıyor diyoruz siz havadan bahsediyorsunuz hey allahım. O kadar uğraşın emeğin bi anda gitmesi ne kadar koyar insana bilmezsiniz o yüzden boş konuşmayın. Banlasınlar makinayı Gamertagıma dokunmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aL3n.

İçinde emek yatıyor uykusuz günler yatıyor diyoruz siz havadan bahsediyorsunuz hey allahım. O kadar uğraşın emeğin bi anda gitmesi ne kadar koyar insana bilmezsiniz o yüzden boş konuşmayın. Banlasınlar makinayı Gamertagıma dokunmasınlar.

Emeğin, uykusuz günlerin karşılığı ne?O puanlar sana ne kazandırıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapture

quote:

İçinde emek yatıyor uykusuz günler yatıyor diyoruz siz havadan bahsediyorsunuz hey allahım. O kadar uğraşın emeğin bi anda gitmesi ne kadar koyar insana bilmezsiniz o yüzden boş konuşmayın. Banlasınlar makinayı Gamertagıma dokunmasınlar.

Annemde böyle söylerdi o oyunlar sana ne kazandırıyor vs Sadece zevk dostum birşey kazandırdığı yok o kadar uğraştıktan sonra o Achievement'in dlink sesi bile bana haz veriyor. O zaman senin düşüncenden bakarsak eski PS3 sisteminde trophy özelliği yoktu ama adamlar birşeyin eksikliğini hissettilerki koydular demekki önemli birşey oyuncular için.

• gamertag banlanmasın ben yeni makina alırım diyen arkadaslar merak ediyorum o kadar paranız varda niye kopya oyun oynuyorsunuz alın orjinal oyun oynayın hiç ban tehlikeniz olmaz ayrıca makınanız 3k felan gorunce nasılsa para sizde gider yeni makina alırsınız gamertagınızla devam edersiniz ayrıca imkanı olmadıgından dolayı ekmek calanı anlarımda imkanı olupta bile bile ekmek calanı anlamam
  • Onuda denedim şahsen orjinal kullandım bi süre ilk banımı yedikten sonra ama gel görki oyunları bulmak çok zor yani ben kendi adıma konuşuyorum kredi kartım olmadığı için internetten alışveriş yapamıyorum ve oyunları bulmak imkansız gibi. PS3 gibi bir oyun piyasası olsun oyunları heryerde satılsın hiç düşünmeden orjinal takılırdım.
  • Bu sitede cok sorunlu adam var.
    Gercekten artik iyice para kudurtmus milleti.
    Bi sanalin pesine takilmis gidiyorlar..
    Isterse ayda 5000 euro aliyim yemisim gamertag i yaa//
  • İlginç valla genç bir insan olarak gençliğe çok üzülüyorum.GT'de kazanılan puana emek diyorlar.Ben ona sinirleniyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapture

quote:

Kardeşim bu nasıl bi yorumdur Allah aşkına , senin değer yargılarınla onunki bir olmak zorundamı ? Bende aynen arkadaşa katılıyorum herkesin kendine göre bi dünyası var, ben günlerce aylarca uğraşmışım didinmisim elbette bunun bi karşılığı olmalı...

• Ben hiç internete bağlanmadım Format atsam xbox 360a yinede banlanırmıyım

tek oynadığım oyun forza 3
  • livea bağlanmıyorsan banlanmazsın yapma bile.

Ben Forza 3'ün çıkış tarihine kadar Magna Carta 2'ye aktım valla 2 disk anca biter
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.