Şimdi Ara

Microsoft Banlamaya Devam Ediyor. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.117
Cevap
0
Favori
181.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CK07

quote:

Orijinalden alıntı: intikad

forza ciktigi gibi actim dahada kapamadim 2-3 gundur saatlerce forza.. ama hala saglamim.. du bakalim nolcak.

• banlamassa A...

ALLAHTAN FORZAYI pek sevmek ondan telasında bile deyilim oo oyunun

ama moder farware 2 ilk 10 girerim heralde ban listesin de
  • Oyun elimde ama çıkış tarihinden önce oynamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

HALO3-ODST'i erken oynayanlardanım,
    daha önce bir makinam banlandı,
    2 makinamda 3k verdi ,
    12 aylık gold üyeliğim bitti ve yenisini aldım daha 10 aydan fazla süresi var,
    samimi söylüyorum microsoft beni bu defada banlarsa xbox360 namına evimde aksessuar bile tutmam,
    şimdi birileri çıkıp "sizde orjinal kullanın hem kopye kullanıyorsunuz hemde adamlar banlayınca kızıyorsunuz tabiki banlayacaklar "
    tarzında cümleler kurmasın,
    karşılık olarak daha uzun cümleler kurdurtmasınlar bana.

banlasınlar abim ( seni . beni . ) bizde SİSTEM link yaparızz senle

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfclk

quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

quote:

Orijinalden alıntı: ysfclk
    erken oynama geç oynama bir kenara artık . 4. dalga basladı . ve yeni update ile fw tarihe karısacak fw li olup live giren herkes banlanacak . su an onlem alınmıyor bu duruma ve cokta kısabir zaman kaldı .

Sakin olmak lazım zaten şu an piyasada "4. wave" olan sadece 2 oyun var. Yeni fw de yakın zamana çıkacak, diskler birebir aynı olunca da MS banlayamıyor anlamaları mümkün değil. O zamana kadar oynanmaz olur biter...

dalga 4 ten kacıs yok diyorum. yeni fw ile live olmayacak . single takılmak için yollar bulunabilir ancak live için yollar kapandı artık ... bizim için xboxlive bundan sonra xboxdie :)

Ya bilmeden sallamayın be... 4. wave oyunlar ile MS sadece kopya konsola takılmış olan HDDlerin falan da çalışmamasını sağlayacak, başka bir şey yok...

• gt banlanması mı?
    eminmisiniz bu konuda
    ms kopya kullandığını ayen beyan anlayacak ve sadece şaka yapar gibi gt banlayacak?
    ben pek sanmıyorum banın gt ile sınırlı kalacağını
  • http://i38.tinypic.com/nmc8sp.jpg

gtsi banlananlarn mailine gonderilen msj.soledigi gibi pre release title play nedeniyle banliolar gtyi.yani cikmams oyunlari oynamak nedeniyle.
  • Allahtan 33 gunde bir oyun cekebiliyorum yoksa bende banlanırdım
  • Mikisoftun bilerek korsana izin verdiğini savunuyorum. Yeni FW ile korsan tarih olacak live olmayacak gibi söylentileri kaale almamanızı tavsiye ederim. Mikisoft isterse bugün herhangi bir oyunu çıkış tarihinden önce oynayan herkesi banlar. Bu sadece forza, halo için değil. Kabak gibi her şey loglanıyor. Hiç kimseyi banlamasa da bu sefer oyun üreticilerinden tepki alabileceği için zaman zaman göstermelik ban dalgası yapıyor. Biraz mikisoftu incelerseniz aslında bu stratejiyi tüm ürünlerde kullandığını rahatça görebilirsiniz. Dünyanın bir numaralı software üreticisi bir firmanın çıkardığı OS'ların bu kadar kolay kırılabilmesi, bilinçli ve stratejik bir şey. Live için yıllık 70 lira gibi bir rakamı korsan+live kullanan kişi ile çarparsanız, birde bunlara MS pointleri vs eklerseniz mikisoftun yılda korsan kullanıcılardan ne kadar para kazandığını tahmin edebilirsiniz. Elimde resmi bir rakam yok ama çok çok çok büyük paralar tuttuğu da kesin. O yüzden göstermelik ban dalgasını görüpte aman ne olacak halimiz diye kara kara düşünmeyi bırakın. 3K bile strateji, yoksa koskoca firmanın kıçı kırık bir 3K sorununu yıllardır çözemediğini mi sanıyorsunuz?

• adamlar neden banlasınki. live den para kazanıyolar. evde kös kös offline oynaman onlara bişey kazandırmaz
    b.kunu çıkartanları banlıyolar işte daha oyun çıkmadan live da oynamaya çalışanları felan anladıgım kadarıyla.
  • Ban ban ban dıra bandıra ye beni hiç giremedim livıma , bütün oyunlar gizli stealth li var beni farkına "Detect" et biosumu ...
    Microsoft Valla bi kaç kez sf4 oynadım bide bugün bad company oynuyorum banlanırsam varya tüketici mahkemesine giderim ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 18 Ekim 2009; 1:06:20 >
  • wave 4 oyunlardan biri cars o rama,diğeri hangisi bilen varmı arkadaşlar, acaba wave 4 oyunları patch yaparak 1.6 da çalıştırabilecekmiyiz.
  • Adamlar neden banlasin ki.
    Guzel soru..
    Neden olucak yeni konsol alsin diye...
    Banlanan insan bir kere potansiyel korsanci, kopyaci insandir..
    Yani xbox almasinin amaci kopya oyundur..
    Onun icinde banlandiginda ilk isi gidip ps3 almak degil (tabi 3.de artik kusenlerde var ama azinlikta) yeni bir xbox almaktir.
    O yuzden asagi tukursen sakal yukarisi biyikin siz olumlu anlamini dusunun asagi da lopez yukarida adriana lima mesela :) Siz de orta kattasizniz dikizin gozune vuruyorsunuz :)

Banlamadigi taktirde de yukarda ki arkadasin dedigi gibi live uyelik ve ms pointen para vuruyor.
    Hic bir sekilde zarari yok cok keyifli...Cayini kahvesini yudumluyor bazen goz boyama olarak bi kac kisiyi salllandiriyor milet hemen korkup bazi tipler aman banlanirsam diye original fw ye donup bi kac orjinal oyun takiliyor o anlik yine ms mali goturuyor..

BU ne zamana kadar surecek.. PS3 kirilana kadar..
    Dedimya bu saydiklarim potansiyel korsancilar icin..
    Ne zaman ps3 kirilir o zaman ms bu kadar kendinden emin tavirlar sergileyemeyecekyir..
    Millet banlandim mi zaten biktigi o sorunlu cihazin yuzune bakmayacak evine dahi yaklasyirmayacaktir...
    Ancak su an mecburen korsancilar ms nin agiz kokusunu cekiyorlar cekmek zorundalar..

Ben inaniyorum ki
    Oyunlari cikistarihinden once oynamadan..
    1 kereye mahsus ms point alip pointle bir kac sey alan..
    Ve devamli uyeligini GOLD tutan hic bir kullanici banlanmaz , banlamazlar..

• aramızda ban yiyen varmı? ben bikaç güne yiince haber vericem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Mikisoftun bilerek korsana izin verdiğini savunuyorum. Yeni FW ile korsan tarih olacak live olmayacak gibi söylentileri kaale almamanızı tavsiye ederim. Mikisoft isterse bugün herhangi bir oyunu çıkış tarihinden önce oynayan herkesi banlar. Bu sadece forza, halo için değil. Kabak gibi her şey loglanıyor. Hiç kimseyi banlamasa da bu sefer oyun üreticilerinden tepki alabileceği için zaman zaman göstermelik ban dalgası yapıyor. Biraz mikisoftu incelerseniz aslında bu stratejiyi tüm ürünlerde kullandığını rahatça görebilirsiniz. Dünyanın bir numaralı software üreticisi bir firmanın çıkardığı OS'ların bu kadar kolay kırılabilmesi, bilinçli ve stratejik bir şey. Live için yıllık 70 lira gibi bir rakamı korsan+live kullanan kişi ile çarparsanız, birde bunlara MS pointleri vs eklerseniz mikisoftun yılda korsan kullanıcılardan ne kadar para kazandığını tahmin edebilirsiniz. Elimde resmi bir rakam yok ama çok çok çok büyük paralar tuttuğu da kesin. O yüzden göstermelik ban dalgasını görüpte aman ne olacak halimiz diye kara kara düşünmeyi bırakın. 3K bile strateji, yoksa koskoca firmanın kıçı kırık bir 3K sorununu yıllardır çözemediğini mi sanıyorsunuz?

cok mnatıklı evet . bir oyun 50 euro ya satılırken bunu bedava oynatmak isteyip yıllık 70 liradan buyuk kar elde etmeyi dusunmek ms gibi yazılım devine yakısan bir durum olur zaten . kırılma için zaten onlemler geliyordu surekli . hatırlayın benq romlar uzun bir sure kırılmadı . lg romları flaslamak için ne kadar ugrasıldı ve pro işlemler gerektigini hatırlayın. ama sonucta fw de kendini bir adım one goturdu gecte olsa sonuc elde edildi. eger korsana izin verse geçmişte bu onlemleri de gormezdik en basitinden . bu işlemi yapanların yorumlarında soyle bir ibare var . sonucta 4. dalgada yeni onlemler bekliyorduk asa bilecegimizede inanıyorduk . ama malesef bu sefer iş biraz ciddi . motherboard korumasıda eklenecek yeni update ile . kernel tamamiyle degiştiriliyor . bu yuzden fw ve live uzun bir zaman tarih olabilir. dikkat edin burda belirtilen olay fw ve live uzerine . su anki makineler ban yer single olarak devam eder yoluna o ayrı . ancak live fw kullanıcıları için live hayal olabilir. sonucta beklenilen butun oyunlarda update sonrası geliyor. ben her oyunu dogrulamadan geçirip oynuyorum su anki makine ile . 2 makine banlatttım 2 makine 3k gordu . 6. makineyi de alırım sorun yok . banene derim kim banlanırsa banlansın derim kenara cekilirim . bir sey ogrendim ve bunu paylasmaya calısıyorum adamlar sallayın be diyip devam ediyor. hdd lere hack gelecekmiş. dogru gelecek ama koskocaman update sadece hdd hack yapanlar için gelmeyecek . baska yazım olmayacak bu konu ile ve umarım bir seyleri yanlıs okumus vede yorumlamısımdır . ben demiştim demekten nefret ederim

• sprite tan acımasız gerçekler , konumuz BAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulture.

bende salak gibi net kablosunu çıkarmayı unuttum forza 3 ü takmadan... kesin gitcem bende

eternet kablosuyla falan alakası yok olayın kardeşim, sen oyunu takıp oynuyosun, resmi çıkıştan sonra live a girdiğinde direk görülüyor hangi tarihte o oyunu oynadığın..

Şahsen resmi çıkışlardan önce oynamam hiç bir oyunu. Bu cihazı zar zor aldık kıymetini bilirim.
  • Ms'in aslında bandan fazla kaybı olmaz arkadaşlar. Ms yetkilileri kaç kişinin fw'li olduğunu sonucta biliyor ve kesin hesap kitap yapıp ona göre hareket ediyorlar. Adamın en önemli pazarı Avrupa ve Amerika'da korsan kullanımı olsa bile azınlıkta, asıl kitle orjinal yazılım kullanıyor. Ban yaptığındada yine Xbox 360 satacağını düşünüyorki bunda haklıda. Kimsede Ms'e vay efendim beni banladı yada benzeri cümleleri kullanmasın sonucta kullandığımız "korsan" yazılımın bir bedeli olmalı ve bu bedelde "ban" oluyor arkadaşlar. Ben "bozulma oranı yüksek ve garanti kapsamı olmayan bir cihazda" orjinal kullanmam ama bu benim düsüncem sonucta Ms'i bağlamaz. Bu durumda ya hic almayacaksın yada aldın mı ne yaptıysan bazı bedelleri ödeyeceksin.

Kendi açımdan eğer banlanırsam;

Valhalla çıkana kadar Xbox 360 almayı düşünmüyorum. Single olarak Xbox 360 ile yola devam ederim ve elimde Ps3'de olduğu için uzun bir süre Psn üzerinden online oyun keyfime devam ederim. Valhalla boardlar sorunsuz olduğu takdirdede alırım yeni bir Xbox 360 orjinal kullarak dalarım yeniden Live dünyasına.

• çıkış tarihinden önce oynamayın diye o kadar yazıldı çizildi.. kendi düşen ağlamaz
  • Ben Street fighter 4 üde Halo ODST yide Forza 3 üde internete düşer düşmez orjinali çıkmadan girip online oynadım hala banlamadılar.(hatta odst ile sf4ü 1.4 fw ile oynamıştım. forza3 ü 1.6 fw ile oynadım.
    Bir tek Borderlands ı takıp oynamadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.