Şimdi Ara

MİCROLAB X15 5+1 170 WATT RMS İNCELEMEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
15.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bass 90 ise ve midler 80 ise değişik bir durum
  • ayrıca bu watt rms degerleri malesef üretici firmalara göre degişiklik gösteriyor. şöle örnekleyim gidin warsa bildiginiz hi-fi sistem satan yerler bir 50 watt rms degerinde yamaha'nın olan kolonunu dinlesin pronier-- panasonic - sony-- philips-- jamo-- teac-- m-audio-- jamo--vb... dinlesin birçok war hepsinden aynı gürültü oranını ve kaliteyi alamazsınız bunu utumayın. hepsi kendine has bişeyler yapıyor.
    g500' degiştirmemin sebebi kısık sestebile müzik dinleyemedim başımı agrıtıyordu ayrıca bass ları ewin heryerini oynatıyor ama ne hissediyorum ne duyuyorum bu sadce benim degil ewe gelenlerinde fikridir. inanın microlap ı alalı 3 gün bitti yaklasık 20-25 saattir müzik dinliyorum sesi dagıttıgı için insanın başını agırtmıyor. g500 de uyduları nereye cevirirseniz ses orda :( anlatabilmişimdir inş.

Orjinalden alıntı: dost1984

ayrıca bu watt rms degerleri malesef üretici firmalara göre degişiklik gösteriyor. şöle örnekleyim gidin warsa bildiginiz hi-fi sistem satan yerler bir 50 watt rms degerinde yamaha'nın olan kolonunu dinlesin pronier-- panasonic - sony-- philips-- jamo-- teac-- m-audio-- jamo--vb... dinlesin birçok war hepsinden aynı gürültü oranını ve kaliteyi alamazsınız bunu utumayın. hepsi kendine has bişeyler yapıyor.
    g500' degiştirmemin sebebi kısık sestebile müzik dinleyemedim başımı agrıtıyordu ayrıca bass ları ewin heryerini oynatıyor ama ne hissediyorum ne duyuyorum bu sadce benim degil ewe gelenlerinde fikridir. inanın microlap ı alalı 3 gün bitti yaklasık 20-25 saattir müzik dinliyorum sesi dagıttıgı için insanın başını agırtmıyor. g500 de uyduları nereye cevirirseniz ses orda :( anlatabilmişimdir inş.

g500 açık alanda dinlemiştim ama sesi dağıtabileceğimi düşünüyorum gerçi sen kullanmışsın sen daha iyi bilirsin. ayrıca birkaç şey sorucam g500 den aşırı derecede geri kalıyormu bass ları yoksa fazla bir fark yokmu? Bende kısık ve orta seste dinlicem genelde, kısık seste bile bass lar rahatlıkla duyulabiliyormu? ayrıca gördüğüm kadarıyla tweeter ları yok midler yeterli oranda tiz verebiliyormu?

• aslında ses kartıylada alakası olabilir. bende audigy value var bunuss arkadasımızda xfi gamer war ses kartına görede degişiklik gösterebilir. uydulara bayılacaksında sub hakkında şöle diyeyim tamamen senin ayarına kalıyor sub volume de war treble ayarları war basslar güzel ama bunların hepsi (göreceli) bi dinle öle al. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost1984 -- 28 Aralık 2008; 2:01:23 >

aslında ses kartıylada alakası olabilir. bende audigy value var bunuss arkadasımızda xfi gamer war ses kartına görede degişiklik gösterebilir. uydulara bayılacaksında sub hakkında şöle diyeyim tamamen senin ayarına kalıyor sub volume de war treble ayarları war basslar güzel ama bunların hepsi (göreceli) bi dinle öle al. :)

bendede audigy value var, dediğin gibiyse sorun yok bass ları tok olsun, ses kalitesi yüksek olsun benim için yeter.
  • az öncede yazdım Ayrıca şunu belirteyim hangi ses sistemini alır sanız alın sesi sonuna kadar açıp (denemeyin) çünki hepsi kötü oluyor ozaman :) yalnışmıyım unutulmaması gerekiyor diye düşünüyorum
    kısık sesteki bass a gelince şarkıdan şarkıya değişir öle değilmi bende 8000 küsür mp3 war hepsinde farklı şarkıya göre tamamen değişiyor diğer kullandıgım sistemlerde bozuk-dengesiz olan mp3 ler bundada aynı oranda ses kalitesiyle cıkıyor.

az öncede yazdım Ayrıca şunu belirteyim hangi ses sistemini alır sanız alın sesi sonuna kadar açıp (denemeyin) çünki hepsi kötü oluyor ozaman :) yalnışmıyım unutulmaması gerekiyor diye düşünüyorum
    kısık sesteki bass a gelince şarkıdan şarkıya değişir öle değilmi bende 8000 küsür mp3 war hepsinde farklı şarkıya göre tamamen değişiyor diğer kullandıgım sistemlerde bozuk-dengesiz olan mp3 ler bundada aynı oranda ses kalitesiyle cıkıyor.

peki kardeş herşey için sağolda ben senden özel birşey istesem. eğer müsaitsen setin birkaç resmini çekebilirmisin özellikle sub un driver ını rahatlıkla görebileceğim şekilde. veya ben sana msn imi pm den atiyim, bilirsin yeni ses sistemi almadan önce insan oldukça heyecanlanır merak ediyorum açıkcası.

• Ya arkadaşlarbu setin subwoofer ında hava portu yokmu

ha portu driver ın yanında

tamam ozaman saol. büyüklüğü nasıl peki?

• quote:

Orjinalden alıntı: Bonuss

trapspeed, bu kadar sitemini anlamadım ama ben 2 setide denedim için rahat olsun

git sende bi gör kullan dene sonra yorumunu yap, bırak teoriyi..

dostum ben x15'i kendi ellerimle kuzenimin ofisi için satın aldım..bu yüzden iddaalı konuşuyorum.

• quote:

Arkadaşım sana onların sesi güzel gelir bana bunun sesi güzel geliyor ayrıca z2300 ü ayrı tutuyorum bass olayında neredeyse aynı bas var. zaten pek farkı yok yazmışım okursanız. bass isteyen çok bass isteyen Sony SA-W3000 -- YAMAHA YST SW515 -- Jamo SUB 650-- falan alsın ... benim dayım da sony sa-w3000 den war bass ın sesini titretmesini evin 30 -40 metre dışından bile hissedebilirsiniz çokta pahalı degil
    ben idda ediyorum z5500 hariç diger multimedya ların hepsinden temiz ve yüksek sesi war. basslarda uyum içinde.
    ben güzel bisistem diyorum dileyen diledigini alır

bose companion
    klipsch promedia
    aego
    audioengine
    s750
    z5400-z5300
    mx5021

insanlar boşuna para veriyo o zaman bu sistemlere ,gidip X15 almak varken hem daha temiz ses veriyomuş (!) hem de daha fazla ses veriyomuş (!).....

• quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

quote:

Arkadaşım sana onların sesi güzel gelir bana bunun sesi güzel geliyor ayrıca z2300 ü ayrı tutuyorum bass olayında neredeyse aynı bas var. zaten pek farkı yok yazmışım okursanız. bass isteyen çok bass isteyen Sony SA-W3000 -- YAMAHA YST SW515 -- Jamo SUB 650-- falan alsın ... benim dayım da sony sa-w3000 den war bass ın sesini titretmesini evin 30 -40 metre dışından bile hissedebilirsiniz çokta pahalı degil
    ben idda ediyorum z5500 hariç diger multimedya ların hepsinden temiz ve yüksek sesi war. basslarda uyum içinde.
    ben güzel bisistem diyorum dileyen diledigini alır

bose companion
    klipsch promedia
    aego
    audioengine
    s750
    z5400-z5300
    mx5021

insanlar boşuna para veriyo o zaman bu sistemlere ,gidip X15 almak varken hem daha temiz ses veriyomuş (!) hem de daha fazla ses veriyomuş (!).....

Açıkcası söylenenler banada saçma geliyor. Z5500 ün haricinde çok kaliteli sistemler var x15 bunların yanında oldukça zayıf kalır. Neyse artık yarın Allah ın izniyle aldığımda objektif bir inceleme yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 28 Aralık 2008; 17:41:49 >

• quote:

quote:

trapspeed, bu kadar sitemini anlamadım ama ben 2 setide denedim için rahat olsun

dostum ben x15'i kendi ellerimle kuzenimin ofisi için satın aldım..bu yüzden iddaalı konuşuyorum.

Beklentilerinde bi sorun olabilir

Ve bir şey söylemekte yarar var. Galiba bu seti forumda ilk ben aldım. Ben hepsinden iyi gibi birşey söylemiyorum ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim. X-540 modelini zayıf bulan ve Z5500 modelini fazla bulanlar için kaçınılmaz bir alternatif. Bundan önce kısa bi süre fc 861 kullanmıştım. İnanılmaz uyduları vardı ama sub biraz bana az gelmişti. Uydulardan aynı temiz sesi alıp bir de sağlam denilebilecek bir sub istiyorsanız X-15 iyi bir seçim. Tabi ses sistemleri göreceli bir kavram.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonuss -- 28 Aralık 2008; 17:59:03 >

• güzel sistem ama o kadar da abartılacak bir yanı yok

quote:

quote:

Beklentilerinde bi sorun olabilir

Ve bir şey söylemekte yarar var. Galiba bu seti forumda ilk ben aldım. Ben hepsinden iyi gibi birşey söylemiyorum ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim. X-540 modelini zayıf bulan ve Z5500 modelini fazla bulanlar için kaçınılmaz bir alternatif. Bundan önce kısa bi süre fc 861 kullanmıştım. İnanılmaz uyduları vardı ama sub biraz bana az gelmişti. Uydulardan aynı temiz sesi alıp bir de sağlam denilebilecek bir sub istiyorsanız X-15 iyi bir seçim. Tabi ses sistemleri göreceli bir kavram.

aynen beni anlatmışsın kardeş, x540 zayıf, odamda küçül olduğu için z5500 fazla. sadece g500 den çok daha zayıfmı diye korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 28 Aralık 2008; 18:07:41 >

• ben bu sistemi alın diye bişey yazdıgımı hatırlamıyorum. herkez diledigini alır. ayrıca ben kendi adıma konusuyorum hepsini gidip bizzat dinledim begenmedim. dedim. onlardan warsa elinizde gelin karsılastıralım yahu.

ben bu sistemi alın diye bişey yazdıgımı hatırlamıyorum. herkez diledigini alır. ayrıca ben kendi adıma konusuyorum hepsini gidip bizzat dinledim begenmedim. dedim. onlardan warsa elinizde gelin karsılastıralım yahu.

Tamam beyler boşuna sıkıntıya girmeyelim. Ben sana bişey sorucam kardeş çıkan kablolarla sistemi direk pc ye bağlayabiliyomuyuz, yoksa dışarıdan başka kablo almamıza gerek varmı, yani 5.1 kanal için söylüyorum gerekli sayıda kablo geliyormu setle birlikte.

ewet ses kartından 2+1 e alınca sub dan ses gelmiyor ama ses kartında bass boost u acman gerekiyor acınca anında subdan ses geliyor 5+1 in sub ayarıyla 2+1 in sub ayarı farklı bende 5+1 e alınca otomatik acılıyor 2+1 e alınca menüden acman gerekiyor sorun yok anlıcagın dene bi.

Nasıl yani?

5.1 bağlı iken (aux değil) ses kartından 2.1 seçince ve bass boost açınca sub tan ses geliyor mu?

ve bi yerde demiştin, ben auxtan bağlayıp, 5.1 e dağıtıp kullanıyorum diye, bende denedim ama ses kalitesinde baya bi düşüş var. Bence normal 5.1 bağla

Orjinalden alıntı: DoMinicSS

quote:

ben bu sistemi alın diye bişey yazdıgımı hatırlamıyorum. herkez diledigini alır. ayrıca ben kendi adıma konusuyorum hepsini gidip bizzat dinledim begenmedim. dedim. onlardan warsa elinizde gelin karsılastıralım yahu.

Tamam beyler boşuna sıkıntıya girmeyelim. Ben sana bişey sorucam kardeş çıkan kablolarla sistemi direk pc ye bağlayabiliyomuyuz, yoksa dışarıdan başka kablo almamıza gerek varmı, yani 5.1 kanal için söylüyorum gerekli sayıda kablo geliyormu setle birlikte.

seti kullanan arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.