Şimdi Ara

Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
5.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi yapmissin microlaba edifiere 1000 tl para verilirmi yahu..
  • Kerdeş sen bir tane smsl sa36pro bulup al. Bir tane heco victa 302-202 at yanına. Bu ikisi ikincielde 100 lira etmez. Bir tanede harici ses kartı yada dac mesela prodigy cube. İşi kapat. Tripath amfiler başlığını incele. Ses kartın dac cd player yada pikap varsa kaynak alma zaten. Yoksa al kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Kerdeş sen bir tane smsl sa36pro bulup al. Bir tane heco victa 302-202 at yanına. Bu ikisi ikincielde 100 lira etmez. Bir tanede harici ses kartı yada dac mesela prodigy cube. İşi kapat. Tripath amfiler başlığını incele. Ses kartın dac cd player yada pikap varsa kaynak alma zaten. Yoksa al kesinlikle.

aklıma takıldı hocam madem bu ae a5+ çok iyiy neden sattınız?
  • İnan iade ederek en doğru işi yaptın.oyuncak dediğim a5.r2000db güçlü cihaz.eagle eye twt var.bende 1700 çok alt modeli var eagle eye kullanılmış.film seyrederken resmen arka duvardan yandan çok net sesler aldım.ama microyu iade çok iyi olmuş başka seçeneklere yönel bence

• Q acoustics 2020 zensor 1-3 bşde 500tl ye bile on numara amfiler var.çok daha iyi olır. Yada edifier üst serileri .benim youtubeda lambalı cayin amfiyle edifier s530uyduları çaldım.seyredebilirsin.cayin amp esdifier 530d yaz çıkar.adnan ismim

• quote:

Orijinalden alıntı: zanzi7575

İnan iade ederek en doğru işi yaptın.oyuncak dediğim a5.r2000db güçlü cihaz.eagle eye twt var.bende 1700 çok alt modeli var eagle eye kullanılmış.film seyrederken resmen arka duvardan yandan çok net sesler aldım.ama microyu iade çok iyi olmuş başka seçeneklere yönel bence

HOCAM A5 oyuncak dedin şimdi anlamadım biri edifier çöp der sen edifier daha güçlü diyorsun yani bütçemi arttırabilirim de o kadar para vereceksem en doğru tercihi yapmam lazım ben öyle sürekli speaker değiştiren biri değilim aldım 5 10 sene kullanırım yani. ses kartım soundblaster z pc ile kullanıcam sadece. ona göre bişi söyleyin.
  • quote:

Q acoustics 2020 zensor 1-3 bşde 500tl ye bile on numara amfiler var.çok daha iyi olır. Yada edifier üst serileri .benim youtubeda lambalı cayin amfiyle edifier s530uyduları çaldım.seyredebilirsin.cayin amp esdifier 530d yaz çıkar.adnan ismim

şu incelemeden sonra kararımı verdim microlabı iade için, trye çevirip hepsini inceledim edifier bariz daha iyi amazon.de den geliyor 970 lira civarı ses kalitesi bunu a5+ iyimidir?http://www.ixbt.com/multimedia/acoustic-duel-apr-2014.shtml

• Dostum bigun gel bana dinleyeyım hepsini.a5tmm guzel monolotıkamp v.s ama fıyat700-800olursa tamam.1500etmez.

• magrofon kullanıcısına yanıt
    Çünki kelepir buldum aldım 600 liraya. Evde her odada sistem var. Odalarda düzenlemeler oldu şuan çok daha iyi sistemler var. A5+'ın önceden durduğu yerde sistem yok artık. Yoksa satmazdım 600 liraya garantili bulmuşken.

• quote:

Çünki kelepir buldum aldım 600 liraya. Evde her odada sistem var. Odalarda düzenlemeler oldu şuan çok daha iyi sistemler var. A5+'ın önceden durduğu yerde sistem yok artık. Yoksa satmazdım 600 liraya garantili bulmuşken.

hocam ben şimdi pcden dinleyeceğim. bu pasif hoparlörler 2. elde epey ucuzmuş ama pcden nasıl ses alacağım birde böyle hoparlör ses kalitesi düşmez mi?
  • Optikden coaxdan yada direk analog bağlanırsın .aktifden daha çok bağlanma seçeneğin olur.500tlye denon 520ler var.500-600 gayet iyi pasifde alırsın .kaynağında iyi olırsa yeterde artar pc için

• quote:

hocam sahibinden fiyatlara sıfır fiyatlara bir bakındım. sonra amazon almanya ya baktım hoparlörler trye geliyor hemde 2. el parasına geliyor hocam. mesela heco victa prime 702

Microlab Solo 9C Aldım Pişman Olayım mı?

tek sorun hoparlörleri tekli satıyorlar hep bunlardan 2 tane alsam, trde satılan 2 li setlerden ne gibi bir farkı olur? bu arada magnatlar daha da ucuz. frekans tepkileri edifierin fln çok üzerinde be ben artık bunlardan aşağı almam hocam.

• Prdan alıcaksan q acoustics al ozaman .oradan alırsan seçenek çok arastır daha neler bulursun

• quote:

Prdan alıcaksan q acoustics al ozaman .oradan alırsan seçenek çok arastır daha neler bulursun

magnatın çifti 600 e geliyor hocam trde 1100 lira bunlar en ucuz.

bütçem 1300- 1400 hoparlör artı amfi. alabileğim en iyisi olsun lütfen önerin. microlabdan nereye sıçradım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 2 Aralık 2016; 8:15:54 >

• Hocam ben oldum olası magnataısınamadım .tipi işcilik kalitesi bs .ordan alıyorsan q acousticslerede bak bence

• quote:

Hocam ben oldum olası magnataısınamadım .tipi işcilik kalitesi bs .ordan alıyorsan q acousticslerede bak bence

baktım fiyatları çok uçuk şimdi bu hoparlörler tekli satılıyor. çift olarak değil, 2 tane tekli alsam, çiftli satılandan bir farkı oluyor mu?
  • Prime 702 iyi. Yalnız vergi de ödersin.

• sakın microlab gibi teneke parçalarına para verme parana yazık müzik değil gürültü çalarlar ancak ben senin yerinde olsam bütçe düşükse amazondan 2x60-70w stereo anfi alır tr den 3 yollu mid takımı alır güzel hesaplamasını yaptırıp kutusuna koyarım burda konuşulan ürünleri cebinden çıkarır kaliteli bi 3 yollu mid takımı olmadı ona vereceğin paraya hertürlü yıllarca pc ses sistemlerine parasını çöpe atmış birisi söylüyor dinlemediğim sistem yok denecek kadar azdır hiçbirisi beni tatmin etmedi 1-2 model hariç onlardada ya orta üst sesler iyiydi bass kötüydü yada tam tersi şuan evde alpine midlere oto anfisi bağlı doğru düzgün ses kartı bile yokken bu microlabları bilmem neleri cebinden çıkarır birde amazonda güzel indirimler oluyor geçen pioneer cs5070 çifti 500küsüre geliyordu tr ye yanına bi anfi yine bunları cebinden çıkarır yada git microlaba vereceğin parayla 2 tane polk tsi falan al yine bunlardan iyi çalar

• quote:

Prime 702 iyi. Yalnız vergi de ödersin.

microlabın parası geri geldi, kurtuldum sayenizde heco 702 ye vergi kargo dahil, fiyat.

heco mu? yoksa Magnat Monitor Supreme 2000 mi?

https://www.amazon.de/Magnat-Monitor-Supreme-Standlautsprecher-schwarz/dp/B001GNC0NA

Magnat Monitor Supreme 2000 çok iyi fiyat, trde 2002 olanı 2000 küsür tl. amazonda vergi dahil 1100 e geliyor 2 kule. net 1000 tl kar.

heco mu? magnat mı? diğer markalar çok pahalı bunlar alman malı olduğunda almanyada ucuz.

• magrofon kullanıcısına yanıt
    Ben her türlü heco derim daha doğru sesi var bana göre. 702 alırdım sizin yerinizde olsam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.