Şimdi Ara

MİCROLAB SES SİSTEMLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
34.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşim yani küçük masaustu hoperlörlerlör vardirya nasıl desem bi bilgisayar alirsinda yaninda bir çift dandik hoperlör verirler genellikle bunlar 400,800 watt yazar ama aslinda 0,5 civarindadir onlarin gelişmişi diyor arkadaşimiz ok
  • Sana katılıyorum... Microlab X4D sahibiyim... Microlab ses sistemleri tam olarak PC'ye çıkarılmış sistemler değil. Genelde sinema sistemlerine daha yakın... Ses kalitesi fiyat/perf. oranı bence iyi fakat teknolojisi pek ileri değil...
    quote:

Orjinalden alıntı: reddawn

microlabın sistemleri genelde filmler için , malesef müziklerde iyi birşeyler bekliyorsanız bulabileceğinizi zannetmiyorum...

Hardcore "PC" Gamer...
    Turquie, tu dois Atatürk a dieu et le reste a Atatürk! Daniel Dumoulin
  • MİCROLAB tam anlamıyla mükemmel bir marka kalitesi tartışılmaz
    4+1 kullanıyorum microlab 4 senedir en ufak bir problemim olmadı
    pioneer a bile kafa tutacak kalitede diyebilirim
    ses çıkışı mükemmel ötesi arkadaşlar süper

Orjinalden alıntı: mami23

pioneer a bile kafa tutacak kalitede diyebilirim

yok artık, daha neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 4 Şubat 2007; 14:23:15 >
  • marka vermek ne kadar mantıklı.Pioneer in ev sinemalarından iyi setleri var microlabın ama oto ve parçalı amfili tesisatları açıkcası çok iyi özellikle de wooderlarını çok beğeniyorum.Pioneer bence eski yaptığı işi iyi yapmaya devam ediyor.
  • merhaba arkadaşlar bende microlab fc360 var sesi gayet güzel fakat sol hoparlör sağ hoparlöre göre daha düşük bir ses veriyo bu normal mi?hoparlörde sorun yok anfinin sol kanalı bu şekilde çalışıyo ses kalitesinde de bozulma yok ama sağ kanala göre ses daha düşük seviyede microlab 3d ses için hoparlör yerleşimi açısından böyle bişey yapmış olabilir mi?? bu konuda bilgisi olan veya bu hoparlörü kullanan arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz????? çok acil arkadşlar eğer bir sorun varsa değiştiricam çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyarrow -- 6 Şubat 2007; 2:12:59 >
  • bende microlab a6664 var. gayet memnunum. müziklerdede gayet güzel ses alıyorum. filmlerdede gayet başarılı. uyduları eline alınca zaten anlıyorsun boş olmadıklarını. benim sistemim 100 watt kullandığım yere gayet uygun. markaya karşı ön yargılı olmamak lazım arkadaşlar. müzikte gayet dengeli bass lar tizlerin yanında ezilmiyor yada tam terzi olmuyor gayet dengeli ve hoş bir şekilde sesleri alıyorsun. oyunlardada gayet iyi. yani açıkçası ben memnunum ama yinede imkanın varsa seti dinle. ama imkanın yoksada fiyat / performan oranı en iyi setlerden biri diyebilirim. zaten @affan arkadaşımın bu konulardaki fikirlerini dinle bence o boş konuşmaz.

Orjinalden alıntı: TiSKE

quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

www.segment.com.tr adresinden MİCROLAB MC-X4D modelini araştırıp bakabilirsiniz arkadaşlar,aynı sistem bende mevcut, 5x10 Watt uydular+50 Watt Subwoofer,z-5500'den önce kullanmıştım,almak isteyen olursa PM ile bana ulaşabilir Her türlü gelip seti görebilir,dinleyebilirsiniz,İzmir'de oturuyorum

Dostum Müzik için nasıldır bu sistem
    5 + 1 ses kartı veya normal ses kartı,
    DVD player daki müzik cd lerini iyi kalite de veriyormu?
    Şöyle dyeyim
    volume % 30 - 40 larda akustic ve net ses alıyormusun
    İst olsan gelirdim valla
    Gerçi fiyat bayağı tuzluymuş

Bunu bilen var mı peki
    MICROLAB A-6323 ANFİLİ FANTAZİ 2+1 4200W UZ.K SPEAKER
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2658&productid=bd7867

bu sıstemı lcdye baglayabılırmıyım acıl ltf yardım edersenız sevınırım tşkler

• LCD den kastın TV ise
    Elbette bağlayabilirsin
    Ses çıkışı olan her türlü cihazı bu sisteme takabilirsin

Scart : 2 Adet
    Girişler 1 : VGA, YUV
    Girişler 2 : Kompozit
    Ses Sistemi : NICAM Stereo
    Çıkışlar : RCA Stereo

özellıklerı bunlar para boşa gıtsın ıstemıorum herhangı bır sorun olurmu acaba

Orjinalden alıntı: alemse

microlab ses sistemleri çok uygun geldi piyasada yeni çıkmasına rağmen baya bir rağbet gösteren var galiba aramızda kullanan var mı acaba memnun olan var mı

bi resminin koya bilrimisiniz yaw
    benım bılgıde ayrı bır sıstem var o yuzden hıc denemedım
    ancak dedıgım gıbı ufak bır oda ıcın yeterlı sıstem onerırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armanem -- 17 Kasım 2007; 22:05:54 >

Bende Micrilob alıcam ..

Microlab mc-4500 5.1 kullanıyorum 3 yıl oldu nerdeyse hiçbir problemi yok, ses kalitesi fiyatına oranla mükemmel denilebilir.
    Kabul ediyorum Microlab çok üst düzey kaliteli bir mal değil ama kalitesine oranla fiyatını karşılaştırdığınızda gerçekten hakkını veriyor. Microlab

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 11 Aralık 2007; 22:05:36 >

çok berbat bir bassı var (yok) sadece görüntüsü güsel

alırsan x23 yada 2'li stereo vardı 180 ytl civarı onu al başkada bişey alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 11 Aralık 2007; 22:05:33 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.