Şimdi Ara

Microlab FC-730 Nereden temin edebilirim..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Microlab FC-730 Nereden temin edebilirim..?

Bu ürünün sıfırını nereden temin edebiliriz. Vatan Bilgisayar'da uzun süredir stoklarda bulunmuyor.
    Harici mağazalarda da bulamadım.

Adana'da yaşıyorum, bilen arkadaş yardım ederse sevinirim...

• Bulman imkansız ancak ikinci el. üretimi ve satışı durduruldu bildiğime göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTheRagel -- 30 Kasım 2010; 18:17:13 >
  • Hadi ya. Ama belkide mağazanın birinin elinde vardır satamadığı.?!? Bilen arkadaş yardımcı olursa sevinirim...
  • haziran ayında bende çok aradım bulamadım sonra distribütörünü aradım artık ürünü getirmediklerini söyledi. başka bir ürün baksan bence daha iyi olur...
  • Peki bu Kalitede (ahşap vs.) ve bu fiyatta bir ürünü nasıl bulacağız.?

Tavsiye edeceğiniz ürünler nelerdir, yani mesela siz bu ürünü bulamayınca hangi ürüne yöneldiniz.??
  • fc-361 alabilirsin şahsen logitech x-530yada540 ı tavsiye etmiyorum tizler berbat tamamen bass ağırlıklı gereksiz.
  • quote:

Tavsiye edeceğiniz ürünler nelerdir, yani mesela siz bu ürünü bulamayınca hangi ürüne yöneldiniz.??

ben edifier m3500 aldım arkadaşım çok ta memnunum. araştır istersen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ürünün 2+1 olanını yani fc-530 olan modelini alabilirsin,2 ay önce kadar hepsiburadadan almıştım 10 numara alet,istersen segment bilgisayarı ara bu ürünü getiriyorlamı sor,fc530 ile ilgili bir soru sordum teknik servise adama modelini anlatana kadar 10dk geçtisonra yeni ürün falan dedi belki tekrar getirmeye başlamış olabilirler ürünü
  • Yardım ve önerileriniz icin cok tskler. FC-361 veya FC-861 gibi plastik olan ürünlerden almayı düşünmüyorum, ahşap olmasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Ayrıca "Logitech" almayı da düsünmüyorum..

Daha önce elimde Mikado MD-40 (4+1) vardı, ahşaptı ve yaklaışık 4 sene kadar kullandım, daha sonra gecen sene Mikado MD-557 (5+1) aldım, plastikti ve 4-5 aydır kullanıyorum.

MD-557 --> http://i075.radikal.ru/1012/b1/80cb8a237011.jpg

MD-40 --> http://s016.radikal.ru/i335/1012/ce/456a28dbd3ad.jpg

MD-557, MD-40'tan çok daha havalı ve pahalı olmasına rağmen MD-40'ın sesi çok daha fazla ve doyurucuydu...

(Ama şöyle bir detay da var. MD-40'ın spekarlarının boyutu MD-557'nin spekarlarının boyutunun 2 katı büyüklüğünde..)

Bu yüzden alacağım ürünün plastik olmasına ve boyut olarak mümkün olduğunca büyük olmasına dikkat edeceğim... Bu formata da FC-730'da çok uygundu ama malesef bulamayacağım galiba..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuytu -- 2 Aralık 2010; 8:20:22 >

• Bu konuda başka önerisi olan veya FC-730'u temin edebileceğim bir yer bilen kişi yok mu.??

Microlab FC-730 dışındaki en mantıklı seçenek Microlab SOLO-7 gibi görünüyor, ne dersiniz arkadaslar.??

Microlab SOLO 7-C ->http://i066.radikal.ru/1012/f9/5666be575d4c.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuytu -- 3 Aralık 2010; 16:55:21 >
  • Bende Var MD-40 Üretimi Bitmişmi Demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.