Şimdi Ara

Microlab A6623 6800W. 5+1 Anfili VS X-530

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BUGÜN X530 ALMAYA GİDERKEN O DA NESİ ARKADAŞ A6623 ALMIŞ SES KARTI OLMADAN PERFORMANSI OLDUKÇA İYİ(Bİ DEOLSA)ŞİMDİ X-530 DA NEKİ DEDİRTTİ BİRDEN BİLMEM SİZLER NE DÜŞÜNMEKTESİNİZ...

• 6800 w gerçek ses çıkışı değildir.RMS değeri önemli.Logitech daha iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkuidikut

6800 w gerçek ses çıkışı değildir.RMS değeri önemli.Logitech daha iyidir

philips mms460 öneririm ben karşılaştırdım ben onu seçtim sana önerim şu git deneyerek al için rahat olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxthompson

quote:

philips mms460 öneririm ben karşılaştırdım ben onu seçtim sana önerim şu git deneyerek al için rahat olsun

+1
    genelde o tip setlerin rms leri bile şişirme oluyo....ama ben x530 öneririm...apartmanda yaşıyosan fazlasıyla yeter bence....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 22 Mayıs 2005, 12:33:55 >

• Sevgili hanamichi;

Logitech x-530'un özellikleri :

Total RMS power: 70 watts RMS
    Satellites: 45 watts RMS (2 x 7.4 watts front, 15.5 watts center, 2 x 7.4 watts rear)
    Subwoofer: 25 watts RMS
    Total peak power: 140 watts
    Frequency response: 40Hz - 20kHz
    Drivers:
    Satellites: (2) 2" drivers per satellite
    Subwoofer: 5.25" ported driver
    Speaker dimensions (H x W x D):
    Satellites: 8" x 2.5" x 3"
    Subwoofer: 9" x 6" x 9.25"
    Signal-to-noise ratio: >96dB

Microlab A6623'ün özellikleri:

Kanal Gerçek 5.1 Kanal
    Güç Çıkışı 6800W (PMPO) 99W RMS 29W+5×14W
    Frekans Aralığı 30Hz-20KHz
    Kontrol Panel Power, Master, Woofer, Input Select
    Uz. Kumanda Var
    Boyutlar (E×D×Y) amplifier: 201×72×212mm
    woofer: 224×224×245mm
    satellite anterior: 160x160x306mm
    satellite middle: 215x75x94mm
    satellite back: 66×75×215mm
    Renk Seçeneği Gümüş
    Diğer AC-3, DTS ve THX'e hazır, 2.1 ve 5.1 seçeneği
    2 yıl garanti

İçine hangisi siniyorsa onu al,şöyle diyim,ben şu an z-5500 kullanıyorum,ama önceki setim Microlab MC-X4D idi,toplam 100 watt RMS,10x5+50 Watt subwoofer vardı,ses gerçekten temizdi,yani yanlış anlama,z-5500 kullanamamı söylememin amacı,z-5500'ün gücü dışında,Microlab'a artı olarak ekstra bir ses netliği farkı az(ANALOG BAĞLANTIDA)sadece z-5500 dijital,çok güçlü!!Yani Microlab güvenilir bir marka kalite konusunda!(Wolverine kardeşimizin önceleri Jazz 9940B'yi övmesine benzeyecek,tepki almıştı ama şimdi herkes o seti arıyor,söylediğim microlab da kaliteliydi oldukça!) Aralarında en güçlüsü şu durumda,Microlab A6623,hatta aklında bulunsun,bulursan mutlaka ;MİCROLAB MC-X4D ve MC-X5D leri dinle!! (MC-X5D dijital bağlantı imkanı veren modeli sadece,setler aynı!!)
    Hoşçakal...

• Bu arada birşey belirteyim,fazla dikkat etmeyenler için biraz kelime oyunu var!! DTS ve THX'e hazır yazıyor Microlab'ta,ama o setler dijital değil,sakın unutma!!!Orda demek istediği,yarın birgün Decoder bağlarsanız sete,hoparlörler dijital ses vermeye hazır anlamına geliyor(BİRAZ KOMİK OLDU,DİJİTAL SES VERMEYE HAZIR VS..DERKEN AMA ÖZ TÜRKÇESİ BU)
  • ...hanamıchi kardeş ben şu an microlab mc 1900 kullanıyorum 70 watt gücünde........ses kalitesi çok süper olmasada piyasadaki çoğu sistemden kaliteli ben sistemi beni yaza kadar idare etsin diye almıştım ama gerçekten beğendim....öyle çok yüksek sesi yok ama tatmin edici.....zaten sesini fazla açamayacaksan 200 watt lık bir şey alman yersiz.......1900ü 25 metre kare odada kullanıyorum ve gayet güzel yetiyor,yani normal bir kullanıcı için yeterli...yani demek istediğim dvd film izlerken dolby,dts keyfi süreyim....sesi tatmin edici derecede kaliteli olsun dersen,iki sistemde yetecektir seçim senin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 22 Mayıs 2005, 18:04:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer SC LX 86 9.2 Sinema Amfi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw bi türlü seçim yapamadım........
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

yaw bi türlü seçim yapamadım........

.....ben seni yerine seçim yapayımmı.....ben olsam...iki sistemide dinlemedim ben olsam x-530 alırdım....yanlız sistemi sadece dvdp.için kullanacaksan x-530 arkasında 3 giriş var...bende nasıl oluyor bilmiyorum.....bağlantıda sorun yoksa x-530 alınır abi güzel sistem....microlabta iyi marka ama işte...x-530 dinlemişsindir heralde.....bak ne diyecem hangisini beğendiysen onu al,fazla uğraşma bana kalırsa..............
  • x-530 çok iyi, kullanıyorum. ama uyduları birşeylerin üstüne koyarsan devirebiliyorsun, tabi sağı solu zedeleniyor. duvara asmaya kalkarsan da ön uyduların sağdaki suba bağlı, ayrıca ses kartına. kablolar da çok uzun değil. nasıl yerleştireceğinin planını yap alacak olursan sonra canını sıkabilir.

Microlab da iyidir tahminimce, denemedim, gerçekten 30Hz e iniyorsa sub bu güzel bir işaret zaten. Ayrıca uzaktan kumandası var ve muhtemelen ses kablosu sub dan pc ye gidiyordur, canını sıkmaz.

Birisinin kalitesi garanti, ama ergonomide ekisklikler var, diğeri daha ergonomik görünüyor ses kalitesini satın alınca göreceksin.
    Karar senin.

Bu arada x-530 un içine nasıl bir mıknatıs koyudlarsa 50-60cm den TV yi etkiliyor nereye koyacağımı şaşırdım, pc ve TV yanyana, TV nin de eni 95-100cm civarında.
  • bende mc 4600 var ama 5.1 ses kartım olmadığı için çok ii performans alamıyorum ama yine de apartmanı yerinden oynatıyooooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlo

quote:

quote:

+1
    genelde o tip setlerin rms leri bile şişirme oluyo....ama ben x530 öneririm...apartmanda yaşıyosan fazlasıyla yeter bence....

sen hiç dinlemedin galiba mms460
    sadece gülüyom

yiter

• arkadaşlar philips alınabilecek markalardan birisi logitec te bu ara fiyat perfonmas acısından iyi konumda bu aralar philps mx2500 diye bir model nar nakit 280YTL cıvarında onada bir bakın zira radyo su da bedava ya gelir... :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1

sadece gülüyom

yiter

olayı yine x530 mms460 tartışmasına getirme...mms 460 dinlememiş olabilirim ama x530 kullanıyorum ve çok memnunum..zaten alıpta pişman olanı görmedim şimdiye kadar.....
    sen bu kategorideki tüm setleri dinlediğini mi zannediyorsun....

• .
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

sadece gülüyom

yiter

olayı yine x530 mms460 tartışmasına getirme...mms 460 dinlememiş olabilirim ama x530 kullanıyorum ve çok memnunum..zaten alıpta pişman olanı görmedim şimdiye kadar.....
    sen bu kategorideki tüm setleri dinlediğini mi zannediyorsun....

............evet kardeş bu iki set o kadar karşılaştırıldıki.....harbiden işin cılkı çıktı..........ben x-530 daha kaliteli diyorum harbiden alanları memnun etmiş bir set....öte yandan mms460 ta iyi bir set ama,x-530 hep daha iyi bir set olarak kalcaktır.........

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.