Şimdi Ara

Micro-USB şarj kablosu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
10.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eminim ki zaman zaman telefonunuz yeri geldi 50-60 dk da %100 şarj olurken, yeri geldi 3-4 saat sürdü. Özellikle hızlı bir şarj dolumuna ihtiyacınız varken tamda o zaman 3-4 saatte tamamen dolan bir pil delirtebilir.
    Elimdeki telefon LG Nexus 5, bataryası 2300Mah.
    Orijinal şarj aleti ile 50-60 dk arasında tamamen pili doluyor. Fakat geçen ay orijinal kablosunu kaybettim (adaptörü değil), bende başka bir Samsung kablo alıp LG bin kutusundan çıkan orijinal adaptörüne taktim, şark süresi 50-60 dı gene. Fakat bu sabah o kablo kesildi kısaca o da kullanılamaz oldu. Daha sonra başka bir Samsung kablo taktik.ve tam 4 saate şarj olabildi.
    Sebebini Çözemedin fakat okudum kadarıyla meselâ elimizde bataryası 1200mah gibi düşük bir telefonun micro USB kablosu var, o kablo o telefona zarar vermemesi için düşük voltaj geçiriyor, ve 1200mah'in ortalama dolduran kablo 2300mah lık bataryayi ancak 2 saat+ sürede doldurabiliyor.
    Benim yeni bir micro USB kablosuna ihtiyacım var ama maalesef hangisini alacağını bilmiyorum.
    Android cihazlarda "AMPERE" denilen ücretsiz bir uygulama ile telefonunuza gelen elektrik akımını ölçebilir siniz.
    Mesela, ilk kablomda ampere 850-950 ma gösterirken ikinci kabloda 750-850 ma gösteriyordu, ve son (güncel kablom) 100-200ma gösteriyor ve buda aşağı yukarı 4 kati yavaş demek.
    İnternetten bir kaç tane kablo önerisi buldum.
    http://m.thewirecutter.com/reviews/best-micro-usb-cable/
    Üstteki linkten farklı fiyatlara farklı kalitede kablolar var.
    Eğer sizde elinizdeki kablo ve "AMPERE" adli ücretsiz, android uygulamasının değerlerini buraya yazarsanız kimsenin dikkatini çekmeyen ama esasında çok önemli bir konu olan bu kablo meselesinde bir bilgi kaynağı oluşturmuş oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Yazık oldu halbuki o kadar da yazmışsın

• senin bu konuyu bulman ? ahahaha
  • Vault Man kullanıcısına yanıt
    Bence bunu al keyfine bak:
    www.hepsiburada.com
    En Ucuz ve İndirimli Telefon ve Data Kablosu Modelleri
    http://www.hepsiburada.com/lityus-micro-usb-kablo-siyah-akldcs0201-p-TELDATALITYUS03
  • Anker olabilir
    urun.n11.com
    Incore İnline Micro Usb 2 Metre Koyu Gri Örgülü Hızlı Şarj Kablo - n11.com
    http://urun.n11.com/kablo/anker-powerline-micro-usb-09-mt-samsung-s7-note-htc-sony-lg-hp-P126165430

Diğer bir tercihte BlitzWolf olabilir

ikiside hızlı şarj destekler ve seni üzmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 11 Kasım 2016; 8:34:50 >

• Sizin de bildiğiniz gibi telefonu şarj ederken kablomuz da sürekli tekrar eden bozulmalar, bazı zaman kopmalar,kırılmalar her zaman sorun olmuştur.
    Bende bunların çözümü olarak Echo İron Wire çelik şarj kablosunu buldum(iphone,ipad ve Android için) ve bu ürünün de herkese uygun fiyata gitmesi için satış işlemlerini başlattım.
    Artık şarj kablosu derdi bu ürün sayesinde tarih oldu.
    iletişim için bana ulaşabilirsiniz
    ürünün linki:
    Echo Productsyoutube
    IronWire - The Power of Charge
    https://www.youtube.com/watch?v=kzdZzphOaIU

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb kablo şarj süresi?
    11 yıl önce açıldı
    PSP Usb şarj sorunu!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atakangungor8 A kullanıcısına yanıt
    Şunu her konuya atacağınıza bir konu açıp fiyatını da söylerseniz daha iyi olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır yeni konu da açtım şimdi Ipad,Iphone 5,5s,6,6s,7 için çelik şarj kablosu olarak oluşturdum.
  • Aslında konu güzel. Googleda şarj kablosu hangisi diye aratınca çıkıyor. Ama ilgi görmemesinin nedeni ilk mesajın sıkıcı ve uzun olması olabilir.
    Şu 2 cümle yeterliymiş esasında.

Benim yeni bir micro USB kablosuna ihtiyacım var ama maalesef hangisini alacağını bilmiyorum.
    Eğer sizde elinizdeki kablo ve "AMPERE" adli ücretsiz, android uygulamasının değerlerini buraya yazarsanız kimsenin dikkatini çekmeyen ama esasında çok önemli bir konu olan bu kablo meselesinde bir bilgi kaynağı oluşturmuş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman06

Anker olabilir
    urun.n11.com
    Incore İnline Micro Usb 2 Metre Koyu Gri Örgülü Hızlı Şarj Kablo - n11.com
    http://urun.n11.com/kablo/anker-powerline-micro-usb-09-mt-samsung-s7-note-htc-sony-lg-hp-P126165430

Diğer bir tercihte BlitzWolf olabilir

ikiside hızlı şarj destekler ve seni üzmez.

hocam markası hama olan bir ürün duydunuz mu hiç ?

• arkadaşlar aliexpress'den ugreen markasının ürünlerini alabilirsiniz, aldığım her ürün top kaliteydi.
  • bende aliexpress den ugreen alıyorum hepsi kaliteli.aliexpress konumda alanlarında hepsi memnun.
  • Dikkat edilmesi gereken faydalı bir konu . Tecrübe ve testler ile de sabit olmak üzere kısa ve kalın microUSB kablolar çok daha stabil ve hızlı şarj ediyor. Ampere uygulamasını deneyin.

Üzerinde 2.1A yazan Çin'li köhne şarj aletleri ile gelen dandik ve uzun Usb kabloları yüzünden aslında şarj aletleri tam kapasite çalışamıyorlar ve 'sahte/çakma' yaftası yiyorlar boşu boşuna.

• gayet ucuz ve kullanışlı

• Normalde aliexpressten kablo almayı tercih ederim çünkü iyi bir ürün seçtiginizde kablosu ve özellikle soketleri kaliteli çıkıyor. Ama malum vergi ve kargonun geç gelme sıkıntısı var. Telefonum kablo seçen bir telefon dandik kablo takarsam. Şekilden şekle sokturuyor insanı şarj soketi zamanla yıprandı. Syrox aldım migrostan kablo aldım zamanında a101 de satılan kablodanda aldım.

Ama en alınır kablo f\p açısından micro usb için 8 tl ye Şok marketlerde satılan asonic kablodur. Kablo 2 amper destekli En azından kutuda 2 a yazıyor. Çok ince degil ama kalında degil ortalama en önemli kısmı soketi telefonu çok güzel tutuyor. Her yeni kablo telefonu güzel tutar ama zamanla gevşer ( a101de ki 1 hafta 10 gün anca dayandı). dikkatli kullansanda durum böyle ama bu kablo uzun süreli kullanımda da sıkıntı çıkartmıyor kesinlikle tavsiye ederim. Özellikler soket yeri 2 ay sonrada olsa telefonu tutmaya devam ediyor. İlk aldıgımı kaybedene kadar kullandım. Kabloyu taktıgınızda telefonu çok sıkı tutuyor kablodan çekmeden çıkartın.

Kablonuzu toparlarken kıvırmayın ömrünü çok azaltıyor ya dagınık bırakın yada gevşek toplayın ben kendi kat yerlerinden geri sarıp cebime koyuyorum. Ve en önemlisi başkasına verirseniz. İşin bitince kabloyu toplama dagınık ver diye tembihleyin. Kaç tane güzelim kablom hep başkasına vermekten bozuldu

• Vault Man kullanıcısına yanıt
    İyi ki bulmuşum. Kamu yararına iyi bir konu oldu.
  • 12 ay garantilidir şuan kullanıyorum tavsiye ederim.
    urun.n11.com
    Bexra Micro Usb Şarj Kablosu - Samsung Ve Android Uyumlu - n11.com
    https://urun.n11.com/kablo/bexra-micro-usb-sarj-kablosu-samsung-ve-android-uyumlu-P394817103

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.