Şimdi Ara

micro sim hakkında sorum var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk kez bi iphone kullanıcsıyım bi yerden hediye geldi iphone 4. fakat onlarda micro sim olayı varmış bi kez daha şok oldum görüntülü görüşme iphone lulardan başkası arasında yapılmamayı öğrendikten sonra..sormak istedigim soru şu benm şimdi normal sim kartımı gidip turkcelle 10 lira verip micro sim veriyorlarmış fakat mesela ben eski cihazımda da kullanmak istersem o kartı ne olcak? bu buyutucu adaptor olayını turkcell veriyor mu yoksa nasıl temin edebiliriz..saygılarımla kolay gelsin..

• arkadaşlar az önce donanım haber bakım çalışması verdiği için 3 kere açılmış konu modların haberi olsun..benden kaynaklanan bi problem değil..
  • e bay den ya da dealextremeden alabilirsin zaten o büyütücü adaptör ufacık bir parça turkcell den istesen onlar da verir ama 10-15 tl para isterler
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

e bay den ya da dealextremeden alabilirsin zaten o büyütücü adaptör ufacık bir parça turkcell den istesen onlar da verir ama 10-15 tl para isterler

peki hocam turkcelle gittigmzde hem micro sim için para alıyorlar hem de adaoptor istersek bi 10 15 lira daha mı veriyoruz doğru mu?
  • ayrıca hocam dealextremeden baktımda 1$lık ürüne free shipping yazmışlar gerçekten 1 dolarlık ürünü beleş kargoyla yolluyorlar mı yahu
  • Aslında simi kestirmek daha mantıklı hem ücretsiz hemde artan parçayı micro simle birleştirince normal sim gibi oluyor böylece kullanabiliyorsunuz başka tellerde, denedim oluyor.
  • mikro sim zaten sizin kartınızın sadece o sarı çip kısmıdır. turkcell de bir tane delikli zımba tarzı bi aletle kırıyor sizin siminizi, veya sizin siminizi iptal edip yerine yeni microsim verenlerde var onu bayiye gittiğinizde bir sorun. ama zaten microsim alma işlemini yaparsanız turkcell de adaptöre ayrıca para almazlar ondan sonra.

benim önerim gidin bir fiyat sorun turkcell e.

ebay de hem sim kırma aletleri hem de adaptör bulabilirsiniz toplam maliyeti 4-5 doları geçmez. bi karşılaştırma yapıp ona göre hareket edersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Sim destekli modem var mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

arkadaşlar ilk kez bi iphone kullanıcsıyım bi yerden hediye geldi iphone 4. fakat onlarda micro sim olayı varmış bi kez daha şok oldum görüntülü görüşme iphone lulardan başkası arasında yapılmamayı öğrendikten sonra..sormak istedigim soru şu benm şimdi normal sim kartımı gidip turkcelle 10 lira verip micro sim veriyorlarmış fakat mesela ben eski cihazımda da kullanmak istersem o kartı ne olcak? bu buyutucu adaptor olayını turkcell veriyor mu yoksa nasıl temin edebiliriz..saygılarımla kolay gelsin..

açtığınız diğer konuları edit'leyip silinebilir filan yapın en azından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 4 Şubat 2012; 17:59:39 >
  •  micro sim hakkında sorum var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

hah işte hakan hocam bunları nereden bulabiliriz

• quote:

Bunlar microsimin apple harici telefonlarda kullanılmasını sağlayan adaptörler mi ? Diğer telefonların sim kart yuvasına bunlar büyük değil mi ?
    Bir sorum daha var, sim kartı biz micro haline getiremez miyiz,bi videoda görmüştüm,sanırım makasla kesiyorlardı.. Teşekkürler

• Hemen hemen her telefoncuda vardır veya gg sahıbınden sitelerinden bakabilirsin.
    --------
    evet iphone hariciler ama diğer telefonlar için deneme fırsatım olmadı, iphone 3G ye sim kartı mı takmak istediğimde bu aparatı kullanıyorum
    diğer telefonlar için aslında gerek yok önemli olan o sarı kısımın telefondaki sarı kısımla temas etmesi,tabii cıkarıp takması zahmetli olabilir.
    keserek micro sim haline getirebilirsiniz ama bazı sorunlar olabiliyor(ses yankılanması vs) düzgün kesilmediğinde tabii
    micro her zaman daha iyidir bence(128lik)
  • quote:

Hemen hemen her telefoncuda vardır veya gg sahıbınden sitelerinden bakabilirsin.
    --------
    evet iphone hariciler ama diğer telefonlar için deneme fırsatım olmadı, iphone 3G ye sim kartı mı takmak istediğimde bu aparatı kullanıyorum
    diğer telefonlar için aslında gerek yok önemli olan o sarı kısımın telefondaki sarı kısımla temas etmesi,tabii cıkarıp takması zahmetli olabilir.
    keserek micro sim haline getirebilirsiniz ama bazı sorunlar olabiliyor(ses yankılanması vs) düzgün kesilmediğinde tabii
    micro her zaman daha iyidir bence(128lik)

hocam peki benim bi sorum daha var.apple neden bu tur kendni özgun kılmak amacıyla milleti ugraştıracak şeyler yapıyor? yani mesela dedgin gibi 3gs lerde fln normal sim varken bunlarda böle bi şey yok ve artı micro sim olunca ne oluyor yani faydası nedir tam olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: cokko

quote:

Bunlar microsimin apple harici telefonlarda kullanılmasını sağlayan adaptörler mi ? Diğer telefonların sim kart yuvasına bunlar büyük değil mi ?
    Bir sorum daha var, sim kartı biz micro haline getiremez miyiz,bi videoda görmüştüm,sanırım makasla kesiyorlardı.. Teşekkürler

Aynı fikirdeyim. Bundan bende de var ve deneme şansımda oldu. Bendeki bunlardan daha ince. TİM'den almıştım. Ama bu kadar kalın olmadığına eminim. Ki bunlar sim yuvasına büyük olur gibime geliyor.

• quote:

ayrıca hocam dealextremeden baktımda 1$lık ürüne free shipping yazmışlar gerçekten 1 dolarlık ürünü beleş kargoyla yolluyorlar mı yahu

dealextremede her üründe kargo bedava. sağlam sitedir. ama türkiyede her telefoncuda bulabilirsiniz o aparatı. yurtdışından alıp beklemeyin boşa.

hatta o aparatı kendinizde yapıyorsunuz şöyleki

eski yada kullanmadığınız sim kart varsa, onu alıp micro sim olacak şekilde kesiyorsunuz ve kalanını kullanıyorsunz , oluyor size çevirici işte şahsen öyle kullanıyorum

• sanırım telefon içinde yer kazanmak istemeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 5 Şubat 2012; 0:22:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

quote:

ayrıca hocam dealextremeden baktımda 1$lık ürüne free shipping yazmışlar gerçekten 1 dolarlık ürünü beleş kargoyla yolluyorlar mı yahu

dealextremede her üründe kargo bedava. sağlam sitedir. ama türkiyede her telefoncuda bulabilirsiniz o aparatı. yurtdışından alıp beklemeyin boşa.

eski yada kullanmadığınız sim kart varsa, onu alıp micro sim olacak şekilde kesiyorsunuz ve kalanını kullanıyorsunz , oluyor size çevirici işte şahsen öyle kullanıyorum

bi kaç yerde okudumda bayiler ücretsiz yapıyormus kesme işini ne derece doğru bilmiyorum..
    ama senin dediğin olayda mantıklı da nası o kadar düzgün kesebiliriz orası sıkıntılı

• quote:

quote:

quote:

bi kaç yerde okudumda bayiler ücretsiz yapıyormus kesme işini ne derece doğru bilmiyorum..
    ama senin dediğin olayda mantıklı da nası o kadar düzgün kesebiliriz orası sıkıntılı

Maket bıçağıyla kesebilirsin. Ben 2 kere kestim hiçbir sorun çıkmıyor. En son kalıbı cıkarttığında micro simi içine koyarsın baktınki durmuyor ufak bir bant yapıştırabilirsin

bu arada evet bayilerde ücretsiz kesiyo. aparatı var onlarda zımba gibi direk kesiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 5 Şubat 2012; 1:06:40 >

• quote:

quote:

quote:

Kartı Micro sim hale getirirken kesilen parçanın diğer yarısını saklarsak,başka bi sim karttan diğer yarı! kesmemize gerek kalmaz.. Ben böyle düşündüm,söylenilenleri yanlış anlamadıysam.Cevaplar için teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Orijinalden alıntı: cokko

quote:

Aynı fikirdeyim. Bundan bende de var ve deneme şansımda oldu. Bendeki bunlardan daha ince. TİM'den almıştım. Ama bu kadar kalın olmadığına eminim. Ki bunlar sim yuvasına büyük olur gibime geliyor.

hocam senin dediğin aparatı tim den mi aldın? ne kadara veriyor tim o tür şeylerde iyi öpüyor milleti die söylemişlerde dumur olmayalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.