Şimdi Ara

micro sd card (transflash)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar.sizden ricam bana micro sd card hakkında bilgi vermeniz.

Bildigim kadarıyla adından da anlaşılabilecegi gibi çok küçük olması ve bazı telefonlar tarafından

desteklenmesi.benim asıl ögrenmek istedigim bu kartın da diger kartlar gibi normal bi kart okuyucuyla uyum

gosterip gostermeigi.malum bıyutlar çok farklı.yoksa ayrı bi yuvası mı var.

Şimdiden çok teşkkr ediyorum....

• bu kartlar sekil ve boyut olarak birbirinden farklilik gosteririr kart okuyucusuna uyum gosterir cunku bu kartlar normal mmc kartlari boyutuna gelmesini saglayan aparatlariyla beraber satiliyor yani iki parca cikardinmi mini sd taktinmi normal boyutta mc oluoyr
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

bu kartlar sekil ve boyut olarak birbirinden farklilik gosteririr kart okuyucusuna uyum gosterir cunku bu kartlar normal mmc kartlari boyutuna gelmesini saglayan aparatlariyla beraber satiliyor yani iki parca cikardinmi mini sd taktinmi normal boyutta mc oluoyr

bilgi içinçok teşekkürler, sağol...
  • Adaptörünün kutusundan çıkıp çıkmadığına bakın ona göre alın. Bildiğim kadarıyla piyasada en az 10mb/s gibi gayet iyi bir hızda olan Twinmos'lar var. Üstelik en ucuzu. Kutusunda da adaptörü çıkıyor ve SD/MMC boyutuna geliyor. Ben bugün bi sipariş verdim. En ucuzu Twinmos'tu. Sitesinden de performans bilgilerine baktım. 10mb/s idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.