mrb arkadaşlar.sizden ricam bana micro sd card hakkında bilgi vermeniz.
Bildigim kadarıyla adından da anlaşılabilecegi gibi çok küçük olması ve bazı telefonlar tarafından
desteklenmesi.benim asıl ögrenmek istedigim bu kartın da diger kartlar gibi normal bi kart okuyucuyla uyum
gosterip gostermeigi.malum bıyutlar çok farklı.yoksa ayrı bi yuvası mı var.
Şimdiden çok teşkkr ediyorum....
bu kartlar sekil ve boyut olarak birbirinden farklilik gosteririr kart okuyucusuna uyum gosterir cunku bu kartlar normal mmc kartlari boyutuna gelmesini saglayan aparatlariyla beraber satiliyor yani iki parca cikardinmi mini sd taktinmi normal boyutta mc oluoyr
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
bu kartlar sekil ve boyut olarak birbirinden farklilik gosteririr kart okuyucusuna uyum gosterir cunku bu kartlar normal mmc kartlari boyutuna gelmesini saglayan aparatlariyla beraber satiliyor yani iki parca cikardinmi mini sd taktinmi normal boyutta mc oluoyr
bilgi içinçok teşekkürler, sağol...
Adaptörünün kutusundan çıkıp çıkmadığına bakın ona göre alın. Bildiğim kadarıyla piyasada en az 10mb/s gibi gayet iyi bir hızda olan Twinmos'lar var. Üstelik en ucuzu. Kutusunda da adaptörü çıkıyor ve SD/MMC boyutuna geliyor. Ben bugün bi sipariş verdim. En ucuzu Twinmos'tu. Sitesinden de performans bilgilerine baktım. 10mb/s idi.