Şimdi Ara

Micro Racers - Mini Araba Yarış Oyunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni yarış oyunumuz bugün itibari ile yayınlanmış bulunmaktadır. Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Tanıtım Videosu:https://www.youtube.com/watch?v=RcMwz8yrLlQ
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MicroRacersLite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrNtlu -- 13 Ocak 2018; 13:3:48 >

• Grafikler ve çizim tarzı çok hoşuma gitti. Oynanış da akıcı gibi görünüyor. Birazdan yükleyip deneyeceğim oyunu, düşüncelerimi yazarım buraya.
  • Teşekkürler :) Bekliyorum yorumunuzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNtlu

Teşekkürler :) Bekliyorum yorumunuzu.

Oyunu ücretsiz hale getirmişsiniz sanırım, isabetli olmuş. Reklamlar da çok rahatsız etmiyor.

Oyun grafikleri ve oyundaki akıcılık çok hoşuma gitti ancak bazı eksikleri var. Yenilikler gelecektir diye düşünüyorum. Beklemedeyim.
  • guzel olmus potansiyeli var zamanla daha iyi seviyeye getireceksiniz insallah. bende birkac oneri vermek isterim.

-multiplayer mod gercekten hem maliyetli hemde zahmetli bir is ama ileride birgun gormeyi isteriz

-farkli temali yeni pistler eklenebilir (mesela karli pistler olabilir veya kumsal gunes temasi )

-diger yariscilara takma isim eklenmesinin daha hos olacagini dusunuyorum

-trackmania oyunundaki gibi yaptigimiz sureye gore madalya kazanabildigmiz bir oyun modu olabilir. cunku belli bi amacin oldugu oyunlar daha uzun omurlu oluyor

-yarisirken isimizi zorlastiracak bazi engeller olabilir

-knock out tarzi elemeli yaris modu eglenceli olur

-son tavsiyem de mumkunse pistlerin biraz daha buyutulup yarisci sayisinin artmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.