Şimdi Ara

Michelin Primacy 3 Taktım.. (205-55-16) İşte İzlenimler.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
12.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Continental kullandım..
    Michelin Pr 3 teyim şu an..
    Neden daha önce almadım diyorum kendi kendime..
    Er300 sert bir lastik çok ses veriyor ve aslına bakarsanız ıslak zeminde sanıldığı kadar iyi değil Micheline kıyasla..
    Continentali Audi Mercedes vs orjinal lastiği diye almıştım fena değildi ama Michelim Primacy...Eh be abi..
    Yani nasıl anlatılır bilmiyorum fanatiğe de bağlamak istemiyorum ama aldım alalı her şeyi denedim arabada..
    Yok arkadaş..
    Lastik budur..
    Nokta!...
  • 10bin kmdir. Goodyear EFGripPerformance kullanıcısıyım lastik mükemmel. Goodyear'ın çıkardığı en iyi lastik, sessizlik-yol tutuş 10 numara özellikle ıslakta yapışıyor yola adeta..
  • Audi A6 2.0 tdi'a takılı halde bu lastik geldi. 245/45/18 ölçülerinde. Viraj kabiliyeti zayıf, dengeli araç normalde, lastik basınç sensöründe bir uyarı yok, lastik basınçlarına baktırdık sorun yok, rotçuya gittik problem yok.

Bmw 5.20 d uzun süre kullandım arkadan itiş araç ama tedirgin olduğumu hatırlamıyorum virajlarda. 1700 kilo otomobil, virajlarda kendini bu kadar mı çok bırakır hiç güven vermedi. Bu ölçüde lastik alacaksınız Micheline primacy 3'ü iyi düşünerek satın alın. Bize Continental'e geçmeyi düşünüyoruz selamlar

( Benim sahibi olduğum araç Megane 3, bu araç dayımın çoğu zaman ben kullanıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Audi A6 2.0 tdi'a takılı halde bu lastik geldi. 245/45/18 ölçülerinde. Viraj kabiliyeti zayıf, dengeli araç normalde, lastik basınç sensöründe bir uyarı yok, lastik basınçlarına baktırdık sorun yok, rotçuya gittik problem yok.

Bmw 5.20 d uzun süre kullandım arkadan itiş araç ama tedirgin olduğumu hatırlamıyorum virajlarda. 1700 kilo otomobil, virajlarda kendini bu kadar mı çok bırakır hiç güven vermedi. Bu ölçüde lastik alacaksınız Micheline primacy 3'ü iyi düşünerek satın alın. Bize Continental'e geçmeyi düşünüyoruz selamlar

( Benim sahibi olduğum araç Megane 3, bu araç dayımın çoğu zaman ben kullanıyorum)

2.500km'dir BMW 116i'de Primacy 3 ZP kullanıyorum dediklerinizin hiçbirini yaşamadım. Aksine bu zamana kadar aldığım lastikler içerisinde en başarılısı çıktı..

Sizin dediğiniz Primacy HP olabilir, dedikleriniz o lastik için geçerli..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

ben bu lastiğin sadece gaza fazla yüklenince kolay patinaja düşmesinden şikayetçiyim.onun haricinde dört dörtlük

hocam benim bildiğim yumuşak lastikler yolu daha iyi tutar, kolayca patinaj yapmaması lazım.
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Yok hocam primacy 3 yazıyor.
     Michelin Primacy 3 Taktım.. (205-55-16) İşte İzlenimler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.