Şimdi Ara

MICHELİN LASTİK DİKKAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski michelin lere kimse bir şey demiyorki son çıkanlardan bahsediyorlar . eski michelinler zaten süperdi bende uzun yıllar kullandım.
  • michelin energy serisi ile c3 kullanıyorum 12000 km ye geldim hala taş gibi lastikler.bence micheline e çamur atmak için açılmış bir başlık...
  • bendede V serisi michelin pilot primacy var,30bindeler ve hala taş gibiler.çatlama ve dökülme lastik sertleşince oluyor,belki o bahsedilen araç lastiklerle beraber çok beklemiştir.Ayrıca michelin var michelin var.kaldı ki üretimden kaynaklanan bi hata da olabilir o lastiğin başına gelenler.Bi markayı kötülemeden önce iyice araştırmak lazım,eğer aynı şikayetten onlarcası varsa o zaman dandik dersiniz,ama birkere olan şeyden firma kötülenmez.

Bu arada Citroen e laf atan arkadaşa bi cevap da benden,bende gittim verdim para citroen e ve allahtan da vermişim.o sınıfta ne performans ne de yol tutuş olarak citroenlere yaklaşacak araç bir iki tanedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ototeknik

SON ZAMANLARDA CİTROEN VE VW LERDE LASTİKLERDE PUL PUL AŞINMA GÖRÜLÜYOR.BU OLAY BAŞLADIMI AŞINMA ACAİP HIZLANIYOR.EN SON VW CADY DE GÖRDÜM.

haklısın yanaklardan eriyip gidiyo
  • arkadaşımda yeni FSİ GOLF var.3 aylık araba.Üzerindeki CONTİNENTAL lastikleri garantiden yeni değişti.Lastik firmasından. Lastiğin yanakları engebeli arazi gibi oldu 3 ayda. Ona söylenen şu:Wolkswagen araçlarına tek yanak lastik istiyormuş onlardan.Niye belli değil.Belkide sadece Türkiyeye gelen araçları için
  • haklısın zaten türkiyeye gelen ithal araçlar ( yalnız wolkwagen değil) için kalitenin biraz daha eksik olduğu yani avrupadaki adaşlarından biraz daha eksiklerinin olduğunu duydum. amaç maliyeti biraz daha düşürmek buda türkiyede araç alımındaki verginin anormal yüksek olmasından kaynaklanıyor....
    quote:

Orjinalden alıntı: otuuuz5

arkadaşımda yeni FSİ GOLF var.3 aylık araba.Üzerindeki CONTİNENTAL lastikleri garantiden yeni değişti.Lastik firmasından. Lastiğin yanakları engebeli arazi gibi oldu 3 ayda. Ona söylenen şu:Wolkswagen araçlarına tek yanak lastik istiyormuş onlardan.Niye belli değil.Belkide sadece Türkiyeye gelen araçları için
  • bizde 3 senedir kullanıyoruz hiç bir problem yaşamadık
    belki sizin aracınıza takılan lastikler beklemiştir
    Saklama koşullarına görede değişiyor lastiklerin ömrü
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

haklısın zaten türkiyeye gelen ithal araçlar ( yalnız wolkwagen değil) için kalitenin biraz daha eksik olduğu yani avrupadaki adaşlarından biraz daha eksiklerinin olduğunu duydum. amaç maliyeti biraz daha düşürmek buda türkiyede araç alımındaki verginin anormal yüksek olmasından kaynaklanıyor....
    quote:

Orjinalden alıntı: otuuuz5

arkadaşımda yeni FSİ GOLF var.3 aylık araba.Üzerindeki CONTİNENTAL lastikleri garantiden yeni değişti.Lastik firmasından. Lastiğin yanakları engebeli arazi gibi oldu 3 ayda. Ona söylenen şu:Wolkswagen araçlarına tek yanak lastik istiyormuş onlardan.Niye belli değil.Belkide sadece Türkiyeye gelen araçları için

ben böyle bişey duymadım. donanım farklı olabilir ama türkiyeye özel kötü boya, kötü döşeme, kötü plastik vb. diye birşey saçma geliyor.

• Bir arkadaşımın 1.4 authantique Megane II si var... Üzerinde Michelin olanını seçti aldı araç vitrinde iken. Yanındaki Continental mi ne idi... Herneyse; araç 2-3 bin km de iken 210 km ye çıkmış. Sonra da arabayı yıkarken bahsettiğiniz bu dökülmeleri farketmiş. Bana da gösterdi; hakikaten sanki pul pul dökülecek gibi. Servise götürdü hemen. Demişler ki " bu hata lastik T sınıfı olup da (180 km ye kadar) siz daha fazla sürat yaptığınız için oluyor. Garantiden değiştirelim ama yeni takacaklarımıza da aynısı olur." O zaman fark ödedi ve H sınıfı aldı.. Şimdilik bir derdi yok.
  • 12.000 KM DE DE OLACAK DEMEDİK.. EĞER C3 16 V HDİ İSE ARACIN GİT SERVİSİNE SOR BAKAYIM. ELLERİNDE VARMI O LASTİKTEN..
    quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

michelin energy serisi ile c3 kullanıyorum 12000 km ye geldim hala taş gibi lastikler.bence micheline e çamur atmak için açılmış bir başlık...
  • benim araba heniz 2200Km de dökülme falan yok ama gürültü yaptığı kesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __SaDRaZaM__

Bir arkadaşımın 1.4 authantique Megane II si var... Üzerinde Michelin olanını seçti aldı araç vitrinde iken. Yanındaki Continental mi ne idi... Herneyse; araç 2-3 bin km de iken 210 km ye çıkmış. Sonra da arabayı yıkarken bahsettiğiniz bu dökülmeleri farketmiş. Bana da gösterdi; hakikaten sanki pul pul dökülecek gibi. Servise götürdü hemen. Demişler ki " bu hata lastik T sınıfı olup da (180 km ye kadar) siz daha fazla sürat yaptığınız için oluyor. Garantiden değiştirelim ama yeni takacaklarımıza da aynısı olur." O zaman fark ödedi ve H sınıfı aldı.. Şimdilik bir derdi yok.

burada renault suçlu. 200e rahat çıkabilen arabaya T takılmaz. küçük bir düzeltme; T: 190km/s oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

quote:

Orjinalden alıntı: __SaDRaZaM__

Bir arkadaşımın 1.4 authantique Megane II si var... Üzerinde Michelin olanını seçti aldı araç vitrinde iken. Yanındaki Continental mi ne idi... Herneyse; araç 2-3 bin km de iken 210 km ye çıkmış. Sonra da arabayı yıkarken bahsettiğiniz bu dökülmeleri farketmiş. Bana da gösterdi; hakikaten sanki pul pul dökülecek gibi. Servise götürdü hemen. Demişler ki " bu hata lastik T sınıfı olup da (180 km ye kadar) siz daha fazla sürat yaptığınız için oluyor. Garantiden değiştirelim ama yeni takacaklarımıza da aynısı olur." O zaman fark ödedi ve H sınıfı aldı.. Şimdilik bir derdi yok.

burada renault suçlu. 200e rahat çıkabilen arabaya T takılmaz. küçük bir düzeltme; T: 190km/s oluyor.

iyi de meganeII 1.4 authentiq düz yolda kesinlikle 200 göremez..eski kasası bile 190 göremiyordu

T sınıfı lastikler 190 km hıza kadar dayanıklıdır..

ayrıca megane 2 lerde T sınıfı lastik bulunmaz ki...galiba maliyet azaltma olayına girilmiş..

195/65/15 H lastikler vardır 1.4 ve 1.6 larda (dynamiq ve privilage de 205/55/16 V vardır)

• quote:

12.000 KM DE DE OLACAK DEMEDİK.. EĞER C3 16 V HDİ İSE ARACIN GİT SERVİSİNE SOR BAKAYIM. ELLERİNDE VARMI O LASTİKTEN..
    quote:

michelin energy serisi ile c3 kullanıyorum 12000 km ye geldim hala taş gibi lastikler.bence micheline e çamur atmak için açılmış bir başlık...

yahu 12000 de olmayacaksa kaç km de olacak?50000 de mi?lastiğin ömrü nedir ki?
  • quote:

quote:

12.000 KM DE DE OLACAK DEMEDİK.. EĞER C3 16 V HDİ İSE ARACIN GİT SERVİSİNE SOR BAKAYIM. ELLERİNDE VARMI O LASTİKTEN..
    quote:

yahu 12000 de olmayacaksa kaç km de olacak?50000 de mi?lastiğin ömrü nedir ki?

gerçekten ya bendeki megane hatchback 30.500km de.. hala öle bi aşınma görmedim..
    bu arada lastik michellin pilot primacy

• Brigstone kullananlar yokmu ??

İyi bilgiler çıkıyo burda .... Brigstone hakkında bilgi alalım birazda. ..
  • BRİGESSTONE ÜLKEMİZ KOŞULLARI İÇİN EN İYİ LASTİK
  • quote:

SIFIR ALDIĞINIZ ARACIN ÜZERİNDE MCHELİN VARSA SÜREKLİ KONTROL EDİN.. GARİP BİR AŞINMA SÖZ KONUSU..RESMEN DÖKÜLÜYOR..GARANTİ BİTMEDEN SERVİSE YÜKLENİN...

Lastiğin de belli bir raf ömrü var.
    fabrikalarda stoklarda beklemiş lastikleri kaptırıyor olabilirler...
  • Michelin Energy kullanıyorum, 45 bin km. oldu. İz derinliği normal seyrinde, Yol tutuşu hala ilk günkü kadar iyi.. E bi lastikten de bunlar beklenir.
  • lastik iyi şartlarda kullanılırsa binek otolarda 30-40 bin km gider iyi şartlarda hava ayarını takip etmek pati atmamak kaldırıma çukura vurmamak kaydı ile...ama mıchelin yandan darbe aldımı nasıl indigini anlamazsın valla tr,uymaz satanların lafını dinlemeyin...beton asfalt için iyi olabilir bizde yok denecek kadar az...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.