Şimdi Ara

MİCHEAL CARLEONE OLSAYDINIZ? (SPOİLER) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1- fredo aileye ihanet etti ve ihanetin nedeni olmaz bedeli olur.

2- evet tabiki kızardım. o kadar çocuk sahibi olmak istiyorum sonra karım benden habersiz çocuğumuzu aldırıyor.

3- affetmekten ziyade ona reddedemeyeceği bir teklif yapardım. sonraki yaşamında bu teklife uygun hareket ettiği sürece bir sorun yok.

4- hiç sevmezdim kendisini tabiki sert yaparım. adam mı tom?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

1- fredo aileye ihanet etti ve ihanetin nedeni olmaz bedeli olur.

2- evet tabiki kızardım. o kadar çocuk sahibi olmak istiyorum sonra karım benden habersiz çocuğumuzu aldırıyor.

3- affetmekten ziyade ona reddedemeyeceği bir teklif yapardım. sonraki yaşamında bu teklife uygun hareket ettiği sürece bir sorun yok.

4- hiç sevmezdim kendisini tabiki sert yaparım. adam mı tom?
    Knk niye ya neden tomu sevmiyorsunuz

Adam kardesi yuzunden sonra delirdi ama

Movieclipsyoutube
    Just When I Thought I Was Out, They Pull Me Back In! SCENE - The Godfather: Part 3 MOVIE (1990) - HD
    https://www.youtube.com/watch?v=UneS2Uwc6xw&feature=youtu.be

Karinla bagini tamamen kopartir miydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Knk niye ya neden tomu sevmiyorsunuz

Adam kardesi yuzunden sonra delirdi ama

https://www.youtube.com/watch?v=UneS2Uwc6xw&feature=youtu.be

Karinla bagini tamamen kopartir miydin

Alıntıları Göster
    bakma micheal corleone de tırttı. rahmetli don vito corleone'den sonra aileye adam gibi bir don gelememişti. aslında vito corleone de bunun farkındaydı da mecbur kaldı kime verecekti kontrolü salak fredoya mı agrasif sonny'e mi (zaten bu agresifliği sonunu hazırladı) yoksa hanımağa kılığında gezen 'kız çocuğu' connie'ye mi? micheal yine kötünün iyisiydi. micheal'da gitti kendinden daha salak olan aynı babası sonny gibi sinir küpü olan vincent'e donluğu verdi yazık oldu aileye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 21 Mayıs 2020; 21:25:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

bakma micheal corleone de tırttı. rahmetli don vito corleone'den sonra aileye adam gibi bir don gelememişti. aslında vito corleone de bunun farkındaydı da mecbur kaldı kime verecekti kontrolü salak fredoya mı agrasif sonny'e mi (zaten bu agresifliği sonunu hazırladı) yoksa hanımağa kılığında gezen 'kız çocuğu' connie'ye mi? micheal yine kötünün iyisiydi. micheal'da gitti kendinden daha salak olan aynı babası sonny gibi sinir küpü olan vincent'e donluğu verdi yazık oldu aileye

Alıntıları Göster
    Cok yanlis dusunuyorsun

Micheal Vitonun cok cok cok otesine gecti

Ayrica vito mafya olmayi kendi seçti ve cocuklarini da bu pisliğe bulastirdi aslinda vito pisligin teki

Maykil ise zorla girdi bu ise ailesi icin ve oglunu ve kizini mafya isinin disina cikarmayi basardi

Mafya babasi cocugu olmasina ragmen uniye gitti ustune ww2 icin savasa gitti ulkesini düşündü

Maykil aslinda cok iyi biri olacakken cok kotu biri olmak zorunda kalan biri bunu 1 ve 3 cok iyi anlatiyor

• Baba 2 izliyorum trtdeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Baba 2 izliyorum trtdeeee

2 1i tokatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

2 1i tokatlar

Alıntıları Göster
    3 te 2den iyi bence

Ama yine de hepsi güzel

Bu filmde hemen herkesin yakin oldugu biri vardır sen kime benziyorsun daha cok

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

3 2den iyi mi

kafanı çöp bidonuna sok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

3 2den iyi mi

kafanı çöp bidonuna sok bence

Boş yabma

İlk mesajdaki sorulara cevap ver

• Kardeşimi vurmam. Ona güzel bir ev ve para verip uzun süre yollarını ayıririm.

Çocuğu aldırdı diye ne yapardım bilmem. Daha o duyguyu bilmediğim için çocuk aldirmak, düşürmek bana normal geliyor.
    Sonuçta daha doğmamış.

Kız kardeşimide eve kapatırım. İyi bir adam bulursam evlendiririm.

Tom a saygı duyar sözlerimi ciddiye alırım. Gökten inip o konuma gelmedi zaten. Sağlam adam olmasa şimdiye kadar çoktan giderdi.

İşin özü Micheal adam değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vito Corleone’un poposunun kılıyım.

• Fredo, kay ve connie yi vururum, tom hagena iyi davranırım

• quote:

Orijinalden alıntı: crux07

Kardeşimi vurmam. Ona güzel bir ev ve para verip uzun süre yollarını ayıririm.

Çocuğu aldırdı diye ne yapardım bilmem. Daha o duyguyu bilmediğim için çocuk aldirmak, düşürmek bana normal geliyor.
    Sonuçta daha doğmamış.

Kız kardeşimide eve kapatırım. İyi bir adam bulursam evlendiririm.

Tom a saygı duyar sözlerimi ciddiye alırım. Gökten inip o konuma gelmedi zaten. Sağlam adam olmasa şimdiye kadar çoktan giderdi.

İşin özü Micheal adam değildir.
    Yok ya yine de adamdir haci abi

Micheal olmasa ailesinin icinden gececeklerdi

Sonny öldü
    Coney kız
    Fredo mal
    Tom savaştan anlamiyor

1 ve 2 de micheal olmasa o aileyi yok edeceklerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Fredo, kay ve connie yi vururum, tom hagena iyi davranırım

Connie sonradan cok iyi oldu ama hakikaten cok serefsizlik yaptı

Micheal tum bunlarla iyi mucadele etti gene

Bence fredoyu öldürmesi haric cok buyuk bir hatası yok

Onu da gene aile icin yapti o aptali yine kandirirlarsa bu kez aile dağılabilirdi zira ilk kandirdiklarinda suikastten sansina kurtuldu

• Up

• Michael'ın ikinci filmde yaptığı her şey doğrudur.

Fredo eğer ölmeseydi aileye tekrar ihanet edecekti.

Kay'in artık önceliği aile olmaktan çıkmış önceliği kendisi ve egosu olmuştur.

Connie annesinin ölümü ardından arkasında kimse kalmadığını anlamış ve aileye sadık olmaya karar vermiştir.

Tom Hagen ailenin en başındaki kişiye karşı şeffaf değildir. Tom için de öncelik aile değil kendisidir.

Michael'dan farklı olacağımı sanmıyorum. Michael ikinci filmde kusursuzdur. Michael kalk sen ben yatam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheodoreRoosevelt -- 23 Ağustos 2020; 18:35:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheodoreRoosevelt

Michael'ın ikinci filmde yaptığı her şey doğrudur.

Fredo eğer ölmeseydi aileye tekrar ihanet edecekti.

Kay'in artık önceliği aile olmaktan çıkmış önceliği kendisi ve egosu olmuştur.

Connie annesinin ölümü ardından arkasında kimse kalmadığını anlamış ve aileye sadık olmaya karar vermiştir.

Tom Hagen ailenin en başındaki kişiye karşı şeffaf değildir. Tom için de öncelik aile değil kendisidir.

Michael'dan farklı olacağımı sanmıyorum. Michael ikinci filmde kusursuzdur. Michael kalk sen ben yatam.
    Hmmm doğru diyorsun aile acisindan baska sans yoktu genel olarak

Hani fredoyu zorla İtalya'ya falan gonderseler olmaz miydi acaba 3.filmde cok pisman oluyor çünkü

Tom harbi aslinda sen boyle diyince... İlk babaya cok sagdikti herifi Tanrı gibi görüyordu ama o saygisini Micheala sunamadi gibi gibi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.