Bildirim
Michael Skibbe K.Karabükspor'da
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sonu hayırlı olur
umarım tekrar manşetlere konu olmaz -
Kardemir Karabükspor Bülent Korkmaz’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine Michael Skibbe’yi getirdi.Karabükspor’un Basın sözcüsü Ziya Alak “geçen sene Eskişehirspor’u çalıştıran tecrübeli hoca ile 1 yıl opsiyonlu 2 senelik anlaşma sağladığını açıkladı”.Tecrübeli hocanın önümüzdeki günlerde resmi imza atacağını ifade edildi.. -
-
Aptal! B.k var Eskişehir'i bıraktın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
/>
-
Bülent Korkmaz neden gitti ? -
quote:
Orijinalden alıntı: C3ST3L
Bülent Korkmaz neden gitti ?
4 milyon lira para istedi diye duydum ilk başta 900 bin e mi ne anlaşmışlar. -
Bülent korkmazı gönderdikten sonra bu takımdan ümidimi kestim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cryzpolo26
Aptal! B.k var Eskişehir'i bıraktın.
Bu ortamda kim olsa çalışamaz her giden yönetimin saçmalığından bahsediyor. Boyd giderken şaka gibi bir yönetim vardı dedi. Yönetim bile yok ya neyse pancarcı başkan! -
Galatasaray'da pozitif futbol oynatırken Eskişehir'de tam tersine 4 tane ön libero ile oynuyordu. Yani eldeki kadroyu kullanmayı iyi biliyor. Geçen sezon ilk 17 hafta sonunda 4. idi Es Es. Eskişehir'den gitti ama Pele gibi Boyd gibi adamları harcayan bir yönetimde neler yaşandı bilemeyiz. Ama ben başarılı olacağını düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cris
Galatasaray'da pozitif futbol oynatırken Eskişehir'de tam tersine 4 tane ön libero ile oynuyordu. Yani eldeki kadroyu kullanmayı iyi biliyor. Geçen sezon ilk 17 hafta sonunda 4. idi Es Es. Eskişehir'den gitti ama Pele gibi Boyd gibi adamları harcayan bir yönetimde neler yaşandı bilemeyiz. Ama ben başarılı olacağını düşünüyorum.
Aynen bu adam da iş var.Keşke her takım Kayseri gibi teknik direktöre biraz şans verse ama yapmıyorlar bunu.Skibbe kovuldu değil mi fail olmasın sonra? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dönüşüm
quote:
Galatasaray'da pozitif futbol oynatırken Eskişehir'de tam tersine 4 tane ön libero ile oynuyordu. Yani eldeki kadroyu kullanmayı iyi biliyor. Geçen sezon ilk 17 hafta sonunda 4. idi Es Es. Eskişehir'den gitti ama Pele gibi Boyd gibi adamları harcayan bir yönetimde neler yaşandı bilemeyiz. Ama ben başarılı olacağını düşünüyorum.
Aynen bu adam da iş var.Keşke her takım Kayseri gibi teknik direktöre biraz şans verse ama yapmıyorlar bunu.Skibbe kovuldu değil mi fail olmasın sonra?
Eskişehir'den kovulmadı. Kendi isteğiyle Hertha Berlin'e gitti.
-
quote:
quote:
quote:
Aynen bu adam da iş var.Keşke her takım Kayseri gibi teknik direktöre biraz şans verse ama yapmıyorlar bunu.Skibbe kovuldu değil mi fail olmasın sonra?
Yönetime ayar vermişti sanırsam yoksa ben mi yanlış gördümPeki Berlin'den yeni mi kovuldu?Adamlar küme düştü.Gerçi kötü top oynuyorlardı baştan beri.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4KH1LL3U5
quote:
Orijinalden alıntı: C3ST3L
Bülent Korkmaz neden gitti ?
4 milyon lira para istedi diye duydum ilk başta 900 bin e mi ne anlaşmışlar.
yuh fm mi oynuyormuş -
quote:
quote:
quote:
quote:
Yönetime ayar vermişti sanırsam yoksa ben mi yanlış gördümPeki Berlin'den yeni mi kovuldu?Adamlar küme düştü.Gerçi kötü top oynuyorlardı baştan beri.
Şimdi hoca Eskişehir'de ilk 17 haftayı 4.kapatınca Hertha Berlin de kötüydü teklif yapmış Skibbe de gitti direk yaklaşık bi 10 hafta felan çalıştırdı Stuttgart'tan 6 yedi bir maç o zaman da oradan kovuldu. İşsizdi tekrar gelmiş şimdi.
-
Eyvallah arkadaşlar bilgi için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis
quote:
Orijinalden alıntı: cryzpolo26
Aptal! B.k var Eskişehir'i bıraktın.
Bu ortamda kim olsa çalışamaz her giden yönetimin saçmalığından bahsediyor. Boyd giderken şaka gibi bir yönetim vardı dedi. Yönetim bile yok ya neyse pancarcı başkan!
Aynen öyle. Başta gitmesi gereken adam Halil Ünal. -
O değilde biz Skibbe'yi yollayıp B.Korkmaz'ı getirdik.
Karabük B.Korkmaz'ı yollayıp Skibbe'yi getirdi
Karabük'den Hagi hamlesi bekliyoruz -
Umarım bu sefer sözleşmesini tamamlar.
Benzer içerikler
- cam hangi mevki
- türkiye"nin en tehlikeli taraftar grubu
- football manager 2024 ücretsiz
- trt 1 frekans yeni
- süper lig maçları nereden izlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X