Şimdi Ara

MICHAEL SCHUMACHER KAYAK KAZASI GEÇİRDİ VE DURUMU CİDDİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
1
Favori
5.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsanevi Formula 1 pilotu Michael Schumacher bugün Fransa'da kayak yaparken başını bir kayaya çarptı ve ağır yaralandı. Son gelen bilgilere göre durumu kritik ve acil ameliyat gerekiyor. :

YENİ AÇIKLAMA (30/12/2013): Doktorlar Schumacher'in ameliyat edildiğini ve uyutulduğunu açıkladı. Önümüzdeki 48 saatin çok kritik olacağı ifade ediliyor. (Dualarımız seninle yaşayan efsane #PrayForSchumi )

SON DURUM (31/12/2013) : Schumacher, dün gece bir operasyon daha geçirdi. Doktorların açıklamalarına göre durumunda azda olsa bir ilerleme var. En azından kötüye gitmemesi iyiye işaret. Ama henüz hayati tehlikeyi atlatabilmiş değil.

SON DURUM (01/01/2014) : Schumacher'in eşi, Efsanenin durumunun stabil olduğu için bugün bir basın toplantısını düzenlenmeyeceğini açıkladı. Schumacher'in kritik 72 saati geride bıraktığı ama hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı. Buna rağmen Schumacher'in durumunun ilk günden daha kötü olmadığı için doktorlar umutlu bekleyişini sürdürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 1 Ocak 2014; 15:01:18 >

• Sabahtan beri moral falan kalmadı.Bu adam bu şekilde ölmemeli 2013 bit artık be.

Durumu hiç iyi değilmiş uyan be şampiyon
  • Olay öğlen yaşandı sanırım. Doktor net bir şey söylememişti ilk saatlerde. Menajeri Schumi'nin komada olduğunu açıkladı.
  • 44 yaşında Schumi.
  • Allah şifa versin.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasayan efsane shumi.insAllah iyilesir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 39 yaşında abimde göçtü gitti bu uğursuz yılda...

• vay arkadaş adama pistlerde birşey olmadı gitti kayakta kafasını vurdu
  • abi nasil bir yil oldu tovbe tovbe.
    schumi uyan be adamim sen bari yapma.

• Sempatik yardimsever bir sporcuydu umarim 2013 lanetine kapilmaz.

• Umarım durumu iyiye gider.
  • 99'da ayağı iki yerden kırıldığında çok kötü olmuştum.Dayan be F1'i bana sevdiren efsane ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 30 Aralık 2013; 23:14:03 >
  • ne izlerdim be f1 taktiği vardı ve anlamıştım onu.Full yakıtla başlayıp 1. olup farkı açıp sonra pit stop girmek sonra tekrar 1.olmak riskli ama iyiydi.Acil şifalar M.S.
  • Kendisine bir basın konferansı esnasında, Ayrton Senna ile eşit galibiyet sayısına ulaşması hakkındaki düşünceleri sorulmuştu.

Hıçkıra hıçkıra ağlamıştı adam resmen.Hiç unutmam bu sahneyi.

Umarım bir an önce ayağa kalkar.

• Doktoru Sir Alan Sugar twitter'da şunu paylaşmış;

quote:

Seems injury to Michael Schumacher looks serious,reports of brain haemorrhage following ski accident. Let's hope he makes a full recovery.

Kaza sırasında meydana gelen beyin kanamasından dolayı durumu ciddiyetini koruyormuş.Tam iyileşme göstermesini ümit ediyorlarmış.

Benim bundan anladığım şey, yaşasa bile bazı vücut fonksiyonlarını kullanamayabilir.
  • formula yı bırakmamıştı dimi en son?
  • "Schumacher için önümüzdeki 48 saat çok kritik, bu dönemde beyin kanaması devam ediyor mu ve beyindeki hasar durumuna bakilacakmis."

Nasıl bi 2013'müş arkadaş
  • Gerçekten de 2013 çok kötü bir yıl oldu, hadi be schumi üzme bizi.

• Schumacherden sonra f1i izlememiştim inş iyileşir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.