< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 14 Aralık 2020; 17:1:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
michael jackson un neden saklandığı belli oldu ss

-
-
saçma.
yaşlanmış adam yanağını çekiyor, adamın suratı zaten yaşlılıktan sarkmış, sonra da " aa yanagının derisi çekince uzadı, maske bu, michael var altında" falan.
adamın derisi yaşlılıktan sarkık zaten. abartmışlar.
ayrıca yok partide gözüktü falan diye video koymuşlar.
o partide sadece ailesi olmuyor yada çevresi.oraya yemek ve hizmet için bi ton çalışan geliyodur parti düzenleyenler falan. illa biri görüp fotosunu çekerdi.
ayrıca bazı kameraya yakalanma anları da saçma. ne hikmetse yakalancagı zaman kamera hep titriyor, hep 240p ve nedense hep alakasız yeri çekiyor kamera parti boyunca ve tam o alakasız yerde geliyor. bi insan neden parti sırasında titrete tirete evin dış kapısını olduğu yeri çeker ki partyi çekmek varken? o kadar belli ki senaryo, kurgu oldugu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 14 Aralık 2020; 3:46:30 > -
Çocuk musun neden nygma izliyorsun??? -
benim evde takılıyor şu an
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne yorum yapak aga şimdi bu adama.
-
-
Öyle zaten mesela Tupac de yaşıyor.
Şan şöhret düşmanlardan sokakta özgürce yürüyemicek hale geldikleri zaman böyle bir oyun çeviriyolar.
Tıp gelişti zaten bi yüz nakli bi vokal kortta oynamayla ses degişimi hoop bi yabancıya dönüşüyolar.
Videodaki doktorunda sesi bi garip zaten oynanmış belli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teorilere pek inanmam ama öldüğü 10 yıldan beri cidden ne olduğunu merak ediyorum hep bir sürü teori var hakikatten acaba gerçeği ne ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 14 Aralık 2020; 11:44:23 > -
Michael Jackson bir gün moonwalk yaparak ortaya çıkacak.
Bunu tüm gerçek DH kullanıcıları bilmektedir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Öyle zaten mesela Tupac de yaşıyor.
Şan şöhret düşmanlardan sokakta özgürce yürüyemicek hale geldikleri zaman böyle bir oyun çeviriyolar.
Tıp gelişti zaten bi yüz nakli bi vokal kortta oynamayla ses degişimi hoop bi yabancıya dönüşüyolar.
Videodaki doktorunda sesi bi garip zaten oynanmış belli.Dünyada her şey göründüğü gibi sanan bi kitle var
Öyle olmadığını söyleyince de hemen komplocu oluyoruz
2PAc da hayatta Michael Jackson da.
-
Shady hocam Michael Jackson tamam büyük ihtimalle ölmedi her yerde teori/kanıt videosu vs. var ama Tupac direk öldürülmedi mi nasıl oluyor hocam adamın zaten düşmanı da vardı tehditler alıyordu. Tupac hakkında nasıl kanıya vardınız hocam merak ettim de bence kesin öldü çünkü hiç bir yerde ne video ne düzgün bir iz de yok çünkü Tupac hakkında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 14 Aralık 2020; 12:35:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Miles Bilkentrod
Shady hocam Michael Jackson tamam büyük ihtimalle ölmedi her yerde teori/kanıt videosu vs. var ama Tupac direk öldürülmedi mi nasıl oluyor hocam adamın zaten düşmanı da vardı tehditler alıyordu. Tupac hakkında nasıl kanıya vardınız hocam merak ettim de bence kesin öldü çünkü hiç bir yerde ne video ne düzgün bir iz de yok çünkü Tupac hakkında2pac'ın cesedine dair hiçbir kanıt sunulmadı medyaya
ne foto ne bir şey vs. sadece otopsi raporları paylaşmıştı zamanında. onlar da şuan nerede bilmiyorum.
bu çılgın dünyada en temel kural şudur ; cesedini görmediğin kişinin öldüğünden emin olamazsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B2pac'ın cesedine dair hiçbir kanıt sunulmadı medyaya
ne foto ne bir şey vs. sadece otopsi raporları paylaşmıştı zamanında. onlar da şuan nerede bilmiyorum.
bu çılgın dünyada en temel kural şudur ; cesedini görmediğin kişinin öldüğünden emin olamazsın.
Alıntıları GösterHocam cesedini görsen bile onun gerçek şahıs olduğunu bilemezsin. Dublör olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Hocam cesedini görsen bile onun gerçek şahıs olduğunu bilemezsin. Dublör olabilir.
Alıntıları Gösterdoğru o ihtimal de var
bu çılgın gezegende her şey mümkün gerçekten.
-
Aynen öyle medyada ne anlatılırsa sorgulamadan inanan insanlar popülasyonun nerdeyse %90 lık kısmını kapsıyor. Aksini düşünenlere deli gözüyle bakıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934BDünyada her şey göründüğü gibi sanan bi kitle var
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülkeye Tosun az ya, istisnasız her konuda kıçından teori üretip "büyüğ resim"i görenlerle dolu ülke.
-
Tip mesaj uyumu. Bu saçam sapan komplo teorilerine inananlar cidden biraz şey oluyorquote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934BDünyada her şey göründüğü gibi sanan bi kitle var
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
saddam da hayatta. dünyayı yönetenler beni kaçırmaya çalışmıştı ama mahalledeki arkadaşlarım sağ olsunlar buna engel oldular.
onlara dedik ki biz küçük bir semt olabiliriz ama özgül ağırlığımız büyük yallah dedik.
-
2Pac ve Michael jackson gibi isimlerin hala yaşadığını düşünenler varya...
Olm adamlar öleli yıllar oldu lan :D (2Pac 1996'da Michael 2009'da öldü)
Hadi bu 2 isimden vazgeçtim, Adolf Hitlerin hala yaşadığını düşünenler var (arjantinde yaşıyormuş gibi iddialar var) ve adam "1889" doğumlu :-D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Michael Jackson bir gün moonwalk yaparak ortaya çıkacak. Bunu tüm gerçek DH kullanıcıları bilmektedir. |
Benzer içerikler
- babuş ne demek
- genizden gelen balgamda kan
- ailede tek erkek çocuk askere gider mi
- yoklama kaçağı havaalanında yakalanma
- köye giderken alınması gerekenler
- moonwalkers ayakkabı
- elektrikli bebek arabası
- penis nakli
- ets2 türkiye haritası
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X