Şimdi Ara

^^Michael Jackson'ın Evi(!) Neverland'den Görüntüler^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Doobly

quote:

Orijinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::

Aslında bu resimleri gördükten sonra ölmüş olan biziz..M.J de öldü.O da biz de öldüysek o zaman kimse ölmedi.Bu durumda M.J de bizimle beraber hayatta..

SORU:MİCHAEL JACKSON'IN KARISI VAR MIYDI ?

Git yat artık

Yatınca bu mekan rüyama girer..
  • quote:

Aslında bu resimleri gördükten sonra ölmüş olan biziz..M.J de öldü.O da biz de öldüysek o zaman kimse ölmedi.Bu durumda M.J de bizimle beraber hayatta..

Adamın 3 tane çocuğu var ...
    Soruya bak..

Dipçik:Kendi doğurmadı ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoX~

quote:

Adamın 3 tane çocuğu var ...
    Soruya bak..

Dipçik:Kendi doğurmadı ya..

Dipçik yüzünden yerden yazıyorum..

Yok yani biyolojik olarak bi karısının olması lazım da ben niye hiç görmedim karısını...

Üçünün de annesi aynı mı ?

Niye o çocuklar sarışın ?

• Micheal ne zaman öldü ya ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkKiller

Micheal ne zaman öldü ya ??

Ne kadar zamandır TV izlemiyosun...

Hadi onu geçtim DH'ye de mi bakmıyosun hiç...

Sürekli M.J yle ilgili bi konuları hortlatıp,yenilerini açıyodum...

Hadi DH'ye bakmadın diyelim senin komşularından M.J hayranı yok mu hiç..Müziği son ses açıp Billie Jean dinleyen fln ? İnsanda bi merak uyanır,"Ulan bu çocuk niye hep bu şarkıyı dinliyo" deyip öldüğünü öğrenir fln..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::SadeceÖğrenci:: -- 22 Temmuz 2009; 3:01:08 >
  • quote:

quote:

Hadi DH'ye bakmadın diyelim senin komşularından M.J hayranı yok mu hiç..Müziği son ses açıp Billie Jean dinleyen fln ? İnsanda bi merak uyanır,"Ulan bu çocuk niye hep bu şarkıyı dinliyo" deyip öldüğünü öğrenir fln..

Sana yemin ediyorum ki yeni duyuyorum yuh bana Çok üzüldüm yanlız yaa ben nasıl TV de filan görmedim zamanla bayaa asosyalleşmişim

• quote:

quote:

quote:

Sana yemin ediyorum ki yeni duyuyorum yuh bana Çok üzüldüm yanlız yaa ben nasıl TV de filan görmedim zamanla bayaa asosyalleşmişim

Harbiden de yuh hocam..İlginçsin yemin ederim ki ...

Of ya yine hatırlattınız M.J yi uyku tutmayacak..Hiç aklıma gelmezdi öldüğü zaman bu kadar üzüleceğim..

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

quote:

Orijinalden alıntı: _uLuC_

Bende Dışkı Kadar Para Olsa Bende Yapardım ..Ama Zevksizmiş

Avatar değiştir uluç ..Emek hırsızlığı yapma..

hay senin emegine 48 saat mi urastin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

quote:

Orijinalden alıntı: _uLuC_

Bende Dışkı Kadar Para Olsa Bende Yapardım ..Ama Zevksizmiş

Avatar değiştir uluç ..Emek hırsızlığı yapma..

hay senin emegine 48 saat mi urastin ?

• Neverland,Peter Pan diyarından esinlenip Michael'in oluşturduğu bir yerdir.Bir arkadaş demiş; içinde lunapark vb... neden mi yer alıyor?Her hafta kanser,aids vb.. çocukları belirlenip otobüslerle Neverlande getittirilir ve gerek eğlence,gerekse sosyal yönden gerekse tıbbi yönden Michael bunlara sağlık masrafları vb... anlamında yardım ederdi.Tabi bu tür yapıların oluşumunda;bir de Michael'in yaşayamadığı çocukluğunun etkisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 22 Temmuz 2009; 11:29:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Neverland,Peter Pan diyarından esinlenip Michael'in oluşturduğu bir yerdir.Bir arkadaş demiş; içinde lunapark vb... neden mi yer alıyor?Her hafta kanser,aids vb.. çocukları belirlenip otobüslerle Neverlande getittirilir ve gerek eğlence,gerekse sosyal yönden gerekse tıbbi yönden Michael bunlara sağlık masrafları vb... anlamında yardım ederdi.Tabi bu tür yapıların oluşumunda;bir de Michael'in yaşayamadığı çocukluğunun etkisi var.

Vay be adama bak..
  • Neverland Mj'ının malikanesidir.
    Orada dünyanın her yerinden çocukları ağırladı.
    Erken yaşta çalışmak zorunda kaldığı ve çocukluğunu yaşayamadığı için, İlk meşhur olduğu dönemde Neverland' ı yaptırdı.
    Tamamen çocuklara ve içinde çocuk ruhu olanlara hitap eden bir yerdir.
    İki resmi görüp yorumlamanın bir manası yok. Önce araştırın, soruşturun daha sonra yorumlayın.
    Ayrıca kimin nereye gideceğini bilen birisi varsa önce kendisinin nereye gideceğini açıklasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellino

Neverland Mj'ının malikanesidir.
    Orada dünyanın her yerinden çocukları ağırladı.
    Erken yaşta çalışmak zorunda kaldığı ve çocukluğunu yaşayamadığı için, İlk meşhur olduğu dönemde Neverland' ı yaptırdı.
    Tamamen çocuklara ve içinde çocuk ruhu olanlara hitap eden bir yerdir.
    İki resmi görüp yorumlamanın bir manası yok. Önce araştırın, soruşturun daha sonra yorumlayın.
    Ayrıca kimin nereye gideceğini bilen birisi varsa önce kendisinin nereye gideceğini açıklasın.

Vallahi helal olsun adama ne diyeyim. Bilmiyordum bu kişilikte biri olduğunu. Biraz araştırdım meğersem gerçek bi yardımsevermiş. Huzur içinde yatsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.