AMAZONAPP bir kez mi kullanılıyor bende geçersiz diyor kod. ikinci defa kullanabilen oldu mu? |
Mi Box S 4K - 389 TL (Kod ile 359) | Mi TV Stick - 239 TL (Kod ile 209) [Amazon] (6. sayfa)

-
-
Cok tesekkur ederim ihtiyacimiz vardi,
Bonus + amazonapp birlestirdik 339a geldi. -
abi 2gb ram ı 8gb dahili hafızası var. bilmiyorum bu donanıma göre pahalı gibi. 100tl fazlaya daha iyi donanımlı ürünler var.
-
Haber veren arkadaşa teşekkürler 359 dan bir adet aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her hesap 1 kez
-
quote:
Orijinalden alıntı: PowerNowaabi 2gb ram ı 8gb dahili hafızası var. bilmiyorum bu donanıma göre pahalı gibi. 100tl fazlaya daha iyi donanımlı ürünler var.
+1, çok abartıldı, çıkalı da baya oluyor, yeni sürümünü bekliyorum ben.
-
aldık bir adet box. modemin uzak olması çok sıkıntı çıkartır mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdemszkaldık bir adet box. modemin uzak olması çok sıkıntı çıkartır mı ?
Evet çıkarır. Ne kadar yakın ise o kadar iyi bu tip cihazlarda. 5 ghz olması da önemli. Eğer uzakta olacak ise modem ethernet aparatı şart olabilir size de.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat+1, çok abartıldı, çıkalı da baya oluyor, yeni sürümünü bekliyorum ben.
Alıntıları Gösteryani sanki bedava gibi herkes saldırıyor ama 2gb ram 8gb rom lu bir cihazı şu zamanda almak acayip saçma geliyor bana. bende yeni modelleri çıksın diye bekliyorum. sanırsam nede olsa satıyorum diye eski nesil cihazları kaktırıyor gibi geliyor bna xiaomi. xiaomi olsam 8gb rom lu ürünü satmaya utanırım ya
birde şu durum tüm tv box larda var mı bilmiyorum ama tv ye özel android uygulamarı iniyormuş sadece. bu bana kısıtlama gibi geliyor. 450-500 lira bandına 4gb ramlı 32-64gb romlu cihazlar var piyasada. arada 50-100 lira var. aradaki donanım farkı iki katı. kalite farkı var mıdır yok mudur onu bilmem. ama yeni ürün çıkartmadıkça bu eski nesil ürünleri alacağımı sanmıyorum. iki sene önce bile bana 2gb ramlı tv boxlar düşük geliyordu almamıştım biraz donanımlar yükselsin gelişsin alırım dedim ama değişen birşey yok xiaomi tarafında.
-
Mutfakta 21 inch Asus monitörle kullanmak için Mi Stick siparişi verdim, umarım monitörün HDMI voltajı Mi Tv Stick'i çalıştarmakta sorun çıkartmaz.
Bilgisi olan var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 21 Aralık 2020; 18:37:57 > -
Haklısın dostum, bende aynı düşünüyorum, millet parayı harcayacak yer arıyor :) birde al satçılar var tabi.
Xiaomi çok üretmiş bu cihazı belli yakında bakkala, markete bile düşer. -
Yine kaçırdık vay arkadaş...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazda donanıma değil lisanslara para veriyorsun. Diğer başka hiçbir Çin cihazında netflix lisansı yok mesela. Diğer cihazlar kendini telefon zannederken bu cihaz lisanslı Android Tv ile geliyor. Donanım evet zayıf ama kasmıyor, gayet akıcı ancak hafızası çok az. Birkaç uygulama yükleyince hemen doluyor. Yeni çıkan 8k destekli versiyonunda 16 GB hafıza var, fırsatını bulunca buna geçeçeğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PowerNowayani sanki bedava gibi herkes saldırıyor ama 2gb ram 8gb rom lu bir cihazı şu zamanda almak acayip saçma geliyor bana. bende yeni modelleri çıksın diye bekliyorum. sanırsam nede olsa satıyorum diye eski nesil cihazları kaktırıyor gibi geliyor bna xiaomi. xiaomi olsam 8gb rom lu ürünü satmaya utanırım ya
birde şu durum tüm tv box larda var mı bilmiyorum ama tv ye özel android uygulamarı iniyormuş sadece. bu bana kısıtlama gibi geliyor. 450-500 lira bandına 4gb ramlı 32-64gb romlu cihazlar var piyasada. arada 50-100 lira var. aradaki donanım farkı iki katı. kalite farkı var mıdır yok mudur onu bilmem. ama yeni ürün çıkartmadıkça bu eski nesil ürünleri alacağımı sanmıyorum. iki sene önce bile bana 2gb ramlı tv boxlar düşük geliyordu almamıştım biraz donanımlar yükselsin gelişsin alırım dedim ama değişen birşey yok xiaomi tarafında.
Alıntıları GösterBunlar stream cihazı. 100 gb rom mu yapsınlar? İçine film mi atacaksın veya gta mı oynayacaksın. Amacı netflix, blu tv, youtube izletmek. Hdd den film mi izleyeceksin tak usb ye yine izle. Saydığınız cihazlar merdiven altı cihazlar. Ne lisans var ne güncelleme desteği. Mi box s da 4k netflix izlersin saydığınız cihazlarda 480p. Donanım gerektirecek bir işi zaten yok. O yüzden yeni cihazlar bile mi stick, amazon fire stick lite vs 1 gb ram ile geliyor. Bunlar 2020 model cihazlar. 2500 tl ye satılan nvidia shield tv pro bile 3 GB ram var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bana da para harcanacak yer aranıyor gibi geliyor. xiaomi ve amazon isimleri birleşince bedavaymış gibi yağmalanıyor
box s neyse bi nebze iyide stick modelini nasıl alıyorlar anlamıyorum. yansıtma özelliği aşırı dandik. 1gb ram 8gm rom da cabası
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustafasc
TV stick 285 tl iken de en ucuz amazondu. O zaman kodla 255 e almıştım. Şimdi 209 a alıp geçen aldığıma iade edeceğim.Amazon bunları çok sıkı takip ediyor bilginize. Yakında ban yersen görürsün. Zaten 20 Aralık'ta indirim yapacağınız yazmıştı ya da hiç mi tahmin etmedin yılbaşı indirimi olabileceğini. Kuruş hesabıyla bir yere de varamazsın zaten.
-
Hocam o leblebi gibi ram rom serpistiren noname android boxlar kağıt üzerinde süper gibi gozukseler de uygulamada hiç iyi değiller. Çoğu problemli. Ayrıca yazılım desteği falan yok. Donanımsal bir problem varsa geçmiş olsun. Yazılımsal problem varsa kanser olmaya adaysin. Ara dur internette. Ayrıca 4 değişik no name box kullandim alayı da 2. Yılın sonuna doğru cortladilar.
Hali hazırda Amazon fire stick kullanıyorum 3 yıl olacak sıfır sıkıntı . Kısacasi bu tarz boxlarda ram rom önemli ama en önemlisi yazılım. O nedenle bu cihazlar hala cayir cayir satıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 yıl önce alınan 1 gb ramli, 4 gb romlu, Android 4.2 li uydu alıcı internetten Youtube Kodi vs 1080p de hala gayet güzel çalışıyor. Bunlarda 5 yıl çalışsa yeterde artar bile. Yeni modelleri çıkınca en az bin lira olur.
-
Bonusun 200/20 indirimiyle 189 a geldi stick. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Dün kaçırmıştım ama bugün alabildim. Tekrar stoğa girebilir. Kaçıran arkadaşlar takip etsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X