|
Mi Box S 4K - 389 TL (Kod ile 359) | Mi TV Stick - 239 TL (Kod ile 209) [Amazon] (10. sayfa)

-
-
fiyat hatası büyük ihtimalle. iptal ederler.quote:
Orijinalden alıntı: behicefeBu nasıl iş kupon kodu ile 359' a aldım.
Aradan 5 dakika geçti. 478 oldu.
Oyun oynar gibi bu nasıl bir iş.
Umarım bizim siparişi iptal etmezler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen o mantıkla kullanıyordum bende lakin kızdığım şey,böyle birşey varsa niye uyarmıyorsun müşteriyi değil mi..şimdi çözüm de sunamıyorlar işin ilginci..ifrit bir banka yapı krediquote:
Orijinalden alıntı: xweser
anladım. saçmalık olmuş. axess de ben de sık sık silip, yeniden açıyorum. bazı sitelerde kullanıyordum. siteden kapatmayı unutma ihtimaline karşı kartı siliyordum. inşaallah axess de de sınır yoktur.
Alıntıları Göster
Kaçırdık iyimi ne zamandır istediğim bir üründü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şu an yok nasıl aldınız
Bakalım gönderecekler mi fırsat olarak aldığımız ürünü?
Yoksa hata deyip iptal mi edecekler.
-
Ben aldım fiyat artti -
niye gondermesinler gun icerisinde 3 kere indi cikti fiyati 389a
Bu indirimi ara ara yarım saat aralıklarla sanki kasıtlı yapıyorlar gibi dünden beri.
Ama nedenini çözemedim.
-
Enteresan bir durum oldu. Fiyat 389 iken sepete atmıştım, sonra ürün sayfasında fiyatın 478 olduğunu görünce sepete baktım hala 389'du. Ödeme yaptım 389 çekti.
Sepete atınca belli bir süre eski fiyatı koruyor mu?
-
Mibox ,telefonun wifi sine bağlı çalışabiliyor mu acaba,deneyen var mı hiç?
10 dakika süre veriyor alımınız için.quote:
Orijinalden alıntı: eL1teEnteresan bir durum oldu. Fiyat 389 iken sepete atmıştım, sonra ürün sayfasında fiyatın 478 olduğunu görünce sepete baktım hala 389'du. Ödeme yaptım 389 çekti.
Sepete atınca belli bir süre eski fiyatı koruyor mu?
Normalde korumuyor ama bende de aynısı oldu aldim bende
4 . şıkkı bekliyoruz :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
fiyat hatası büyük ihtimalle. iptal ederler.
Alıntıları Gösteramazonda büyük kampanyalarda fiyatlar borsa gibi inip çıkar. iptal felan değil ürünler gelecek
-
4. Bonusla 125 tl daha harcarsam 20 tl daha gelecekmiş :) -
Ben erken saatte almıştım. Şuan 478 görünüyor ama sepete ekleyince 389a düşüyor. Satın aldığım için ödeme aşamasında durum ne bilemiyorum. -
bende 389 a mi boxu alıcaktım world kampanyası +amazonapp 30 koduyla kombo yaptım. ürün bana 309 tlye geldi. amazon 9 kg omoyu 56 tl ye satıyordu . 2 li sansody dıs macnı 24 tl bunlarıda sepete ekleyip 500 e tamamlayıp dip fiyat yapmamak olmazdı. hatta digital kart kampanyasını kullanmasam onla beraber 259 tl ye gelecekti :)
-
Hangi firma garantisinde mi box s?
ben söyleyeyim. iade gelen ürünleri tekrar satıyorlar indirime koyup. bir durbun almıştım yarı fiyatına. Boyun askılığında sigara yanık izi vardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X