Şimdi Ara

Mi A3 mü Note 8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde konuyu birkaç ay önce farklı bir başlıkla açmıştım. Şimdi yeniden konu açmak yerine konuyu güncelleyerek sorularımı sormak istiyorum. :)

Anneme cihaz alacağım, kafamda iki model var Mi A3 ve Redmi Note 8. Mi A3'ü 11.11 kampanyasından uygun fiyata babam için almıştım. Telefondan ekran parlaklık seviyesi dışında genel olarak memnunuz. Çözünürlük çok büyük sorun oluşturmuyor, ses çıkışı gayet iyi, kamerası gayet iyi vs vs... Şu anda Mi a3'ün fiyatı yükselmeye başladı gördüğüm kadarıyla. En uygun Turkcell'de satılıyor ve 1499 Tl fiyatı var. 11.11 Kampanyasından aldığım cihaza 1370 Tl ödemiştim.

Redmi Note 8 de N11'de 1530-1540 Tl civarına satılıyor. 33 Tl de indirimim var yani iki cihaz aynı fiyata gelecek.
    Mi A3 elimizde var Note 8 alırsak farklı bir cihaza daha sahip olmuş olacağız. Ama bu cihazda da sensör sorunları ve performans sorunları yaşayan arkadaşlar var. Bu sorunlar kafamı karıştırıyor. Bildiğimiz cihazdan şaşmasak mı acaba yoksa yeni bir maceraya daha mı girsek? Ya da biraz daha bekleyip yeni çıkacak cihazlara mı baksak ? Teşekkür ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 23 Ocak 2020; 21:11:52 >

• Note 8'in sorunlarında düzelme oldu mu arkadaşlar güncellemelerle ? İki cihaz arasından hangisini seçelim? Derseniz ki bekle, yeni cihazlar geliyor deyin onları bekleyeyim. :)
  • Yorumu olan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 8 in artıları daha fazla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung M30
  • Sosyal medyayı daha çok kullanıyorsan Mi A3, diğer koşullarda Note 8.

• Mi A3 bence biraz daha kaliteli cihaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XİAOMİ REDMİ SERİSİ....
    3 yıl önce açıldı
    a3 mü? 1.16 mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.