< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokucan -- 24 Ocak 2019; 15:11:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokucan -- 24 Ocak 2019; 15:11:52 > |
Ben geçen ayın başında 2100 liraya almıştım kampanyada diye. Ayın enayisi oldum sanırım.
|
XIAOMI REHBERINE HOSGELDINIZ CREATED BY DOKUCAN
İçerikler : 1)Cihazımın EVRENSEL KODU nedir ? Varsa görelim. 2)Acaba cihazım fake rom mu ? 3)Antirollback nedir abi ? Cihazımda var mıdır bu öcü ? 4)Acaba cihazımın bootloader kilidi açılmış mı ? 5)Cihazımın bootloader kilidini nasıl açabilirim , garanti gidecek mi nasıl kapatabilirim? 6)Bootloader açıldı peki twrp yüklemek isiyorum ? 7) )Twrp yükledim çince yazılar oldu ? LOL ? Rom yükleyemiyorum Cihazın depolamasını görmüyor ?!?! 8)Twrpden nasıl wipe yaparım nasıl rom yüklerim ? 9) Twrp yükledik peki en uygun miui romu ne ki acaba ? 10)Cihazımı nasıl rootlayabilirim ? İstediğim zaman nasıl rootu kaldırabilirim ? 11)Herşey tamam canım Google kamera çekti nasıl kuracağım ? 12)Magisk güzel bişeye benziyor ? Modüller ne demek ki ? Yenilir mi ? 13)BONUS KISIM Rehberleri Online notepad tarzı yüklüyorum. Boş vaktim oldukça yeni bilgiler ekleyebiirim duruma bağlı. Anlatım Linki :https://anotepad.com/notes/mw3qii Şifre : xiaomiturkiye |
Android pie geldi 1078.9 mb
Edit: Google asistan daha türkçe desteklemiyor, bakalım ne zaman gelecek |
Sizce girer mi ?
|
Bu fiyata bu telefonun rakibi yok. Telefonu sadece oyun için alacaklar, oyun için üretilmiş yüksek bataryalı telefonlardan alabilirler. Oyun haricinde telefonun herşeyini çokça kullanan biri olarak Şarjı bana fazlası ile yetiyor. Ortalama 7 saat ekran süresi alıyorum. Keşke 15 saat ekran süresi verse, kamerası huawei p20 prodan iyi olsa, lg v30 plusun geniş çekim modu olsa, iphone ios işletim sistemi gibi olsa, fiyatı 500 lira olsa vs vs...
Sonu yok isteklerimizin |
insanların hevesini kırıyorlar simdi sorunlu diye güncellemeyi geri cektiler. subat ayında kuranlara düzeltme yaması gelıcek kurmayanlara saglam olarak androıd 10 verilir a1dede olmustu bu. Androıdone projesi btimiştir. xiaomi den androidone alınmaz daha
|
Son güncelleme şarja olumlu etki yaptı.
|
Mİ A2 (ANDROİD PİE) TELEFONA MİUİ 10 (ANDROİD PİE) YÜKLEME (BOOTLOADER UNLOCK KİLİT AÇMA, TWRP ve ROM YÜKLEME) REHBERİ
(Mİ 6X KULLANICILARI BU MESAJI DİKKATE ALMASINLAR) ÖNCELİKLE BU İŞLEM SONRASI TÜM VERİLERİNİZ SİLİNECEK OLUP (RESİM, VİDEO VS.) YEDEKLEMELERİNİZİ YAPINIZ. HER NE KADAR RİSK AZ OLSA DA YAPACAĞINIZ İŞLEMLERDEN KENDİNİZ SORUMLUSUNUZ. TÜM İŞLEMLER WİNDOWS 10 (64 BİT) BİLGİSAYARDA TARAFIMCA DENENMİŞ VE SORUN YAŞANMAMIŞTIR. İSTENİLDİĞİNDE FASTBOOT ROM İLE ORİJİNAL SAF ANDROİD HALE DÖNDÜRÜLEBİLİR. ORİJİNAL HALİNE DÖNMEDİĞİNİZ SÜRECE CİHAZINIZ GARANTİ DIŞI KALIR BİLGİNİZ OLSUN. ADB DRİVER LİNKİ:https://xiaomitools.com/download/minimal-adb-and-fastboot-v1-4-2/# TWRP LİNKİ:https://androidfilehost.com/?fid=1395089523397968817 ROM LİNKİ 10.3.6 :https://androidfilehost.com/?fid=1899786940962572217 BOOTLOADER UNLOCK KİLİT AÇMA Yukarıdaki dosyaları indirin. Telefonun geliştirici seçeneklerinden oem kilit açma ve usb hata ayıklamayı açın. Adb programını bilgisayara kurun. C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot bu klasör içerisine twrp-3.3.1-jasmine_sprout dosyasını atın. adb programını açın ve telefon açık iken kablo ile bilgisayara bağlayın ilk önce adb devices yazıp enterleyin telefonun ekranında uyarı çıkacak her zaman izin ver deyip onaylayın Şimdi adb reboot bootloader komutunu verin telefon kapanıp açılacak ekranda fastboot yazacak. 15 sn kadar bekleyin. Sonra fastboot devices yazıp enterleyin. Bu ekranı göremezseniz driver sorunu yaşıyorsunuzdur, bilgisayar aygıt yöneticisinde android yazan yeri sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir deyip bilgisayardan seçecem diyerek listeden android device adb interfaceyi seçerek driveri tanıtıp bu ekranı görecek şekilde devam edin. Driver sorunu yoksa veya sorunu çözdükten sonra fastboot oem unlock komutunu verin telefon kapanıp açılacak ve ses tuşlarıyla sizden onay isteyecek, onay verin sonra sıfırlanmış olarak başlayacak. TWRP ve ROM YÜKLEME Telefon sıfırlandıktan sonra geliştirici seçeneklerinden tekrar usb hata ayıklamayı açın. Telefonu tekrar fastboot moduna alın fastboot boot twrp-3.3.1-jasmine_sprout komutunu yazıp enterleyin ve bekleyin. twrp açılınca wipe advanced seçip system ve vendor haricindekileri seçin (system ve vendor SEÇİLMEYECEK) ve onaylayın. İşlem bitince bilgisayardan telefonun ana dahili hafızasına MIUI 10 rom zip dosyasını atın ve twrp den install diyerek yüklemeyi yapın. Son olarak tekrar wipe advanced seçip system ve vendor haricindekileri seçin (system ve vendor SEÇİLMEYECEK) ve onaylayın ve cihazın açılmasını bekleyin. MİUİ HAYIRLI OLSUN. Benim yüklememde bana yardımcı olan Mi A2 Telegram grubundaki arkadaşlara teşekkürler. Romdaki tek hata; mi hesabı girişi yapılamıyor. Bununla ilgili geliştirici fix yayınlamış magisk vs kurmak gerekiyor. Ben mi hesabı kullanmadığım için bu işlemi bilmiyorum. İhtiyacı olan araştırıp yapabilir. Mi hesabı kullanmayanların başka birşey yapmasına gerek yoktur |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokucan -- 28 Haziran 2018; 11:38:41 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|