Şimdi Ara

★ Zte Axon 7 - ANA KONU / KULLANICILAR KULÜBÜ ★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zte Axon 7 Teknik Özellikler

    Ekran : 5.5 İnç , QHD Çözünürlük (1440x2560), Amoled ekran,534 PPI değeri ve Corning Gorilla Glass 4 ile sağlamlaştırılmış.Ekran çerçeve oranı ise
    73.3 % olarak belirlenmiştir.

    İşlemci : Qualcomm Snapdragon 820 MSM8996 (2x2.15 GHz Kryo & 2x1.6 GHz Kryo) - 32-bit AKM 4961 (HiFi ana chipset) - 4490 (Bağımsız amplifikatör) ses çipi.

    GPU : Adreno 530 (736 MHz)

    Ram : LPDDR4 4-6 GB seçenekleri vardır. (1866 MHz)

    Dahili Depolama : 16-32 GB seçeneği yok. 64 GB ve 128 GB mevcuttur. UFS 2.0 ve ilaveten 128 GB kadar hafıza kart desteği.Totalde 256 GB kadar imkan tanınmaktadır.

    SIM : Nano - SIM ve Çift SIM olarak yer almaktadır.2.SIM yerini gerek hafıza kartı gerek SIM olarak kullanabilirsiniz.

    Tasarım : 7.9 mm kalınlığa sahip, 175 gram ağırlığında Krom gümüş ve İyon altın renk seçenekleriyle geliyor.Gövde yekpare alüminyum ve yan çerçeveler metaldır.Arka tarafına konumlandırılmış Parmak izi okuyucu. (Parmak izi hassas ve algılama yanıyla takdire şayan).

    Android Versiyonu : Android 6.0.1 (Marshmallow) - MiFavor UI 4.0 arayüzü ile gelmektedir.

    Bağlantı : NFC var ,Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, dual-band ,Radio yok ve Usb v3.0, Type-C 1.0.

    Hoparlör : Çift stereo hoparlör. Telefon içerisinde HİFİ Özel ses yongası AKM 4961 + 4490 ile birlikte Dolby Atmos codec barındırmaktadır.32-bit/192kHz.

    Hoparlör yanıyla çok yüksek ve temiz bir sese sahip.Üzerinde durdukları ve ön plana çıkarmak istedikleride kısım burası.Deneyimler,incelemeler ve çıkan test sonucunda yalan konuşmuyorlar.Ama bir hususuda görmezden geliyorlar.En büyük rakibi Vivo'yu.
    Vivo ile kıyaslaması olmadığından kesin bir dille konuşmak yersiz.Şayet Vivo'nun bu konuda ne kadar profesyonel olduğunu az çok biliyoruz ve kendim Vivo Xshot kullanırken deneyimledim.Amaçlarıda ses üzerine gelişim sağlamak.Axon 7 yine piyasanın enlerinden belkide en iyisi ona şüphe yok.Ama Vivo'yu egale edebilecek mi görmek lazım.

    Kamera : Samsung ISO-cell sensor, OIS+ EIS+ PDAF, 20 MP F/1.8 Diyafram, autofocus , Çift-LED Flaş.
    (S7 ve Huawei Leica'lı P9 serisinin en güçlü rakibi konumunda) test videolarına baktığım zaman hak vermiyor değilim.Mükemmel bir kalite sunuyor.İstediğini alıyorsunuz.Şayet dikkat ettiğim bir husus resimlerde yeşil ton ağır basıyor ve biraz fazla ön plana çıkıyor.Yazılımsal bir müdahaleyle bununda düzeleceğini düşünüyorum.
    Ön Kamera : 8 MP, f/2.2 Diyafram ve 1080p@30 fps.
    Video : Optik Görüntü Sabitleme - 2160p (Ultra HD) 4K çözünürlüğe imkan vermektedir.Video FPS değerleri, 2160p@30fps, 1080p@30/60fps ve 720p@240fps.

    Batarya : 3250 mAh ,Qualcomm Quick Charge 3.0 hızlı sarj.


    Dipnot: Bir aksilik olmazsa 2-3 hafta kadar içerisinde telefon elimde olacaktır.Daha detaylı bilgileri elimden geldiğince aktarmaya çalışacağım.Rom,Root,İmei gibi bulaşıcı hastalıklara el atacağız.Yine aynı zamanda yararlı bilgileri paylaşmak isteyen arkadaşlar özelden aktarabilirler.Konu olabildiğince geniş ve zengin olsun istiyorum.



     ★ Zte Axon 7 - ANA KONU / KULLANICILAR KULÜBÜ  ★









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldırım Kemal -- 21 Ağustos 2016; 7:29:17 >







  • Turkiye getirecekler gibi söylentiler var ama hala belli değil 1600 1700 civarlarında getirirlerse hic düşünmeden alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişi verdim bekliyorum, umarım gelmez ülkemize..
  • Telefon Türkiye'ye kesinlikle gelecek. Axon serisi Zte adına global açılımın yeni mimarisi. Mağlum nubia serisi elden ele dolaşıyor. Yalnız fiyat konusunda çok umutlu değilim.Telefon hakkında çok net konuşuyorlar ve söyledikleri de sonuna kadar haklılık payı taşıyor. 2000 bandında giriş yapsa dahi alınabilir bir telefon olacaktır.

    @Jean_Baptiste Hocam 2.bir seçeneğiniz varsa bir Axon'da bana geçebilirsiniz. Benim akrabalardan yana pek bir umudum yok ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun gelecegi yok anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim ayında geliyormuş hem axon 7 hemde axon 7 mini.zte turkiyeden öğrendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musdappo M kullanıcısına yanıt
    Bekledikçe tahammülüm azalıyor, hevesim kaçıyor.Daha fazla beklemeyip Mi5 alırsam hata mı etmiş olurum. Bu hafta alırsam hediye çekimle 1300 liraya geliyor (32gb'lığı).

    Edit: İndirim çeki telefonda gecerli degilmiş. HB deki hediyeçekleri hep müşteriyi aldatma amaçlı Axon 7 yi beklemeye devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih154 -- 12 Eylül 2016; 16:55:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 5 benim pek hoşuma gitmedi axon 7 ye göre ses kalitesi ve malzeme olarak.zeten axon 1700 altı geleceğini sanmıyorum.400 tl için değer mi değmez mi sizin zevkinize kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin 1700 e geleceğini bilsem bekleyebilirim belki ama şuanda kullandığım galaxy w hadi ben kaçıyorum dercesine göz kırpmaya başladı(Ekran arka aydınlatması bozuldu arada titrek bir şekilde yanıp sönüyor)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'da ön siparişte şu an. 2000 TL fiyatı. 7 Ekim'de stoklarda olacakmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One X -- 24 Eylül 2016; 17:30:01 >
  • Axon 7 nin ana konusu zaten var. Burası ancak kullanıcılar klübü olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılış tarihlerine bakmanızı rica ediyorum. Bunu ben değil benden sonra açan arkadaş düşünmeliydi. Ama sorun etmedim sizin gibi. Kapatılmasını ve diğer konuyu baltalamamasını istedim. Bunlar bir tarafa henüz kimsede telefon yok ve ilk elden net bilgilere sahip değiliz. Size tavsiyem bunun üzerine ağırlık vermeniz gerektiği.

    Hepsiburada üzerinden ön sipariş vermenizi tavsiye etmiyorum. Bir çok firma üzerinden satışa çıkacak. Alternatif bol ve kredi kartı kampanyaları da yerini alacakken hepsiburadaya takılı kalmak saçmalık olur. Ve ilk partların oluşturduğu algı. Sıfır telefon alıp peşinden uğraşmak istemezsiniz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Alparslan Yavuz Şimdi Hocam Öncelikle Hayırlı Akşamlar Dilerim. Hocam Axon 7 Daha Doğrusu Zte Hakkında Pek Bilgimiz Yok. Axon 7 Nasıl. Hangi Telefonlarla eş Değer Tutarsınız. Birde Benim İçin En Önemli İki Olay Var. Birisi Kamera İkincisi İse Batarya. Kemara Nasıl Çekiyor. Hangi telefonlarla Başa Baş Kıyaslayabilriz. Bataryası Nasıl Yaoğn Kullanımda Kaç Saat Gidiyor. Kaçdakka da Şarj Oluyor.
  • ALBAY PARS kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam.Bu sorunuzun cevabını ancak bu ayın sonuna doğru verebilirim.Aksilikler yakamızı bırakmadı 2 adet Axon 7 kişi yanında sıfır kutu gelirken patladı.Şu anda gelecek son bir akrabam kaldı.Gri olan model 27 Ekim gibi elime ulaşacak.Tüm detaylı testleri yapıp konuya bizzat aktaracağım.Biraz daha sabredin.Birilerinin sorunlu olarak lanse ettiği tüm detayların üzerinde özellikle duracağım.Telefonun hakkını ve neye eş değeride bu incelemeyle yanıt bulacak.Saygılarımla.
  • Geçmiş olsun beklemedeyiz incelemeni üstad.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selam. zte türkiye servis ve tutumu nasıl güvenilirmidir ? ek olarak bu telefon alınırı çok hoşuma gitti çünkü
  • Arkadaşlar merhaba, telefon alma arifesindeyim Axon 7 ile Htc 10 Evo arasında kaldım. Htc 10 Evo'nun kulaklık yönünden ve sağlamlık yönünden artısı var. Axon 7'nin ise işlemci yönünden önde. Sizin görüşleriniz nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.