Şimdi Ara

Mi 10 ultra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben mi 10 ultra kullanıyorum. Forumu araştıedım ama mi 10 ultra ile ilgili bi konu bulamadım ve açmaya karar verdim. Bu sayede kullananlar ve kullanmak isteyenler için güzel bir etkileşim ve bilgi paylaşımı olur. Herkesten bilgisini, merakını ve desteğini bekliyorum. Hayırlı günler

• Merhaba ben de mi 10 ultra global almayı düşünüyorum.Biraz youtube da videolarını izledim.telefonun tasarımı nasıl sence,ağır deniyor gerçekten rahatsız edecek kadar ağır mi.bir de şu kayıt olayları falan kafamı kurcalıyor. Bu konularda bilgilendirirsen sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercandemir76 E kullanıcısına yanıt
    Telefon evet biraz ağır. Tasarımı kişiden kişiye değişir ama bence gayet güzel. Kamerası çok iyi. Kayıt işine gelince bilen birine yaptırmakta fayda var. Sadece bu cihaz için değil tüm cihazlarda geçerli bu. Yoksa şebeke sorunu olabiliyor. Ama sonuç olarak garantisi yok. Kılıf ve ekran koruyucusu zor bulunuyor . Bunlar da eksileri. Artıları ve eksileri bir araya getirdiğimizde. Bu fiyata alınabilecek telefonlar arasında bariz öne çıkıyor .
  • Hocam merhaba iphone 11 imi satıp üzerine farkını koyup almak istiyorum bu cihazı, oyunlardaki performansı nasıl pub g de falan ısınma yapıyor mu benim için önemli olan bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyena666 H kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu sattım. Satma sebebim güncellemeyi direk yapmamasıydı. Romdan dolayı. Ama telefon tam bir efsaneydi. Gerek işlemci gerek kamera. Gerekse şarj hızı...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.