Şimdi Ara

Mhp nin değişimin arkasında ne yatıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eren356

Db yandaşlarıyla birlikte kendi sonunu hazırlıyor farkında değil. Mhp yi kurtaracak tek isim Akşener di.

Güldürdün mhp yi cemaat mi kurtaracaktı yada yukardan aşşağı usulsüzlüklerle partiyi almaya çalışan 5000 akşener fanı mı ?

Şu mhp değişti vs vs söylemlerini bırakın mhp akp tabanı aynı kaç kere yazacağız bunu muhalefet ettiği sürece mhp yerinde sayar olması gereken sağ partilerin işbirliği içinde hareket etmesidir yeri geldiğinde bahçeli mıhalefet etmesinide biliyor , ama muhalif olmayı terörist sevicileri desteklemek darbe günü millete sokağa çıkmayın sağda solda boykot devrim sokaklarda eylem yapmak olarak algılıyorsanız size iş yok....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

terörü araştırmak için chp önerge verdi hdp gibi pkk sempatizanı parti bile evet verirken neden sadece akp ve mhp hayır oyu verdi ?
    bu ülkedeki usulsüzlükleri araştıralım diyen chp ama ne hikmetse hayır diyen yine akp ve mhp hadi arkadaş boş yapma.
    Hangi usulsüzlükler varmış söyle bakayım? Mesela yetkisiz mahkemelerden kaçak ihtiyati tedbir kararı aldırtıp da hakimi adalet komisyonu başkanlığıyla mı ödüllendirmiş ya da adalet bakanını araya sokarak icra dairesi müdürünü mü tehdit ettirmiş?

Yenişafak sabah okuyunca kafa saman oluyor tabi
  • Olağanüstü kurultayda noterler danışıklı dövüş yapıldığını katılan kişiden fazla oy çıkartmaya çalıştıklarını unutmuyoruz biz sizin gibi ayrıca mhp ye yakın sendikalarda yukardan aşşağı sormadan sendika genel kurulu bile toplamadan başkan değiştirende meralin tayfası size uzaktan hoş gelir bunlar anca hakaret edin karşı duramayınca tahrik edeyim bari mantığı

Biz darbe gecesi saman kafalıları gördük millet demokrasi için sokağa çıkarken market arayıp makarna alan sokağa çıkmayıp millete darbe olsun diye yalvar yakar yazan insanlar bize farkındalık ayağı yapmasın bu ülkede asıl full muhalefet kesiminin beyni yıkanmış ki hdp yi savunacak kadar düşüyorlar...

@badibatu

Yanlış konuşuyorsun mhpde havalimanı saldırısı araştırılsın diye önerge verdi , akp nin bunu reddetmesi benim gözümde eksidir ama zaten bölgenin Cumhuriyet savcısı devletin güvenliğini tehdit eden saldırıda direkt kovuşturmayı başlatır ve meclis araştırması dediğimiz olay pratikte o kadar işlevsel değildir devlet sırrı veya ticari sır konuşmam dediği zaman birisi o anda araştırmadan ayrı tutulur genede ben isterdim sembolikte olsa meclis komple evet desin...
    @eren356

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 12 Kasım 2016; 14:01:24 >

• RawShed kullanıcısına yanıt
    Yazmayaydin iyiydi

Mhp tabanı nasıl akpye yakınmış o dediğin tabanın belki yarısı öyledir geri kalan yarısı yine koyu akp karşıtı türkçü laikçi kesim.

Alparslan türkeş bile sağcı veya solcu değiliz derken sen mhp sadece sağ partilerle işbirliği yapsın diyorsun ? (Sağcılıktan anladığınızda dincilik ve yandaşlık)

Muhalefet yapmayı yandaşlık olarak algılıyorsan o senin sorunun ümmetçi kripto mhpli seni bahçeliye cia ajanı diyen alparslan türkeş bugünleri görseydi sizi partiden ihraç ederdi.

O nefret ettiğiniz değişim isteyen türkçü muhalif mhpli kesim olmasa barajı bile geçemezsiniz mhpli seçmenin en az yarısı bahçeliye karşı 7 haziranda 1 kasımda aldınız mhpli muahlif türkçü kesimin oylarını şimdi o oyları basamak olarak kullanıp akpye yandaşlık yapıyorsunuz zaten merak etme bu böyle gitmez elbet bir gün mhpye alternatif yandaş olmayan gerçek bir milletçi parti kurulacak.

Gerçek milliyetçilikte atatürkü ve laikliği silmeye çalışan akpye yandaşlık yoktur.

Edit:
    18 yaşında bir ergenmişsin burada 40-50 yıllık bir mhpli gibi atıp tutmandan belliydi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 12 Kasım 2016; 19:48:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

MHP'de değişen herhangi birşey yok. Kuruluş amacına uygun olarak, Amerikancı iktidarların yancılığı ve tetikçiliğini 50 yıldır yerine getiriyor ve bunun karşılığında, pastadan küçük paylar ve dokunulmazlık alıyor.

MHP hiçbir zaman iktidar olmaya çalışmadı, ki zaten parti yapısı ya da tüzüğü zaten buna göre hazırlanmadı.

AKP'nin selefleri de, MHP de tamamen Amerikancı Türklerin güç sahibi olabilmek adına, Türkiye'yi Sovyetler Birliği'nin karşısında gösterip Amerika'dan destek almış ve bu sayede iktidardaki yerlerini sağlamlaştırmıştır.

Bu ülkede Amerika'nın 6. Filosu'na karşı namaz kılan adamlardan bahsediyoruz. Bundan ötesi var mı?

Eski KB'de bununla ilgili bir yazı yazip, ceza almıştım.

Alparslan Türkeş. Gerçek adı Hüseyin Feyzullah. 60 ihtilalini -Menderes'in asılması ile biten süreç- hazırlayan albay cuntacilardan. Şiddetli amerikanci ve darbeyi bizzat radyoda okuyan şahıs. Türk -İslam sentezi fikri buna CIA tarafından öğütlenip parti kurdurulduktan sonra partiye salt milliyetçilik duygularıyla kaydolan -ki başını Nihal Atsız çeker- üyelerin tasfiye edilmesiyle tamamen şiddet eğilimli bir yapıya bürünen bir teşkilat. 1968 Adana kongresi tutanaklarını incelesin mhp liler.

1970 yılında Muhsin yazicioglu nun ülkücü komando tabir edilen çete başına geçmesiyle yapılan ağır kıyım ve katliamlar herkesçe malum.

Meral Aksener bir fırsattı öze dönme açısından ama o tren de kaçtı.

İyi forumlar!

• Tabanı aynı ister inkar et ister etme Kırıkkale Yozgat Kırşehir İç anadoluyu gez burda herkes milliyetçidir ama burda en iyi çalışan imkan sunan ve aynı görüşleri paylaşan parti akp olduğu için ona daha yakın durur , benim bütün akrabalarımda öyle çoğunluk akpye oy atıyor ama milliyetçidir bu neden zoruna gidiyorki?

Alparslan Türkeş devrini günümüze index atarsan sadece teorik bir değerlendirme olur sen ben sağcı değilim diyen bir mhp li gördün mü pratiği yok muhafazakar partiler sağ partilerdir.

Mhp baraj altı kalırsa sizin yüzünüzden kalır hazirandaki emanet oyların değerini bilemedi akp çözüm süreci saçmalığındanda faydalandı mhp yaz sürecini tıkadı geçti full muhalif anlayışı yüzünden biz koalisyon bekledi millet olmayınca kasımda tokatıda yedi şu an yaptığı doğru yoldur şu yoldan cayarsa mhp baraj altıdır.

Ekstra ;

Bana ergen diyen kişi gizli profil nick darkpower

Mhp nin değişimin arkasında ne yatıyor.

İsterse yaşın 25 fln olsun ne farkeder ben anayasa hukuku siyaset bilimi dersi aldım şu an parlemento hukuku alıyorum idare üstüne çalışmayı düşünüyorum şurda attığım yorumlar emin ol nitelik olarak senden 20 kat niteliklidir , maaşlıda çalışmıyorum devletimin kredisi var ailemde var burda reklam yapıp senin gibi onlarca muhalif konu açmıyoruz kim maaşlı belli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Tabanı aynı ister inkar et ister etme Kırıkkale Yozgat Kırşehir İç anadoluyu gez burda herkes milliyetçidir ama burda en iyi çalışan imkan sunan ve aynı görüşleri paylaşan parti akp olduğu için ona daha yakın durur , benim bütün akrabalarımda öyle çoğunluk akpye oy atıyor ama milliyetçidir bu neden zoruna gidiyorki?

Alparslan Türkeş devrini günümüze index atarsan sadece teorik bir değerlendirme olur sen ben sağcı değilim diyen bir mhp li gördün mü pratiği yok muhafazakar partiler sağ partilerdir.

Mhp baraj altı kalırsa sizin yüzünüzden kalır hazirandaki emanet oyların değerini bilemedi akp çözüm süreci saçmalığındanda faydalandı mhp yaz sürecini tıkadı geçti full muhalif anlayışı yüzünden biz koalisyon bekledi millet olmayınca kasımda tokatıda yedi şu an yaptığı doğru yoldur şu yoldan cayarsa mhp baraj altıdır.

Ekstra ;

Bana ergen diyen kişi gizli profil nick darkpower

Mhp nin değişimin arkasında ne yatıyor.

İsterse yaşın 25 fln olsun ne farkeder ben anayasa hukuku siyaset bilimi dersi aldım şu an parlemento hukuku alıyorum idare üstüne çalışmayı düşünüyorum şurda attığım yorumlar emin ol nitelik olarak senden 20 kat niteliklidir , maaşlıda çalışmıyorum devletimin kredisi var ailemde var burda reklam yapıp senin gibi onlarca muhalif konu açmıyoruz kim maaşlı belli.

Troll konu dolu bölüme açtığım troll konuyu ciddiye alıyor

Şu an resmen akpyi savunuyorsun bende senin mhpli olduğuna inanacam sen mhpliysen bende uzaylıyım

Hiç bir şey bildiğin yok boş boş konuş anca

Mhp tabanı zaten sadece iç anadoludan oluşuyor değilmi ege ve akdenizdede mhp önemli miktarlarda oy alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 12 Kasım 2016; 20:19:44 >

• İşine gelmeyince ciddi mesaj yazamazsın cevap veremeyince geri vites emojiler vs vs senin gibileri yeri gelince mhpden silip atarlar yada parti baraj altı kalınca siz ortalıkta kalmazsınız.

İşine gelmeyince ciddi mesaj yazamazsın cevap veremeyince geri vites emojiler vs vs senin gibileri yeri gelince mhpden silip atarlar yada parti baraj altı kalınca siz ortalıkta kalmazsınız.

baraj altı kalsa ne olur artık akpye oy vermekle mhpye oy vvermeninn farkı ne bahçeli varken ?

Ayrıca hesapladım mhpnin kıyı kesimlerinde aldığı oy 2 milyon civarı(Ege trakya akdeniz bu bölgeleride biliyoruz laikçilerin %80-90 olduğu bölgeler) buda %4 ediyor daha bunun ankarası istanbulu var 2014 yerel seçiminde ankarada bir çok mhpli chpnin adayı mansur yavaşa oy vermişti oradan ve istanbuldanda 600 bin oy olsa etti 2.6 milyon oy buda %5 seçim puanına tevakkül eder buradan görüldüğü üzere koyu akp karşıtı en az %5'lik mhpli kesim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 12 Kasım 2016; 20:38:17 >

• RawShed kullanıcısına yanıt
    Sırf o yüzden isyan edip oy atmadılar biliyor musun ya da hatırlıyor musun ?

Orijinalden alıntı: DarkPower14

quote:

İşine gelmeyince ciddi mesaj yazamazsın cevap veremeyince geri vites emojiler vs vs senin gibileri yeri gelince mhpden silip atarlar yada parti baraj altı kalınca siz ortalıkta kalmazsınız.

baraj altı kalsa ne olur artık akpye oy vermekle mhpye oy vvermeninn farkı ne bahçeli varken ?

Ayrıca hesapladım mhpnin kıyı kesimlerinde aldığı oy 2 milyon civarı(Ege trakya akdeniz bu bölgeleride biliyoruz laikçilerin %80-90 olduğu bölgeler) buda %4 ediyor daha bunun ankarası istanbulu var 2014 yerel seçiminde ankarada bir çok mhpli chpnin adayı mansur yavaşa oy vermişti oradan ve istanbuldanda 600 bin oy olsa etti 2.6 milyon oy buda %5 seçim puanına tevakkül eder buradan görüldüğü üzere koyu akp karşıtı en az %5'lik mhpli kesim var

Akp karşıtı %5 olsun ne önemi var akp olmadan mhp mecliste temsil edilemez bahçeli en doğrusunu yapıyor %5 lik boş sabit kesime oynayacam derken tüm oyunu kaybetmiyor size kalsa mhp nin chp ve yandaşı hdp den farkı kalmaz bide sonra ben ülkücüyüm diye gezinirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkPower14

quote:

Akp karşıtı %5 olsun ne önemi var akp olmadan mhp mecliste temsil edilemez bahçeli en doğrusunu yapıyor %5 lik boş sabit kesime oynayacam derken tüm oyunu kaybetmiyor size kalsa mhp nin chp ve yandaşı hdp den farkı kalmaz bide sonra ben ülkücüyüm diye gezinirsiniz.

Akp yandaşlığı yaptıda ne oldu 1 kasımda büyük oy kaybına uğradı %4-5'in mhp gibi baraj sınırındaki bir parti için çok büyük önemi var

Ülkücü olduğumuzu kim söyledi bizim kesim kendisini türkçü olarak adlandırıyor ? Ha tabi bahçeli karşıtı olan ülkücülerde var
    Mecliste alternatif milliyetçi bir parti olsaydı mhp %6-7'yi geçemezdi milliyetçi türkçü kesim istemeyerek mhpye oy verdi.
    Ayrıca hdp yanlısı olsaydık chpyi sürekli eleştirmezdik hdpye yakınlaştığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 12 Kasım 2016; 22:2:15 >

• Haziranda gelen oylar zaten sizin değildi , bizim emanet oylarımızdı kardeş çözüm sürecine kızdı genelimiz tercihimizi mhp den yana koyduk yani ortak seçmen yön değiştirdi mhp nin terörle mücadele vurgusu sebebiyle , gel gelelim akp hatasından döndü mhp 3 ay boyunca muhalefet edeceğim diyip işe katılmayıp üstüne 1 Kasımda koalisyon kurmaya hazırız dediği zaman bende oyumu çektim 3 ay evcilik oynama hatası yaptı aynı hatayı bir daha yaparsa şimdi baraj altı eğer devam ederse kaybettiğinin bir kısmınıda alabilir...

Haziranda gelen oylar zaten sizin değildi , bizim emanet oylarımızdı kardeş çözüm sürecine kızdı genelimiz tercihimizi mhp den yana koyduk yani ortak seçmen yön değiştirdi mhp nin terörle mücadele vurgusu sebebiyle , gel gelelim akp hatasından döndü mhp 3 ay boyunca muhalefet edeceğim diyip işe katılmayıp üstüne 1 Kasımda koalisyon kurmaya hazırız dediği zaman bende oyumu çektim 3 ay evcilik oynama hatası yaptı aynı hatayı bir daha yaparsa şimdi baraj altı eğer devam ederse kaybettiğinin bir kısmınıda alabilir...

Hazirandaki oylar bizimmiydi dedim ?
  • Para
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.