Şimdi Ara

mhl kablo olmadan ekran paylaşımı tv için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mhl kablolar pahalı. wifi üzerinden tvye medya dosyaları için bağlanabiliyorum ama normal ekranda yada uygulamaları görebileceğim bir paylaşım mümkün mü ? böyle bir app var mı ? mesela twitter kullanıyorum bunu tvye mirror yapabilir miyim. tıpkı videoları paylaştığım gibi. yardım lütfen

• tgyarslan T kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsiniz. Buna Miracast deniliyor ve bir uygulama üzerinden çalışmıyor. Telefonun kendi içerisinden native olarak desteklemesi lazım. Çoğu Miracast destekleyen telefonlarda Miracast diye geçiyor. Bazılarında Kablosuz Ekran Görüntüleme diye de geçebiliyor. Telefonun ayarlarından aktif ediyorsunuz.

Tabi televizyonunuzun da Miracast desteklemesi lazım. Dahili WiFi alıcısı bulunan hemen hemen her smart TV Miracast destekliyor
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    üstad sanırım bizim cihazda miracast yok. videoları müzikleri ve fotoğrafları tv üzerinden izleyebiliyorum dediğim gibi bu dlna üzerinden oluyor herhalde. ama bu miracast bizim tvde yok kanaatimce.
  • tgyarslan T kullanıcısına yanıt
    Televizyonunda miracast özelliği yoksa ya miracast adaptör alacaksın, ya da mhl adaptör, başka şekilde görüntü aktaramazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.