Şimdi Ara

MGS3 e Yeni Başladım Bir Kaç Sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna bugün yeniden başladım(daha önce başladım ama fazla ilerlememiştim).Şimdi bu oyunda ben gizli gizli ilerlemek istiyorum.Adamın arkasına geçiyorum ama O tuşuna basınca salak bi haraket yapıyor adamı bayıltıyor ve çok ses çıkıyor.Adamı tek hamlede gebertmek için başka hareketler yok mu?Başka bildiğiniz güzel şeyler varsa söylemekten kaçınmayın.Teşekkür ederim

• Arkadaşım adamın arkasına geçip dur hiçbi yön tuşuna basmadan o tuşuna yumuşak bi şekilde basılı tut adamı boğazından yakalar sonra yuvarlak tuşuna biraz daha sert bi biçimde bastırırsan adamın boğazına keser.Çok işe yarıyo.Kaçmak gerektiği zaman hızlıca koşarken x e bas takla atıyo bunu adama doğru koşarken yaparsan adamı yere düşürüyo.
  • Evet adamın boğazını kesmeyi yapabildim.Bi de radyo frekansından oyunu kaydettim.Tekrar ordan mı başlarım yok sa oyunun kendi sorduğu en son yerden mi?
  • Kaydettiğin an neresiyse ordan başlarsın dostum.Bu arada benden tavsiye boss larla savaşırken save yapma hele save yapıp kapatmayı hiç deneme.The end diye bi sniper vardı onla kapışıyordum save yapiim çıkiim dedim kız dedi save yapmak istemeyebilirsin dedi neyse ben save yaptım oyunu kapattım sonra bi açtım bi ara video girdi benim adam uyuyo sonra the end beni vurdu bayıltıcı iğneyle beni aldı hapise götürdü bi daha ordan kaç aynı yere git the end le kapış derken bayağı bi zaman geçti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

Kaydettiğin an neresiyse ordan başlarsın dostum.Bu arada benden tavsiye boss larla savaşırken save yapma hele save yapıp kapatmayı hiç deneme.The end diye bi sniper vardı onla kapışıyordum save yapiim çıkiim dedim kız dedi save yapmak istemeyebilirsin dedi neyse ben save yaptım oyunu kapattım sonra bi açtım bi ara video girdi benim adam uyuyo sonra the end beni vurdu bayıltıcı iğneyle beni aldı hapise götürdü bi daha ordan kaç aynı yere git the end le kapış derken bayağı bi zaman geçti.
    Hacı yeni kapattım yaf.Tü bee.Yine o kadar yeri oynucaz.Ama bölüm başında kaydettim.Bi de o adam çok hızlı hareket ediyo.Bu şerefsizi buldum ben tam vuracam.O beni vurdu sonra bi baktım yok ortalarda bi tane keçi vardı.Dedim bu keçi kılığına girdi.Keçiyi de katlettim bi güzel yedim.Şimdi de kapattım konsolu.Şimdi beni hapse mi atacak bunak

• Abiler bu oyundan nasıl çıkılıyo yaw oyun oynarken bi türlü ana menüye dönemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Abiler bu oyundan nasıl çıkılıyo yaw oyun oynarken bi türlü ana menüye dönemiyorum.
    ana menüde nabacanKonsolu kapat çık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım o keçilere hiç dokunma derim çünkü the end hayvanlarla konuşabiliyo.Bide kesin staminasını düşürerek yen.Bak ilk olarak adama arkasından sessizce yaklaş ve mk22 yi adamın ustune daya ama vurma adam yere yatıyo bi kaç kıvranmadan sonra sana camosunu yani özel elbisesini vericek sonra kafasına mk22 ile sıkabildiğin kadar sık.Kamuflajını al.Sonrada yerlere çürümüş yemeklerini at.Yılan ot vsvs.Ne varsa ama değişik yerlere çünkü the end de acıkıyor ve staminasını doldurması gerekiyor senin attığın şeyleri yiince midesi hep bozulucak.Ve midesinin guruldamasından yerini kolayca bulucaksın.Ve son bişey daha diicem eğer adamı görürsen ve yanından kaçarak giderse thermal googles ini takıp ayak izlerini takip et.Fazla zorlamaz sadece zaman harcar.Bu kadar staminasını iki kutuya kadar düşürebilirsen işin çok çok kolaylaşır çünkü dediğim gibi midesi guruldamaya başlıyor ve rahatlıkla yakalıyosun onu.Bende az önce the fury yi hakladım.Bide size oyunu 1 saat 16 dakkada bitiren adamın videosunun adresini vericem adam bossları çok rahat haklıyo bikaç bişey kapabilirsiniz.İşte adres:

http://speeddemosarchive.com/demo.pl?MetalGearSolid3_EuExtreme_FoxHound_12946

Videolar parçalar halinde ve low medium high quality seçenekleri var buda bize download da kolaylık sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 17 Ocak 2006 15:50:04 >

• Yav çürümüş olan yemekleri nasıl anlıcaz?Ben de canlı bi tane yılan var.Onu versem dokanır mı.Bi de kurbağa vardı tü keşke yimiyeydim.Neyse bakarım.Bi de bu adam Haritadaki yuvarlak yerlerden birisinde oluyo di mi?
  • Efet o kırmızı yerler pusma yerleri ama çok dikkatli ilerle özellikle şu sesi dinleyen bi mikrofon varya o çpok işine yarar.Yemeklere bak yanında sinek varsa yemeğin çürümüştür.İki sinek varsa daha da .çürümüştür.3 sinek varsa yemek yok demektir
  • quote:

Efet o kırmızı yerler pusma yerleri ama çok dikkatli ilerle özellikle şu sesi dinleyen bi mikrofon varya o çpok işine yarar.Yemeklere bak yanında sinek varsa yemeğin çürümüştür.İki sinek varsa daha da .çürümüştür.3 sinek varsa yemek yok demektir
    Mikrofonu nabacaz anlamadım
  • Kardeş anlatıcı bi biçimde yazamadım kusura bakma o mikrofon baktığın taraftaki ufacık sesleri çok fazla büyüterek sana gönderiyor yani bunu al ve 360 derece dön belki ayak sesini filan duyarsın adamın.Bide the end biraz yaşlı olduğundan bazen uyuyor.Horlama seslerinden de bulabilirsin.
  • quote:

Kardeş anlatıcı bi biçimde yazamadım kusura bakma o mikrofon baktığın taraftaki ufacık sesleri çok fazla büyüterek sana gönderiyor yani bunu al ve 360 derece dön belki ayak sesini filan duyarsın adamın.Bide the end biraz yaşlı olduğundan bazen uyuyor.Horlama seslerinden de bulabilirsin.
    Anladım mikrofonu uyurken kullancaz
  • Yaw kardeş uyurken değil her zamna kullanabiliyosun.Sanırım şaka yapıyosun ama ben yine de sööliim.Her sesi alabiliosun kullan işte yahu dellendirme adamı
  • quote:

Yaw kardeş uyurken değil her zamna kullanabiliyosun.Sanırım şaka yapıyosun ama ben yine de sööliim.Her sesi alabiliosun kullan işte yahu dellendirme adamı
    Hacı tamam hallettim.Kamosunu da aldım ama hızımı alamadım.Fury i de hallettim.Camo yine bende.Şimdi Kocaman bi üs var oraya girdim yarın da orayı bitircem
  • Kardeş the end in silahını aldın mı staömina sını bitirip yenince ormanda bi yerde silahını buluyosun adamın nosin garant almadıysan vay haline çok yazık olmuş.Bu arada o bölümü hiçoynama sonunda çok pisbişey oluyo.Oyna görürsün
  • quote:

Kardeş the end in silahını aldın mı staömina sını bitirip yenince ormanda bi yerde silahını buluyosun adamın nosin garant almadıysan vay haline çok yazık olmuş.Bu arada o bölümü hiçoynama sonunda çok pisbişey oluyo.Oyna görürsün

Oynadım bizim adamı biraz zopaladılar ama kurtuldum.Hapis yerinde oyunu kaydedip çıktım.Sonra tekrar açtım Snake rüya görüyodu biz de canavar kesiyoduk.Baya güzeldi oynamışsındır umarım.Bi de orda adamın verdiği 3 yiyeceği tekrar adama atarsan araya bi video giriyo.Adam sana bi resim gösteriyor karısıyla beraber.Resmin arkasında da 144.75 yazıyo.O numarayı telsize girersen kapı açılıyor.O numarayı zaten işkence görürken The Sorrow çaktırmadan gösteriyodu.Mosin Nagant ı aldım ama hiç bi işime yaramadı.Burdan sonra yarar mı?Eva ile ormandayım..

• Yok ben rüyalı bölümü oynamadım.Aslında biliyodum olduğunu ama nebiliim oynamadı.Neyse zaten yemeği vermeye gerek yok volgin den dayak yerken bi yerde r1 e basınca gösteriyo yine 144.75 diye.Oooooooops ağzımdan kaçtı pardon.Arkadan gelenlere yol açalım birascık Bu arada sorrow un kamuflajını al kesin derenin sonuna kadar ruhlara dokunmadan git en son sorrow un kemiklerine dokunup ölüyosun orada revival pill i kullanıp bidaha hayata dönünce sorrow un kamuflajı elinin altında oluyo umarım almışsındır.
  • quote:

Yok ben rüyalı bölümü oynamadım.Aslında biliyodum olduğunu ama nebiliim oynamadı.Neyse zaten yemeği vermeye gerek yok volgin den dayak yerken bi yerde r1 e basınca gösteriyo yine 144.75 diye.Oooooooops ağzımdan kaçtı pardon.Arkadan gelenlere yol açalım birascık Bu arada sorrow un kamuflajını al kesin derenin sonuna kadar ruhlara dokunmadan git en son sorrow un kemiklerine dokunup ölüyosun orada revival pill i kullanıp bidaha hayata dönünce sorrow un kamuflajı elinin altında oluyo umarım almışsındır.
    Onu da aldım Cold War ı da aldım.O elektirikçi adamı geçmesi çok kolay oldu.Hapisanedeki adam videoda bize bi cigara veriyo.Üfleyince adamı bayıldıyo.Elektirikçiye yaklaştım yaklaştım üfürdüm.Küt yığıldı 2 dakka sonra.Artık adamlara önümü gösteriyom ateş edemiyolar.Sorrowu da aldım.Oyunu tekrar bitircem ama kararlıyım

• Yaw cold war çok aciip bişey yaaaaaaaa.Bu arada volgin hiç zor değildi (elektrikli adam)hiç zorlanmadan ilk oynamada geçtim.Ben hep adam elektrik yüklü değilken gidiyorum cqc uygulayıp adamın kafasını yere çarpıyorum sorna üstüne mk22 ile 1-2 el ateş.Oooooooooh mis gibi cold war.Aman arkayı gösterme kardeş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.