Şimdi Ara

=MGN= [ Multi-Gamers.Net] Hakkında Açıklama, Yeni Oluşum (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: by__metallica

OF OF arkadaşlar iyilik yapayım derken....

Tamamen iyi niyetimle açtığım konuyu nerelere getirdiniz bravo..

Neyse yazmak istediğim o kadar çok şey varki yazmıyorum, yakışık olmaz.

İçine ettiniz güzelim konunun, Tebrik ediyorum emeği geçen herkesi.

Moderatörlerdenden Konuyu Silmelerini rica edeceğim, GBZ vetya Battlefield 2 ilgili Sorun ve sorular için artık bana gelmeyiz...

Oyundaki ve Clandaki Nick'im gubbZ|^Evil dir , Server'ımıza gelen olursa beraber oynarız. İstek Olursa TeamSpeak'da Türkçe bölümü açacağım ordan oyun sırasında konuşabiliriz..

by__metallica

HEY gubbZ|^Evil by metalica beni nie banladınız siz bole her ii oynuyanı banlıyomusunuz madem davet edionuz nie sonadan banlıyonuz varmı bole bisi kinovaya yaptıgınızı banada yaptınız bole giderse serverler hakkında pek ii konusmicam ben bi yandan adam topluyom gelin mgn de oyniyalim eski gunlerdeki gibi hesabından siz bole yapionuz AYIP.....

• quote:

Orijinalden alıntı: ğpower8606

quote:

Orijinalden alıntı: S_R_S

Madem MGN'de o kadar oynadınız(ki oynamışsınız baktım) üstteki mesajların birindeki adminleri nerden salladnız??

hangi adminleri =MGN=İ_LİKE_24_SWD VE =MGN=JONY_HAVE_G_UN bunlarımı salladım

Evet bunları salladın.Bunların hiçbiri admin değildir.Ben sana söyleyeyim iki tane admin : MGN[Thakill] , MGN[SatX]

• Evet bunları salladın.Bunların hiçbiri admin değildir.Ben sana söyleyeyim iki tane admin : MGN[Thakill] , MGN[SatX]

dostum simdiki serverden bahsetmiyorum eski mgn den bahserdiyorum THAKİLLİ BİLİYORUM AMA SATX İ TANIMIYORUM
    benim oynadıgım zaman adminler sana solediklerimdi adminin biri hileden yakalandı sana bi ornek wtw_vyd_jwyd_omg da bikere hileden yakalandı banlandı ve stastı silindi top 100 de 1 ciydi adam ben 13 sirada olmama ragmen 93731 puanla ve adam tekrar oyuna baslıyo
    1 haftada tekrar 1 ci oluyo bu imkansız bisi gece gunduz oynasa 1 haftada 143000 puan yapamaz ve ilk 10 daki arkadaslarda adminin hakkında pek ii konusmuyolardı thakili ordan tanıyorum onun icin bana thakilden bahsetme onu hic sevmem ilk 10 daki arkadaslarda sorsan onlarda sevmezler buna nedenir 1 haftada 143000 puan ne demek 1 haftada surekli 24 saat oynasa yine yapamaz ama yaptı bu nasıl oldu?elbette adamlar adminden suphelendi suphelendikten sona zaten hile den yakalanınca hersey
    ortaya cıktı simdi bana thakili nasıl savunursun

• Hayırlı olsun yeni Serveriniz.Acaba MGN nin haberi varmı sizin bu ismi kullandığınızın? Ayrıca biraz lag var gibi :D

Edit:

Tüm mesajlara baktımda remote server olayını yeni öğrendim .Lag normal :)
    Mehmet abi yeni gordum seni yaw :D Konu nedir? Merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zrosse -- 8 Ağustos 2009; 23:27:48 >
  • MGN ile uzaktan yakından alakası olmayan bir server oyunun admini olan kişiler diğer serverlarda her türlü haltı, boku yiyen heriflerdir sonraa 2 gün önce 1 kere oynadım ve oyunda yabancı bi herif 'F**k TURKEY' yazıp beni durduk yere banladı ne ümitlerim vardı eski MGN geri geliyor diye arkadaşlara haber vermiştim

Bu arada WTF_JWYD_OMG bu adamı eski mgn de hergün görüyordum ve gerçekten güzel oynuyor bir ara söylemişti 4-5 yıldır oynuyorum tabikide burda güzel oynayacam demişti. Hile kullandığını hiç düşünmedim, sanmamda

I_LIKE_24_SWD bu arkaşıda hergün neredeyse oyunda görüyordum ama Türk olabileceğini hiç düşünmemiştim oda gerçekten güzel oynuyor keşke adminlerimi böyle oyunu severek oynayan adam gibi kişiler olsaydı ama işte duvarlara giren evlere giren 1 km den head atan adamlar bu servera admin olunca yapacak birşey kalmıyor oynamaya, canınızı sıkmaya hiç gerek yok.

önerim =SXF=[ 7/24 Karkand] bu serverdır güzel bir infantry haritası şu ana kadar hile yapan görmedim, adminleride durduk yere banlamıyor, pinginiz 50-60 arası oluyor daha ne olsun girin oynayın doyasıya

Bu arada umudum var belki eski MGN geri gelir diye çünkü oyunun gerçek zevkini hep orda almıştım gemi basardık, black hawk yapardık, çinlilerin base gidip base rape yapardık doyasıya

• 1.41 serverinizi merakla bekliyorum
  • Bu gidişle yeni server açılacağını sanmıyorum konuya göre
  • Walla MGN serverları kapanalı BF2 oynamıyorum..
    Ne kadar server varsa denedim..Ama MGN kadar zevk verenini bulamadım..
    Yeni oluşum olması gerçekten beni çok sevindirdi..

ctSparK
  • ben işin çözümünü buldum admini online olan serverlerde takılmıyorum zaten servere girdiginde fark ediyon o seni 10 sefer vuruyor sen onu 1 sefer indirdiginde hemen uyarı uyarıda kıldan tuyden sonra 2. seferde vurursan kick, kick lendikden sora bir daha girersen ban oluyor..
  • Ya bırakın gidin işinize MGN VERDİGİNİZ BUTUN ADMIN ISIMLERI SADECE ORANIN YALAKALARIYDI HILE YAPSALAR BILE ATILMIYOLARDI
    ASIL ADMINLER SU VERDIGIM LINKTE VAR BU ARADA MGN BIR TURK SERVERIYDI

MGN'nin SAHIBI -=[MGN]=-POSTIV İSMİN CENGİZ ALMANYADA YASIYOR

-=[MGN]=-TR-PASHA ve -=[MGN]=-DR.ENES(10 Yasında) VAR SONRADAN -=[MGN]=-GAMER DIYE BIRI GELDI

http://www.youtube.com/watch?v=OYUfV72RXco&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akn.tr -- 11 Kasım 2009; 18:30:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.