S

Teğmen
15 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 57 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar ios'tan android'e köyümü aktarmak istiyorum ancak aktaracağım google+ hesabında düşük seviyeli bir köy bulunmakta. Bu hesaba aktarım yapabilme şansımız var mıdır ? Yani google+ hesabımdaki köyün silinip yerine ios'taki köyün gelmesini istiyorum
Arkadaşlar telefonuma şarjlı kılıf almayi düşünüyorum ancak artıları ve eksileri nelerdir açıklayabilecek biri varsa sevinirim. Ayrıca onerebileceginiz marka veya ürün varsa öğrenmek isterim
Arkadaşlar merhabalar. Forumda aramaya rağmen bu konuda düzgün bir bilgiye ulaşamadım. Laptopumu tozlanmadan kaynaklı sadece fanlarını temizletmek için servise gondermek istiyorum ancak servisten kaç günde döneceği konusunda bir fikrim yok. Samsung Laptop kullanırken bana 2saat içerisinde teslim etmişlerdi. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardimci olabilirse sevinirim.
Cardiff - Millwall : 1 1.77
Chesterfield - Morecambe : 1 1.82
Fleetwood - York : 1 1.93

Tutma ihtimali yüksek diye düşünüyorum , kuponu yorumlarsanız çok iyi olur
Anlatmama gerek yok herhalde ...
Arkadaşlar belgelerim klasörü ve içeriği bilgisayarımdan anlayamadığım bir nedenden dolayı silindi . Bende bunun üzerine yedekte tuttuğum belgelerim dosyamı flash bellekle yerine koymak istedim ancak belleğin içerisine girdiğimde normalde 1.25gb olan "Belgelerim" klasörü 600kb'lık "Documents" adlı bir uygulama dosyasına dönüşmüş şekilde karşıma çıkıyor ve açmaya çalıştığımda hiçbirşey olmuyor . Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler .
Arkadaşlar Samsunga R522 model laptop kullanmaktayım . Laptop yaklaşık 3 senelik . Bilgisayar açık şekildeyken kapağını açmaya veya kapamaya çalıştığımda ilk başta tok bir ses geliyor ve bu kapağın açısına göre gittikçe tiz bir sese dönüşüyor . Ayrıca yüksek seste müzik dinlerken vb. durumlarda da bu problemle karşılaşıyorum . Bilgisayar kapalı haldeyken bu seslerin hiçbiri gelmiyor . Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim .
Arkadaşlar Samsunga R522 model laptop kullanmaktayım . Laptop yaklaşık 3 senelik . Bilgisayar açık şekildeyken kapağını açmaya veya kapamaya çalıştığımda ilk başta tok bir ses geliyor ve bu kapağın açısına göre gittikçe tiz bir sese dönüşüyor . Ayrıca yüksek seste müzik dinlerken vb. durumlarda da bu problemle karşılaşıyorum . Bilgisayar kapalı haldeyken bu seslerin hiçbiri gelmiyor . Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim .
Canlı izlemek için link verebilecek olan var m arkadaşlar ?
Beyler yüksek hızlı trenle yolculuk kaç saat sürer , rahat mıdır biraz bilgi verirseniz sevinirim
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 406
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 9.398 (Bu ay: 293)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.