Rica ederim ne demek. |
|
Merhaba arkadaşlar, araçtan ev tipi şarj kablosu çıkıyormuş sanırım. Kablosu bulunmayan şarj istasyonlarında şarj etmek için hangi kabloyu satın aldınız? |
Merhaba, Luxury için aşağıdaki ürünü aldım, bayağı kaliteli bir ürün fiyatı da uygun PowerWERK - 22 kW 5 m Tip 2 şarj kablosu EV elektrikli arabalar için | 22 kW'a kadar | 32 A | Tip 2 - Tip 2 | 3 fazlı | Model S/3/X/Y, i3, i4, iX, ID3, ID4, ID5, EV6, IONIQ 5, E-Tron, ZOE vb. ile uyumlu https://www.amazon.com.tr/dp/B0BMV9TK1J?ref_=cm_sw_r_apin_dp_TGM8N1J5WYDB8PXWPZWS < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 9 Eylül 2023; 9:56:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 10 Eylül 2023; 19:56:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 10 Eylül 2023; 20:0:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 10 Eylül 2023; 21:44:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 12 Eylül 2023; 8:46:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Pil sağlığı için devamlı DC şarj tavsiye edilmiyor mümkün olduğunca AC şarjı kullanın acil durumlarda uzun yol gibi DC şarj kullanın önerisi var kullanma kılavuzunda. Zaten araç arada "yavaş şarja takın" uyarısı veriyormuş bu da esasında eşitleme şarjı ihtiyacı içinmiş. Pil Yavaş şarjda %100 olduktan sonra 1-2 saat daha şarj işlemi yaparak tüm hücreleri eşitliyormuş. Bu işlem de pilin tam performanslı kullanılabilmesi için gerekliymiş. Kullanma kılavuzu 176. sayfa ve sonrasında daha detaylı olarak anlatıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncell -- 12 Eylül 2023; 20:43:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Valla hocam yazsada imkanı olmayanda öyle 10 saat şarj beklemez araç uyarı verirse bakarız yoksa AC ile işim olmaz DC devam 2 sene sonra yine bu fiyatlara 750KM olur menzil değiştiririm.Şuanda iyi sorunu yok menzilde yeterli 350-380 KM az değil şehiriçi.Bana göre DC olduktan sonra batarya ömrü 600.000 KM ise örnek olarak sınırsız kullanımı var bu elektriklilerin.Çoğu kişi uzun yolda zaten her 250-300 km'de mola veriyor. |
Diğer tarafta sayısız fırsat olduğu için bazı balıklar akıntının tersine yüzerler.Sebep her neyse, bir şey kesindir; kendilerini parçalaması uğruna akıntıya karşı gelmeleri gerekir. Akışı değiştirmek her zaman şu anın vadettiğinden fazlasına talip olmaktır. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hayırlı olsun, güle güle kullanın |
Bugün sabah evden işe 32 KM yol yaptım. Bunun 21 km si açık yol 11 km si de orta/yüksek trafikte geçti.. Seyahat sonrası bataryam %93'e indi menzil olarak da sadece 10 km (378->368) azaldı. Sanırım bu değerlerle gayet ekonomik bir ev-iş seyahatim olacak :) Açık yolda geri kazanım seviyesini low, kalanlar da ise medium ve high olarak ilerledim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 13 Eylül 2023; 10:2:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |