< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MG HS Kullanıcıları... (11. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için sağolun. Sağlıklı günlerde kullanalım inşallah. Selamlarımla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika bir yazı olmuş, teşekkürler.
Ben de başka marka çift kavramayı deneyimliyorum şu anda. Dediğiniz gibi 1. ve geri viteste gaz verirseniz çok sert kalkış yapıyor, konforu bozuyor. Hiç yarım kavrama yapmadan kalkmaya çalışıyor gibi.
-
İşte tam olarak dediğim mevzudan. Çift kavramalı şanzımanların çalışma mantığını anlamak önemli o yüzden. Kazasız ve keyifli günler dilerim.
Bu arada güncel bilgi-eglence sistemi yazılımı böyle.
Tabela okuma sisteminde ciddi bir fark yarattı.
Aracı ilk alıp eve giderken 200km sonunda sıkışık trafiğe girdim. Trafikte şanzıman saşma sapan tepkiler vermeye başladı. Vites arttırıyor azaltıyor bir anda tepki veriyor bunların hepsi vuruntu yapıyor. Eyvah dedim, bu ne biçim şanzıman. Orada büyük bir pişmanlık oluştu. Cvt ve tam otomatik sonrası zaten çekinerek almıştım.
Aradan biraz zaman geçince o vuruntuların hiç birisi kalmadı. Otopark hızlarında hala konforlu değil ama vuruntulu da değil. Komşunun dsg jettasını biliyorum. Sürekli düşük devirde gitmeye çalışıyor, titreme yapıyordu. Bunda o da yok. Kavramaları korumak için herhalde.
Güncellemeden ziyade biraz zamana ihtiyacı var bence.
-
O aldığınızda yazdığınız mesajı görmüştüm de ben bile üzüldüydüm öyle olunca. Şimdi düzelmesine sevindim.
-
Ya yazılanlar gibi şanzıman bilgi vs topluyor, haritalama yapıyor ya da dişliler vs biraz kullanımla yolunu daha iyi buluyor. Kuru kavrama olmasının da etkisi vardır belki. Şanzıman'a hala güvenmiyorum ama fena değil şimdilik. Tek kusuru dediğim gibi otopark hızlarında 1.viteste gazdan çekince yığılma yapıyor, yumuşak yepki vermiyor. Düşük hızda sabit gitmek kolay değil.
Bu aracın şanzımanı soru işareti. Dsg diyen satış temsilcileri bile var. Çin'de saic grup vw ile ortak üretim yapıyor. Chery'deki gibi ıslak kavrama olmasını isterdim.
-
Mg hs de kuru kavrama mi var hocam keşke ıslak olsaymış gel seni de trende uydurup chery ailesine katalım ne dersin 😀
Ben zaten tiggo 8 almak istiyordum ama bayii 110bin aksesuar parası isteyince hs aldım. 3 çocuk var, tiggo 8 daha iyi olurdu. Şimdiden hs nin bagajı yetmiyor ama aldık artık. 5 sene binerim diye düşünüyorum.
-
Anladım hocam nasibinizde bu arac varmış çok da fark yok kazasız belasız güle güle binin inşallah
Aracım 16.000'de, Ne Vuruntu ne de Kuruntu kaldı...:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamaisVu_34 -- 26 Eylül 2023; 10:32:27 > -
merhaba, sormak istediğim 2 konu var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
1-HS aracın uyarı sesleri çok rahatsız edici seviyede, sistemleri kapatmadan ses seviyesini düşürebiliyor muyuz?
2-benim ekranda lastik durumu ve akü durumunu göremiyorum, bunları görebilmenin bir ayarı mı var acaba?
-
Hocam ilginç bir şekilde tüm konularda chery övüyorsunuz kaptanın chery versiyonu gibi maşallah.
1 - sesin sebebi ön plakalık olabilir. Plakalık park sensörüne geldiği için en yüksek seviyeden ötmeye başlıyor, rahatsız ediyor.
2 - Ana ekranda sağ sol yaparsanız görebilirsiniz hepsini.
-
Hocam araca binmeden kullanmadan çamur atmaya kalkanlar karalamak isteyenler var ben de inatla elimden geldiğince aylardır herseyini araştırdıgim canlı canlı alıp bindiğim kullandığım araci artı eksi anlatmaya çalışıyorum gerçekler konuşulsun insanlar doğru bilgiye ulaşsın chery almasalar bile doğru bilsinler istiyorum
Ornek vereyim geçen çalıştığım yerde biri bana soruyor diyor ki aractan memnun musun tavandan su akıyor gibi şeyler okudum diyor şu ana kadar sadece turkiyede 30 bine yakın arac satıldı su alan arac mi var ? Algıyı görebiliyor musunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 26 Eylül 2023; 12:18:17 >
ne biliyim araçla bu kadar bağ kurmayı anlamadım herhalde. muadillerine göre cheryler gerçekten fersah fersah yukarıda bence de, mokka gibi basık bir araç almak yerine chery alırdım mesela. ben de inceledim aracı ama malzeme kalitesi çok tatmin etmedi (yine de psanın 308-508-astra gibi araçlarını saymazsak muadillerinden iyi). mg daha çok hoşuma gitti mesela sessizlik malzeme kalitesi vs. çin min demeden aldım
-
MG almadan önce Tiggo 7 kullandım. Hatta MG HS yi Test etmeden önce onu kullanma imkanım oldu. Emsallerine göre çok iyi araç ama HS den aldığım o güveni vermedi Cherry. Kişiye göre değişir tabi bu tercih ama MG HS sağlamlık, konfor ve malzeme kalitesi olarak bana daha başarılı geldi. 2000km yol yaptım. Yakıt performansı her şeyinden memnunum. Kazasız belasız kullanırız inşAllah. Tiggo 9 gelirse o zaman tekrar düşünürüm 😂 çok güzel bir araç yapmışlar. 2025 de sanırım TR de olacakmış yorumlara göre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E - HS kullanıcıları var mı güncel yorumlarını merak ediyorum.
-
Merhabalar, araca ppf kaplatan oldu mu, kaplamayı genel olarak önerir misiniz?
Eğer kaplattıysanız memnun musunuz, nerede kaplattınız ve fiyatı ne kadardı?
Birkaç yerden fiyat aldım şu an için 40-75 bin arası fiyat veriyorlar.
-
Merhaba,
geçen hafta kaplattım ben. seramik kaplama yapmaktansa ppf daha sağlıklı
fiyat dediğiniz aralıkta
en iyisi stek markası ancak fiyat çok yüksek
ben ziebart ı tercih ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X