< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MG HS Kullanıcıları... (108. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hayırlı olsun sizinde aracınız, bende daha teslim almadım, yarın teslimat gerçekleşecek sanıyorum. Ufak tefek şeylere fazlası ile takılan bir yapım var aslında sormak istediğim teslim aldığında minimalde olsa çizik vs. kozmik veya aracı teslim aldıktan hemen sonra mekanik, arıza uyarısı vb. bir sorun yaşayan oldumu? Teslimatta özellikle kontrol etmem gereken bişey var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derdmend1 -- 21 Ağustos 2024; 18:24:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin de hayırlı olsun, vallahi hocam yaninda eksper götüren de var, aldığı gibi ekspere götüren de var. Ben kendim bi gözle kontrol ediyorum bir şey görürsem söyleyeyim diye, şu ana kadar olumsuz bir deneyim yaşamadım ama bi aracımdan şüphelenip ekspere götürmüştüm aldıktan 3 gün sonra, olumsuz bir şey çıkmamıştı. Kafan rahat edecekse bi ekspere de kendin sok, bunlar plakalı araçlar olduğu için anlaşmalı bir yerden ekspertiz raporu alıyorlar ruhsat deviri öncesi, ama ona çok güvenmemek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende genel de gözle kontrol ediyorum ama orda bazen gözden kaçabiliyor bazı şeyler bu tarz durumlarda orda görüp söylemek daha doğru gibi geliyor bana. En önemlisi tabiki Aracın motor, mekanik, elektronik vb. hata vermemesi. Dış kaporta ve diğer durumlarda araç tertemiz geldi raporda ama aracı teslimatta görebiliyorsunuz, umarım ufak tefekte olsa takılacağım birşey görmem. 2019'da yine 0 aldığım aracımda teslimden sonra kozmetik bir çok kusur farkettim. Aracın değerini düşürecek şeyler değil fakat, 0 araç alınca rahatsız ediyor.
benim de fan çok çabuk açıyor ama ben antalyanın çok sıcak olmasına veriyorum aynı şeyi kışın görmek lazım.
-
Ben fazlaca takıldığım için 2 adet rahatsız olduğum durum ile(biri sanıyorum yıkama kaynaklı) satış temsilcimide bilgilendirerek aracımı teslim aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derdmend1 -- 23 Ağustos 2024; 8:32:46 >
Hocam detay vermeniz mumkun mu?
quote:
Orijinalden alıntı: mobidicc
Hocam detay vermeniz mumkun mu?Biri kozmetik dıştaki piano black çıta ve parçalar üzerinde kılcal çizikler mevcut (sizi genel olarak rahatsız etmeyebilir), diğeri disklerden birinin üzerinde fren yönünün tersine 1-1.5 cm'lik dikey çizik farkettim şuan belki sorun çıkartmaz fren yaptığimda bir sorun hissetmiyorum fakat ilerleyen zamanda sorun oluşturursa benden ya da kullanimdan kaynaklı oluştuğu söylenmesin diye onunla ilgili bir servise uğrayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derdmend1 -- 23 Ağustos 2024; 8:52:30 >
Teşekkürler hocam, güzel günlerde kullanın.
Teşekkürler siz teslim alabildiniz mi?
Mersin'de ve Ankara'nın şu anki sıcaklarında da kullandım. hiç öyle yere vuran sıcak, fazla bir fan sesi ile karşılaşmadım. acaba fanda mı sorun var, gereksiz ses yapmasına sebep olan birşey mi var?
-
Bugün aldık hocam, olumsuz bir durum olmadi Allah'a şükür. Ufak tefek kılcal şeyler vardır illaki ama onlar her markada olduğu için önemsemedik
Yarın randevum var serviste bakacaklar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam hayırlı olsun dodiklere bakın bazı araçların dodiklerinde açılma oluyor çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasoo
Yarın randevum var serviste bakacaklar.Edit: Bu sabah aracı servise bıraktım. Tabela okuma doğru çalışmıyordu, şanzımanda çatal sesi mevcuttu ve en önemlisi araç sürekli fan açıyordu. İlk izlenim hepsi hallomuş gibi. Servisten aracı teslim alırken motor sıcaktı. Yol testi gerçekleştirmişler. Multimedya ve şanzıman güncellmesi yapıldığı söylendi. Table okuma doğru çalışıyor şu an. Şanzıman yumuşamış gibi en azından ilk iki viteste şakır şukur deli gibi ses gelmiyor. Fan açma olayı için normal, bir sorun yok dendi ama bence bir ayar çekilmiş belli. Çünkü servis dönüşü yoğun trafiğe maruz kaldım ve ve gelip aracı parkettiğimde fan açmadı ve sıcaklık değerleri normaldi. Servisten önce böyle bir trafikte stop ettiğimde fan deli gibi çalışıyordu önceleri. Velhasıl bu tarz şikayetleri olan arkadaş bir servise gitmenizde fayda var. Selamlar. Güvenli sürüşler.
-
Sağolun teşekkürler, dodiklere baktım bir sorun göremedim. Bu arada yazdıklarım dışında plakanın hemen altında 2-3 kılcal çok derin olmayan çizik daha farkettim yaklaşık (7-8cmlik) plaka takarken yaptılar sanıyorum aynı şekilde 2 tavan barında da ufak tefek 2 tane farkettim. Bugün bayiyede götürdüm aracı müşteri temsilcimde görsün diye benim piano black dediğim parçalar için koruyucu ile gelmiyor(siz teslim aldığınızda da durum aynımıydı?) üzerindeki çizikler yüzeysel derin bir çizik göremedim dedi salı günü diskler için servise gideceğim o gün hem piano blacklere hemde plakanın altındaki derin olmayan çiziklere pasta cila uygulayacaklar.
Sizede tekrardan hayırlı olsun hocam çok şükür. Ufak tefeklerde sorun yok çokta bakmamak lazım ben kendi tarafımda baktıkça daha çok görüyorum. Bende de büyük bir sorun yok kalan yazdığım ufak tefektede yardımcı olmaya çalıştılar. Salı günü ufak sorunlar hallolur ise tamamdır.
Multimedyanın güncel versiyonu nedir? ayarlardan kontrol eder misiniz?
-
Müsait zamanda bakıp haber edeyim.
-
Merhaba arkadaşlar. Whatsapp grubu için link alabilir miyim🙏🏼
Özel mesaj kutusu kapalıymış🤦🏻♂️ atabilen olursa çok mutlu olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanhakan -- 27 Ağustos 2024; 17:37:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X