Şimdi Ara

Mf4 sıralamam 25857 arklar tercihlerde biras yardımcı olurmusunz? LTFNnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben şu 3 bölüm arasında kararsız kaldım ya tercihlerin bitmesine de az kaldı bana biras yardımcı olursanız çok sewinirim . . .

1 Osmangazi üni. Elektrik elktronik müh. 2009 sıralaması 24800
    2 Yıldız teknik üni. Elktrik müh. 2009 sıralama 27400
    3 ege üni makine müh. 2009 sıralama 27300

Sizce bunların hangisini 1ci sıraya yazıyım Ogü yü yazsam sizce tutma ihtimali warmı ? ? ?

• Ben olsam sıralaması geride de kalsa mühendislik eğitimi için teknik adı taşıyan bir üniversiteyi yani yazdıklarının içinden YTÜ'yü tercih ederim.Ama yaşadığın ve eğitim göreceğin şehre uzaklık yakınlık kriterine göre tercihlerinde yukarı aşağı oynama yapman mantıklı olabilir.
  • bende senn gibiyim kardeşim YTÜ elektrk için özelde iş yok diyorlar devlette alımı biterse elektrkçi tedaş ta işçi gibi çalışır fln diyorlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cour4ge

arkadaşlar ben şu 3 bölüm arasında kararsız kaldım ya tercihlerin bitmesine de az kaldı bana biras yardımcı olursanız çok sewinirim . . .

1 Osmangazi üni. Elektrik elktronik müh. 2009 sıralaması 24800
    2 Yıldız teknik üni. Elktrik müh. 2009 sıralama 27400
    3 ege üni makine müh. 2009 sıralama 27300

Sizce bunların hangisini 1ci sıraya yazıyım Ogü yü yazsam sizce tutma ihtimali warmı ? ? ?

Hangisi daha iyidir bilemem ama bence Osmangaziye sıralaman tutar. Kontenjanlar arttı çünkü.
  • bence tercihlere 15binden başla bişey kaybetmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

Ben olsam sıralaması geride de kalsa mühendislik eğitimi için teknik adı taşıyan bir üniversiteyi yani yazdıklarının içinden YTÜ'yü tercih ederim.Ama yaşadığın ve eğitim göreceğin şehre uzaklık yakınlık kriterine göre tercihlerinde yukarı aşağı oynama yapman mantıklı olabilir.

işte eskişehirde oturuyorum onun için de ogü yü 1ci sırada yazmayı planlıorum banada işte olmıcak gibi gelior ama bakıcaz işte hayırlısı. . .
  • ESOGÜ EEM'nin gelme olasılığı var, eğer sıralamayı böyle yaparsan.

Ama ben olsaydım istek sırasına göre kesinlikle YTÜ Elektrik Mühendisliği'ni ilk sıraya yazardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

ESOGÜ EEM'nin gelme olasılığı var, eğer sıralamayı böyle yaparsan.

Ama ben olsaydım istek sırasına göre kesinlikle YTÜ Elektrik Mühendisliği'ni ilk sıraya yazardım.

sebep ? YTÜ elektrik müh. de okuyunca elektrk-elektrnk çiden eksik kalır yanın olmuyacak mı ünvan vs. birde devlette alımı varda ya 5 yıl sonra olmazsa ve imza yetkisi eem cilerle eş olursa.??

birde elektrk müh. liğin özel sektörde etkisi az diyorlar ??
  • Elektrik, Elektronik, Elektronik Haberleşme ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden 2000 yılında 2 bin 462 olan mezun sayısı 2007 yılında 3 bin 346, 2008 yılında da 3 bin 637 olmuştur. Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans diplomasına hak kazanan üyelerimizin iş bulma olanakları Elektrik Mühendisi unvanına sahip olanlara göre daha zor olduğu, mezun olan mühendislerin yarıdan fazlasının ilk 2 yılda iş bulma sorunu yaşadığı söylenebilir. Bu durum kuvvetli akım ağırlıklı eğitim alan elektrik mühendisleri için farklı olup, tamamı iş bulma sorunu yaşamamaktadır.

Bu bilgi bile benim için herşeyi açıklıyor. Her türlü YTÜ elektrik derdim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan-_-

quote:

sebep ? YTÜ elektrik müh. de okuyunca elektrk-elektrnk çiden eksik kalır yanın olmuyacak mı ünvan vs. birde devlette alımı varda ya 5 yıl sonra olmazsa ve imza yetkisi eem cilerle eş olursa.??

arkadaşım zaten e-e müh.leri imza yetkisini alabiliyorlar şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

quote:

Orijinalden alıntı: hakan-_-

quote:

arkadaşım zaten e-e müh.leri imza yetkisini alabiliyorlar şuan

ya benm dediğim devlette bi yetkiye sadce elektrkçiler yetki alıyormuş devlette mesala 50 eem ci 50 em ci alıyormuş bu yüzden , piyasdadaki eem sayısıyla em sayısıda bir değil . ben bunu demiştim..

• bende bunu merak ediyrum upppp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatov19 -- 1 Ağustos 2010; 21:54:28 >
  • Devlette calısmayı düşünüyorsanız elektrik mühendisliğini yazın , rahatça girersiniz , tabi 5 sene sonra kadro sistemi değişmesse , değişirse bu sefer elektrikciler ayvayı yer kpssde gümler.Özelde calısırım derseniz elektrik yazmayın düşük maaşlara calısıyorlar.İmza yetkisini de o kadar takmayın cogu elektrikci tesis alanında calısmak , yani saha mühendisi olmak istemediği için smm belgesini bile almıyor , elektrik-elektronikciler de ek dersle belgeyi alıp imza yetkisine sahip olabiliyor.Ayrıca yapı denetimden imza ile kazanacaganız küçük ek geliri , devlette calısırken kazanamıyormuşsunuz.İtü elektrik mezunu bi tanıdıgımın anlattıgından ve netten de okuduklarımdan bildiğim bu.Sonuc olarak kötü bölüm değil yani sistem değişmesse ileride devlete de rahatca girilir ama devlette de düşük ve artmayan maaş sizi tatmin eder mi bilemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.