Şimdi Ara

MF4 alanı için sadece Mat-Geo-Fizik odaklanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Malumunuz sınava 1 ay gibi bir süre var. Benim kimya ve bio netlerim yerlerde. 10 15 arası geliyor sürekli ve çalışmam hiç bir şey kazandırmıyor aksine sadece zaman kaybettiriyor... Ben MF4 alanı yani mimarlık mühendislik gibi bir bölüm istiyorum. Bu yüzden sizce kalan sürede tüm enerjimi matematik, geometri ve fiziğe vererek kendimi MF4 alanında ilk 30 bine atabilir miyim? Atmak için kaçar net gereklidir? (Kimya ve bio'yu 12 şer net yaptığımı varsayalım) (YGS sıralamam 42 bin)

• matematiği iyi yaparsan atarsın bende biyolojiyi Allah'a emanet girecem sistemlerin yarısı bitti ay sonuna kadarda kalanı biter +ygsden hatırladıklarım mat geo fizik ve kimyaya yüklenmeye devam
  • salvoni S kullanıcısına yanıt
    Ben kimya adına özellikle bilgim çok az. Biyolojide yine istediğim yerler çıkarsa 20 neti aşabiliyorum ama ortalama olarak 12-18 arası geliyor netler.
  • sıralamamız ve hedefler aynı +30 mat 20geo 20fiz 20kim 10biyo ilk 30'a sokuyo geçen seneye göre
    ben biyolojiyi sistemlerden sonrasını bıraktım getirisi çok az
    bence kimyada çalısmalısın çalıstıkça en rahat halledilebilecek fen dersi ve çıkmıs sorulara bakarsan okadar zorlamıyorlar +20 yapılabilir hala
  • Hocam bireyin soruları yaşam enerjimi alıyor. Kimyadan bugün 7 net yaptım. Bio 17 net fizik 24 net. Kalan sürede kimyaya uğraşmak umutsuzluğa kapılmamı sağlıyor. Konuların çokluğu gözümde büyüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychosocial99

sıralamamız ve hedefler aynı +30 mat 20geo 20fiz 20kim 10biyo ilk 30'a sokuyo geçen seneye göre
    ben biyolojiyi sistemlerden sonrasını bıraktım getirisi çok az
    bence kimyada çalısmalısın çalıstıkça en rahat halledilebilecek fen dersi ve çıkmıs sorulara bakarsan okadar zorlamıyorlar +20 yapılabilir hala

benimde sıralamam neredeyse aynı mat 35-40 geo-20 fizik kimya biyoloji de ortalama 20 net geliyor en kötü ama senin dediğin rakamlar 42 binden 30 bine çeker mi emin değilim ben de mühendislik istiyorum bu arada
  • bende mf4 gircem aga en cok kimya calısıyom bitsinde digerlerine agırlık vereyim derken sınav geldi :D yarın son fizige geciyorum pazar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 15 Net İçin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende mf4 den giricem ama nedense mat geo nun yanında fizik yerine kimya kasıyorum fiziğe çalışmak içimden gelmiyor ya 30 tane konu var neredeyse
  • Biyoloji gereksiz.

Mat-Geo-Fizik de eksik varsa Kimyaya da bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyolojiye girmiyorum mis

Daha organik yarilandi biktim beynim resmen kapanmis lys kimyaya.

Ygs'de fizigin verdigi rahatlikla yatiyorum boyuna sadece sozel konular var mekanik'e gecicem biraz renk olsun.

Suan agirlikli olarak geo calisiyorum ek olarak matematik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat pazar bitiyor onda sonra sabahlari mat ve geo sotu çözümü aksamlari da fizik yardircam. Kimya organik haric bitti zaten onada haziranda bakarım yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

bende mf4 den giricem ama nedense mat geo nun yanında fizik yerine kimya kasıyorum fiziğe çalışmak içimden gelmiyor ya 30 tane konu var neredeyse

fizğn ezber kısımlarını sevmiyorum organk kmya ile uğraşmak daha zevkli haftanın 4 günü kmya 3 gün fizk çalşyrm biyolji ise hayırls

• Organik kimyaya nasil calisiyorusunz yazarak mi bol soru cozerek mi? Ezberleyemiyorum bu yuzden soru cozerken baya zorlaniyorum dershanede gec basladigimiz icin gec biticek benim galiba

• Mert Tekin M kullanıcısına yanıt
    Birebir ve puanzadan hesapladim geliyor. 1-2 SS vardı bende Pc ye geçince atayim

• organik kimyada hiç bir bilgim yok yetiştirebilirmiyim bilmiyorum bazı arkadaşlar 3 günde biter diyor aralıksız çalışırsan sizce ne yapmalıyım?
  • O zaman hazirana kadar mat geo fizik üçlüsündeki eksiklerimi kapatıp bol deneme çözüyüm. Kalan sürede de hem deneme çözüp hemde kimyadan net arttırmaya çalışıyım.
  • daha hiç lys kimya çalışmadım ben
  • organik 3güne filan bitmez söyliyim 1hafta da anca
  • Temeli olana 3 gün temeli olmayana belki 1 haftadan bile uzun sürebilir. Organik dışındaki konular çok hızlı ve kolay öğrenilebiliyor ama üşeniyorum işte. Mat geo fizik 3 lüsü daha keyifli geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.