Şimdi Ara

mf4 92k için yazılabilecek makul mühendislik önerileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıralamam kötü ama açıkta kalmak istemiyorum güncel mühendislik önerilerinizi bekliyorum

• maden mühendisliği
  • İtu jeoloji sonra yatay gecis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıralamamız yakın.. ben de seneye ne olur ne olmaz için makina müh. yazıcam 93k sıralamam.
  • Harita Müh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` memet

sıralamamız yakın.. ben de seneye ne olur ne olmaz için makina müh. yazıcam 93k sıralamam.

Hangi üniversiteleri düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

Orijinalden alıntı: ` memet

sıralamamız yakın.. ben de seneye ne olur ne olmaz için makina müh. yazıcam 93k sıralamam.

Hangi üniversiteleri düşünüyorsun?

oturduğum ile yakın olduğu için balıkesiri yazıcağım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabancı Mühendislik
  • devlet üniversiteleri tercihim ama
  • kardeş bak ilgin olan bi bölüm varsa direk onu yaz ilgin varsa üni istediği kadar kötü olsun kendini geliştirirsin..

senin için 2 tercih var..
    1)devlet düşünüyorsan harita müh yaz..ileride nolur bilinmez ama şuanda 70le falan atanıyorlar.
    2)o puan aralığında bilindik mühendisliklerden makine'nin puanı biraz daha düşüktür diğerlerine göre biraz daha iyi üni.lerde okuyabilirsin..makine mantıklı olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlb10

kardeş bak ilgin olan bi bölüm varsa direk onu yaz ilgin varsa üni istediği kadar kötü olsun kendini geliştirirsin..

senin için 2 tercih var..
    1)devlet düşünüyorsan harita müh yaz..ileride nolur bilinmez ama şuanda 70le falan atanıyorlar.
    2)o puan aralığında bilindik mühendisliklerden makine'nin puanı biraz daha düşüktür diğerlerine göre biraz daha iyi üni.lerde okuyabilirsin..makine mantıklı olur..

ben resim çizememki ama
  • öneriler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.