Şimdi Ara

MF4 2012-2014 MF3 2014-2015 GELECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs siralamanizi denklestirdiginizde lys netlerinizi yazin boyle bisiler gelecek rez alin

• quote:

Orijinalden alıntı: midyemidyemidyemidye...

Ygs siralamanizi denklestirdiginizde lys netlerinizi yazin boyle bisiler gelecek rez alin

insaalah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye sana mf3 mü yarıyor
  • Hayir mat geo kolay oldugu icin mf 4 biraz daha düsuk gelecek.ama su lys fizigin zorlugu ve biyolojinin sacmaligi mf3 u en kötü 2014 yapacak
  • quote:

Hayir mat geo kolay oldugu icin mf 4 biraz daha düsuk gelecek.ama su lys fizigin zorlugu ve biyolojinin sacmaligi mf3 u en kötü 2014 yapacak

boşa umutlanmayalim hocam sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut8668 -- 1 Temmuz 2016; 12:35:55 >
  • Mf3 katılıyorum o celiskili biyoloji soruları hiç kolay değildi kimyadada net 4 tane ayırıcı soru vardı fizik ayrı bir alem zaten

• Komik bile degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mayıs 2011 vs Ağustos 2018
    7 yıl önce açıldı
    YKS 2022 MF İLK 2K
    4 yıl önce açıldı
    6 eylül 2017
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok kardesim ben cidden bu itimale ℅70 veriyorum bak allahin laneti gelsin 2013 olur mf3 wkwkwkwkwkwkwj
  • quote:

Yok kardesim ben cidden bu itimale ℅70 veriyorum bak allahin laneti gelsin 2013 olur mf3 wkwkwkwkwkwkwj

ulan 2013 e de raziyim ben Allah in belasi 2010-2011 gibi gelmesinde

• Beyler acık konusalım fizik dışında hangisi zordu ? biyoda zaten 2-3 soru iptal olucak
  • Suleymanca S kullanıcısına yanıt
    Kanka allahini seversen ben kimyada full çeken görmedim daha 1 2 yanlış da nadiren gördüm 2014te tüm arkadaşlarım full çıkarmıştı kimyayi resmen en kötü 3 yanlış tamam zor değildi ama yapan da yok o kadar

• tipcigenc kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim ben mf3 değilim biyom da leştir. Hangisi zordu söyler misin ? O muallakta olan 2-3 soru iptal olucak
  • %0 bu ihtimal 18temmuzda da burdayım mf4 2012 den iyi gelmez 2012 bile olmaz mf3 te 2014ten kötü gelicek abartmayın iki zor soru geldi diye o ygs ve lys matı kolay kolay toparlayamazlar

• and_soo A kullanıcısına yanıt
    Kimyada hangi soru zordu söyler misiniz aklınıza geleni ?
    Kardesim biyo gercekten cok celdiriciyci fizik çok sözel ve sacma soru vardi 25in altina hic dusmedim denemelerde lysde 17 yaptim. Kimya gecrn seneden daha zor oldugu kesin. Bence mat da abartiliyor. Ygsde 40 net yapmis biri olarak lysde de 40 yaptim ve herkesin 45 falan yaptığını sanmiyorum. Sonradan bakinca kolay gozukse de 75 dkya sigdirmak kolay is degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Suleymanca

güzel kardeşim ben mf3 değilim biyom da leştir. Hangisi zordu söyler misin ? O muallakta olan 2-3 soru iptal olucak

Kimyayı bilmem ama bu biyoloji ve fizikten daha zor bir lys yoktu.Genelde fenleri basit soruyorlardı.

Hocam size tavsiyem paragrafların sonunu okuyup yorum yapın kimya zor değildi yazmışım ama fulle yakın çıkaran kişi sayısı gerçekten az ki ben full yapan görmedim daha sınavın zorluğu kolayligindan ziyade yapıp yapamayan kişi sayısı önemlidir

• and_soo A kullanıcısına yanıt
    ygsde de bu yüzden kaybediyorum hep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.