Şimdi Ara

mf3 te ilk 1000 e girenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ygs denemelerini hangi sıra ile çözüyordunuz bir sayısalcı olarak sayısal derslerden biriyle mi başlamalıyım bu sene YGS de türkçe-mat-fen-şeklinde yaptım çok pişmanım keşke fenden başlasaydım diye düşünüyorum fen soruları kolaydı ama maalesef süre yetersizliğinden dolayı fenden( o kolay soruların) nerdeyse yarısını göremedim sizce denemelere artık fenden başlasam mantıklı olurmu deneme yaparken taktikleriniz varmıydı ayrıca tıp için mezuna kaldım ilk bine girmek için neler yapmalıyım dershaneye gitmeyi zaman kaybı olarak düşünüyorum fakat sorularımı nasıl halledecem bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

• Mf3 te ilk bine girenlerin hiç biri ilk bine girenlerden tavsiye almazlar. Onların kendi yöntemleri vardır. Ama sen bilirsin yine. Burada konu açacağına 2 soru daha fazla çözersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözme stilini kendin bul. benim yaptığım sana uymaz belki. ben de tr-mat-fen-sos diye çözdüm ama bana en uygunu olduğu için. süre artırabilmek çok önemli. hızlı çözmenin çok faydası oluyor. sorular forumda bir şekilde çözülür ama yine de durumun varsa sadece soru için bile haftada bir özel ders alabilirsin
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.