Şimdi Ara

Mf3: 5200 hangi tıpı önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tıbbiyeli arkadaşlara duyrulur. http://strawpoll.me/177139/r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronicman34 -- 12 Temmuz 2013; 15:18:32 >

• nick güzelmiş

kocaeli-uludağ olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

nick güzelmiş

kocaeli-uludağ olabilir.

ya ben Bursa Eskişehir arasında kaldım. 2007-2008 tus başarılarına falan bakabildim. bu üniversiteler de nal topluyor. kararsız kaldım, çok şaşırdım. hangi okulda okuyorsun peki sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermafrodit

quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

nick güzelmiş

kocaeli-uludağ olabilir.

ya ben Bursa Eskişehir arasında kaldım. 2007-2008 tus başarılarına falan bakabildim. bu üniversiteler de nal topluyor. kararsız kaldım, çok şaşırdım. hangi okulda okuyorsun peki sen?
    yapacağı
    kardeş bende uludağ yazacağım tus duyduğuma göre bireysel bir şeymiş.Yani hacettepe mezun olunca tustada iyi yapacağının garantisi yok o yüzden fakülte bazında tus başarısına bakmak sağlıklı değilmiş.

• tıbbiyeliler bi el atın bana yardımcı olun lütfen.
  • Dokuz Eylül - Uludağ - Akdeniz - Eskişehir. Deniz seviyorsan Akdenizi öne geçir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Dokuz Eylül - Uludağ - Akdeniz - Eskişehir. Deniz seviyorsan Akdenizi öne geçir

peki sen tus ve internlük hakkında ne düşünüyosun? bi de büyükten küçüğe mi sıraladın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

peki sen tus ve internlük hakkında ne düşünüyosun? bi de büyükten küçüğe mi sıraladın?

Evet öyle sıraladım. İnternler her yerde ameledir bu değişmez. Ctf gibi bazı okullar serbest bırakıyormuş biraz ama sadece ctfde duydum bunu Tus sana bağlı bir olaymış. Tabi fakültede önemli ama %70 sende bitiyor iş. Ölümüne ders çalışıyorsun ve çalıştıklarını 1 ay sonra unuttuğunu fark ettiğinde kafanı duvarlara vuruyorsun tıp seçen kafamın şeklinde Umarım yaşamam bunu

• quote:

quote:

quote:

Evet öyle sıraladım. İnternler her yerde ameledir bu değişmez. Ctf gibi bazı okullar serbest bırakıyormuş biraz ama sadece ctfde duydum bunu Tus sana bağlı bir olaymış. Tabi fakültede önemli ama %70 sende bitiyor iş. Ölümüne ders çalışıyorsun ve çalıştıklarını 1 ay sonra unuttuğunu fark ettiğinde kafanı duvarlara vuruyorsun tıp seçen kafamın şeklinde Umarım yaşamam bunu

sen akil adama benziyon. peki sence odtü makine mi itü elektronik mi bursa tıp mı? bir de hangi okulda okuyon?

• Daha bu sene yerleşiyorum dur

Söylediğin bölümler çok farklı. Ne okumak istediğine kendin karar vericeksin. En basitinden hastane ortamı mı yoksa fabrika ortamı mı?
  • peki nerden bilgi aldın bu konular hakkında? senin sıralama kaç bin ve nereyi yazcan?
  • hocam allah rızası için eskişehire gel git gide düşüyo sıralamamız bizi kurtar bari 5000 lerde kalsın yakında 7000 bine düşcez
  • quote:

Orijinalden alıntı: turcokisai

hocam allah rızası için eskişehire gel git gide düşüyo sıralamamız bizi kurtar bari 5000 lerde kalsın yakında 7000 bine düşcez

Eskişehir tıp mı senin? bir de anketime katılırsanız sevinirim.http://strawpoll.me/177139

• quote:

quote:

hocam allah rızası için eskişehire gel git gide düşüyo sıralamamız bizi kurtar bari 5000 lerde kalsın yakında 7000 bine düşcez

Eskişehir tıp mı senin? bir de anketime katılırsanız sevinirim.http://strawpoll.me/177139

eve eskişehir.hocam ayıp oluyo ama ankete eskişehir yok .

• quote:

quote:

quote:

eve eskişehir.hocam ayıp oluyo ama ankete eskişehir yok .

vallahi yazmayı unutmuşum. biraz da tıp oyları bölünsün istemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.