Şimdi Ara

MF3 23K 3.seneye kalsam mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar halen karar veremedim ozel tip geliyor ancak sehir disinda yapacagimi hic sanmiyorum 6 yil gurbette imkansiz gibi geliyor.maddi durumumuz da orta halli bizimkilerde cok sıkınti cekecek bunun icin bir yil daha kalmali miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RollerB -- 14 Temmuz 2015; 16:21:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Dış istiyosan özel dişe git neden özel tıpa gidesin hem daha uzun yıl para ödenecek hem daha fazla. Yüzde elli diş olmuyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam odyolojiye bi bakmanızı öneririm geleceğe yönelik bir meslek üstelik daha mezun vermedi
  • Vena Portae kullanıcısına yanıt
    ort.dis icin sadece bolum ucreti yilda 30bin olan yerler geliyor ve ayreten hazirligi da var bi cogunun ayrica yurdu var yemegi var dis icin ayri masrafi cok diyenlerde var yani yine asagi yukari bi dise en az 40 gidecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSky_

arkadaslar diş istiyordum olmadi ailem seni ozel tipa gondeririz diyorlar ancak çok sıkışacaz yillik ort. ozelde 50.bin gidiyor maddi durumumuz orta şeker çok sıkinti çekecek bizimkiler ne diyorsunuz ben bunun yerine bi sene daha hazirlansam mi ekstra calisamam bu sene evde tek basima hazirlandim seneye kalsam yine ayni sekil calisacam ama bu sefer full ozel hoca tutarim ne diyorsunuz?

Hocam biraz sohbet edebilirmiyiz ?

• filozof07 kullanıcısına yanıt
    bu sene hazirlanirken zaten en başta onu istiyordum ancak baya kotulediler bende dise yoneldim.odyolojinin iki yillik bolumi olan odyometri coktandir var kpss ye bakiyorum 5 10 kisi aliyorlar alim yok anlamadim bisey

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSky_

ort.dis icin sadece bolum ucreti yilda 30bin olan yerler geliyor ve ayreten hazirligi da var bi cogunun ayrica yurdu var yemegi var dis icin ayri masrafi cok diyenlerde var yani yine asagi yukari bi dise en az 40 gidecek

E ÖZEL TIPA GONDERİRİZ DIYOLARMIS O DAHA DA FAZLA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    1 sene de mezuna kalınır
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk yıl kaçtı hocam?Benimde mezun senem tıp istiodum diş gelio tuhaf bir hayat
  • Ailen izin veriyorsa kal

• Vena Portae kullanıcısına yanıt
    evet ama babam diyor ona o kadar para vercegimize seni sanko tipa gonderirim diyor ve babam icinde onu okumayi gonulden yaparim yani sıkınti olmaz

• Taze Leblebi kullanıcısına yanıt
    46kydi hocam sizin?

• Hocam kal bence ne parana yazık et nedd potansiyeline

• ilk defa 3.seneye kalmayı bugün ciddi ciddi düşündüm beni öldürseler kalmam diyordum dünşuan ne yapacam hiç bilmiyorum aileme hiç bu konudan bahsetmedim babam daha işten gelmedi çünkü
  • kafayı yedi bu forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RollerB -- 3 Temmuz 2015; 16:46:24 >
  • ftr yazmayı düşünüyor musunuz
  • SolucanKafalı kullanıcısına yanıt
    onunda maaşları düşük diyorlar hocam 2.5 tl falan ben onun yerine iki yıllık anestezi,tıbbi labaratuvar gibi bölümleri okurum kpss de 85 aldım mı zaten kendi branşında ilk 100 e girersin hemen atanırsın
  • bu arada mf4 22k ancak mühendisliği hiç sevmiyorum daha doğrusu zaten hiçbirini sevmiyorum sadece okumak iş güç sahibi olmak işte
  • hocam kendi kliniğinizi açarsınız odyolojiden mezun olanlar işitme merkezleri açabiliyor bir cihazın maliyeti 400 tl satışı 2 bin tl 2 yıllıklar yapamaz bunu tabi siz bilirsiniz bende 19.700 diş yazacam olmazsa odyoloji düşünüyorum
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    evet hocam da şimdi özeller dolduruyor odyolojileri herkes bi klinik açsa hepimiz aç kalırız.ben anlamadığım devlette 5.000 tl maaş alıyor diyorlar hani mezunu yoktu
  • bende tam bilmiyorum :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.