Şimdi Ara

Mf - Tm seçimi. Notları koydum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. Sınıfa geçtim. Tm seçmeme rağmen kararsızım.
    Otomotiv mühendisliği istiyorum aslında.
    Kimya ve Biyolojiyi hallederim fakat Fizik ve Matematikte ne yapacağımı bilemiyorum.
    Haylada bölüm değiştirme şansım var.

Mf - Tm seçimi. Notları koydum.Y
    Mf - Tm seçimi. Notları koydum.Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Overboost_ -- 12 Eylül 2017; 11:27:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mf devam et ilerde tm ye gecersen kolay olur ama tm den mf ye zor olur!!!

• Yazılı notlarını kendine kriter edinme. Başka bir okulda olsan belki hoca daha iyi olacak daha iyi not olacaksın

Fizikten korkuyorsan okul başlayana kadar kendini dene konu anlatım çalış ve test çöz

Halledebilirsin

• Geç mf ye çalışma isteği gelebilir sonradan geçmeye çalışırsan sıkıntı ve sana "sen yapamassın" derlerse onları ipleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki sisin hocanın sorduğu sorular osym tarzı değil belki çalışırsan halledebilorsin niye yapamayasin birsuru cozumlu kitap umut oncul vs dw var

• Ayrixa fiziği matematiği 100 olup sınavda 40 matematik yapamayanlar da var tabi brnim dediğim özeller veya çok düşük liseler amp yinede çok objektif ddgil dir sınav notları swn istediğin bölüm ne işe ona göre secc

• Mf seç hocam yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum fikrin değişirse Tm'den mf'ye geçmek daha zor olur. Fizik Matematiği zaten kimse kolay kolay yapamaz yatkın olmadıkça. Eğer gerçekten Otomotiv mühendisi olmak istiyorsan çalışacaksın zorlayacaksın kendini. Emek olmadan yemek olmaz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MF'ye geç ve çalışmaya başla. Derslerine çalışmamışsın ondan dolayı notların düşük, çalışırsan illaki yaparsın merak etme.
  • Bizim sınıfta fizik-mattan 15-20 alanlar mfydi sen mi okuyamıcaksın hocam.Yapmak istediğin meslek mfde ise düşünmeden geç
  • Hocam 11. sınıf tam çalışmaya başlanılacak sınıf bence. Okulda öğrendiklerinizi öğrendiğiniz gibi tekrar edip testini çözün. Ders çalışma düzeninizi oturtun. Bol bol kitap okuyun. Hiçbir şey için geç değil.

Bölüm tercihi için de araştırmanızı yapın. Okurken hangi derslerden hoşlanıyorsun, ilerde hangi mesleği yapmak istiyorsun karar ver ona göre üniversite ve bölüm hedefi koy. Biraz da tevekkül ile kazanırsın inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşleriniz için çok sağolun.

(Up)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Overboost_ -- 13 Eylül 2017; 9:8:23 >
  • Dostum bunun notlarınla alakası yok bence ne olmak istiyosan ona yönel benim de fizik ortum 51 felandı 10da 11de 94 yani bir bak kendine sen kimsin ve kim olmak istiyosun şu an ilgi göstermiyon diye 1-2 sonucun kötü olmasına bakma ilerde en sevdiğin dersler olablirler

• Neden her mesajınızın sonunda 3 ünlem var ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.