< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 9 Mart 2020; 9:31:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 9 Mart 2020; 9:31:19 > |
Anladım 8 aydır devam eden iddialı ve sağlam bir grubuz Durumu iyi hedefi yüksek arkadaşları aktif olma koşulu ile bekliyoruz . Bakın ne kadar kısa sürdü dimi ? Ayrıca ben 1 milyondan mezuna bırakıp suan 110 tyt 75 ayt yapıyor olsam gruba alınmayacak mıyım ? Kusura bakmayın gruba şu kadar k bu kadar k diye sınır koyan insanlara tilt oluyorum . İyi günler
|
Temiz kağıdı , önlü arkalı kimlik fotokopisi , 6 tane de vesikalık olsun mu hocam .
|
Arkadaşlar benim de grubuma alım yapılacak. Grubumuzda ilk 100 den mezun 98 kişi, ilk 1k dan mezun 600 kişi bulunmaktadır. Grup buradakiler gibi değil baya sistemli. Kafama göre sizi çıkarabilirim ama olsun sonuçta admin benim. Aramıza katılmak isteyenler varsa TC Kimlik fotokopisi, ev adresi (Muhtardan almış olmanız gerekir), neden bu gruba gelmek istediğinize dair bir mektubu özelden yollayın. Ben size dönüş sağlarım derim ama dönmem. Bebelere ait bir yer değil burası. Eskileri hatırlatmak istemiyorum ama bana mahallede abi çekerlerdi. Ona göre ayık olun tamamkeeee :) Gruba sadece aktifleri alıyoruz (pasif arkadaşlar alınmasın ama üzülürsünüz :))) ) Bu arada yazdığım gibi kitlemiz baya sağlam öyle 20K mezunlar yazmasın sonuçta siz 20K yaptıysanız aptal, düzensiz, ders çalışamayan, düşünme yetisine sahip olmayan birisiniz. 1K olan adamlarla aynı yerde bulunma hakkını size kim veriyor??? Sonra gelip ağlıyorsunuz moralim bozuldu diye.. Bozarlar PAŞAM :) Burası MF çalışma grubu herkes giremezzzz
![]() |
Sallamıyorum ben hocam mezunlarsa kaç k olduğunu belirtsinler 12 lerse mevcut durum yeterli demişsiniz . Neden mezuna kalanın kaç k yaptığı önemli değilse yazsınlar dediniz o halde ayrıca bana paşam diyecek samimiyeti nereden alıyorsunuz . Son olarak 370 lik liseden çıktım son 2 yıldır çalışıyorum demişsiniz ama konuyla ne alakası var iyi ne hoş başarılar iyi çalışmalar kimse sizin çalışmanıza ve başarınıza laf söylemedi zaten . Görmediğim şeylere veya pm mesajlarını tahmine dayalı bir şeyler demiyorum . Sadece sizin yazdıklarınızı söylüyorum.
|
Gruptan biri olarak açıkça şunu söyleyeyim ki , gruptaki arkadaşlar gayet yardımsever,köstek yerine destek olan ,hoşsohbet insanlar.
Grupta yer açıldı.forum kaynaklı bir grup olduğundan boşluğu da forumdan doldurmak istedik. belli koşullar altında alım yapılacağı söylendi diye ne bu tantana.Sınıflandırmayı biz de istemezdik ancak düzeni oturtturmak için bunu yapmamız gerekiyor. Herhangi bir ders grubuna girmek isterken arayacaginiz tüm ozellikler,ideale yakın şekilde bu grupta mevcut. Bunu bir iş görüşmesi gibi düşünürseniz ;aranılan en temel şeylerden biri tecrübeniz yani ,bu , mezunlar için gecen seneki başarı sıranız olacaktir.referans olarak da gruptan arkadaş gösterebilirsiniz. Bunlar dışında istenilen bir de aktiflik var.sadece grubun ekmeğini yemek olmaz.biraz da sizin insanlara katkınız olsun diye istenilen bir şey bu. Daha da başka bişi kalmadı.mevzu bu kadardı. İyi çalışmalar ,hadi kolay gelsin herkese. |
Yok kardeşim manavmuhittini de gibmezsin yani
|
Tamam kanka KARI GİBİ üslubu olan , MAHALLE KARISI olan biziz. Hatta KÖPEK GİBİ ezilen de biziz. Siz melekler grubu olarak hiç kimseyi aşağılamazsınız. Kusura bakmayın :)
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecziligni -- 8 Mart 2020; 14:32:4 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|