Şimdi Ara

Mf Olup Durumu İyi Olan Arkadaşlara Şans(Alımlar Kapandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar buradaki insanların çoğunlukta olduğu bir sayısal grubunun adminiyim.Grubumuzda 2k dan mezun 1 kişi 4k dan mezun 2 kişi ve 8k dan mezun 1 kişi var max mezunumuz 50k genel olarak kitle epey iyi lakin son zamanlarda aktifliği düşen arkadaşları çıkarmak zorunda kaldım ve yer açıldı.Grup burada gördükleriniz gibi değil inanın en sistemli gruplardan bir tanesi.Gruba ait kaliteli sorular kanalımız var Matematik-Sosyal-Fen diye ayırdık ayrıca toplu deneme çözümleri yaptığımız bir kanal var şu ana kadar 7-8 tane deneme çözdük ozy hocam orada pdfleri taratıp atıyor sağ olsun ve masraf yapmadan çözüyoruz.Eğer aramıza katılmak isteyen arkadaşlar varsa mezunlarsa kaç k dan mezuna kaldıklarını belirtip mevcut durumlarını anlatırlarsa ve son olarak hedeflerini yazarsa bazı arkadaşları bünyemize dahil etmek isterim özellikle dershaneye gidemeyen arkadaşlar için bence bulunmaz bir nimet şu ana kadar 5k soru çözdük kaliteli sorularda 2k soru birikti yani boş bir şeyden bahsetmiyorum.En önemli şartımız aktiflik bir sınav öğrencisi ne kadar aktif olabilir tabii yani molalarda vs yapamadığınız soru olur onu direkt atarsınız veya bildiğiniz bir konudan soru çıkmıştır mola vaktinizde onu çözer geçersiniz ben gayet işe yarar olduğunu düşünüyorum.12 arkadaşlar aktif olabileceklerse yazsınlar çünkü direkt çıkarıyorum ne yazık ki.Dediğim 3 şeyi pm den belirten arkadaşlara(12ler için hedef ve anlık durum yeterli) dönüş yapılacak.Bu arada dediğim gibi kitle epey sağlam yani morali vs bozulacak arkadaşları baştan uyarayım bu şekilde aramızdan ayrılmak isteyen 4-5 arkadaş oldu ama yok beni kamçılar derseniz pm atmanızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 9 Mart 2020; 9:31:19 >

• Anladım 8 aydır devam eden iddialı ve sağlam bir grubuz Durumu iyi hedefi yüksek arkadaşları aktif olma koşulu ile bekliyoruz . Bakın ne kadar kısa sürdü dimi ? Ayrıca ben 1 milyondan mezuna bırakıp suan 110 tyt 75 ayt yapıyor olsam gruba alınmayacak mıyım ? Kusura bakmayın gruba şu kadar k bu kadar k diye sınır koyan insanlara tilt oluyorum . İyi günler
    Arkadaşlar benim de grubuma alım yapılacak. Grubumuzda ilk 100 den mezun 98 kişi, ilk 1k dan mezun 600 kişi bulunmaktadır. Grup buradakiler gibi değil baya sistemli. Kafama göre sizi çıkarabilirim ama olsun sonuçta admin benim. Aramıza katılmak isteyenler varsa TC Kimlik fotokopisi, ev adresi (Muhtardan almış olmanız gerekir), neden bu gruba gelmek istediğinize dair bir mektubu özelden yollayın. Ben size dönüş sağlarım derim ama dönmem. Bebelere ait bir yer değil burası. Eskileri hatırlatmak istemiyorum ama bana mahallede abi çekerlerdi. Ona göre ayık olun tamamkeeee :) Gruba sadece aktifleri alıyoruz (pasif arkadaşlar alınmasın ama üzülürsünüz :))) ) Bu arada yazdığım gibi kitlemiz baya sağlam öyle 20K mezunlar yazmasın sonuçta siz 20K yaptıysanız aptal, düzensiz, ders çalışamayan, düşünme yetisine sahip olmayan birisiniz. 1K olan adamlarla aynı yerde bulunma hakkını size kim veriyor??? Sonra gelip ağlıyorsunuz moralim bozuldu diye.. Bozarlar PAŞAM :) Burası MF çalışma grubu herkes giremezzzz
    Sallamıyorum ben hocam mezunlarsa kaç k olduğunu belirtsinler 12 lerse mevcut durum yeterli demişsiniz . Neden mezuna kalanın kaç k yaptığı önemli değilse yazsınlar dediniz o halde ayrıca bana paşam diyecek samimiyeti nereden alıyorsunuz . Son olarak 370 lik liseden çıktım son 2 yıldır çalışıyorum demişsiniz ama konuyla ne alakası var iyi ne hoş başarılar iyi çalışmalar kimse sizin çalışmanıza ve başarınıza laf söylemedi zaten . Görmediğim şeylere veya pm mesajlarını tahmine dayalı bir şeyler demiyorum . Sadece sizin yazdıklarınızı söylüyorum.
    Gruptan biri olarak açıkça şunu söyleyeyim ki , gruptaki arkadaşlar gayet yardımsever,köstek yerine destek olan ,hoşsohbet insanlar.
    Grupta yer açıldı.forum kaynaklı bir grup olduğundan boşluğu da forumdan doldurmak istedik. belli koşullar altında alım yapılacağı söylendi diye ne bu tantana.Sınıflandırmayı biz de istemezdik ancak düzeni oturtturmak için bunu yapmamız gerekiyor.
    Herhangi bir ders grubuna girmek isterken arayacaginiz tüm ozellikler,ideale yakın şekilde bu grupta mevcut.
    Bunu bir iş görüşmesi gibi düşünürseniz ;aranılan en temel şeylerden biri tecrübeniz yani ,bu , mezunlar için gecen seneki başarı sıranız olacaktir.referans olarak da gruptan arkadaş gösterebilirsiniz.
    Bunlar dışında istenilen bir de aktiflik var.sadece grubun ekmeğini yemek olmaz.biraz da sizin insanlara katkınız olsun diye istenilen bir şey bu.
    Daha da başka bişi kalmadı.mevzu bu kadardı.
    İyi çalışmalar ,hadi kolay gelsin herkese.
  • Bu arada grup şu an 23 kişi ve grubu telegramda kurduk.
  • hocam beni de alır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Açıklamadaki her şey grubumuzu güzelce özetliyor.

UP.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam gruba katılırsam fazla aktif olmam diye düsünüyorum, o yüzden arkadasların hakkını yemeyeyim. Lakin taratılan denemeleri almanın baska bir yolu yok mu acaba? Özellikle kurumsallar, TG denemeler iyi oluyor çünkü ve kimse taratmıyor bunları.

• Temiz kağıdı , önlü arkalı kimlik fotokopisi , 6 tane de vesikalık olsun mu hocam .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam anlattığım ortamın ciddiyetini belirtmek zorundayım kusura bakmayın 8 ay boyunca devam eden grupların sayısı bir elin parmağını geçmez diye düşünüyorum.Bu zamana kadar böyle geldi bundan sonra da böyle gidecek işine gelen arkadaşlar faydalansın.İyi günler
  • Anladım 8 aydır devam eden iddialı ve sağlam bir grubuz Durumu iyi hedefi yüksek arkadaşları aktif olma koşulu ile bekliyoruz . Bakın ne kadar kısa sürdü dimi ? Ayrıca ben 1 milyondan mezuna bırakıp suan 110 tyt 75 ayt yapıyor olsam gruba alınmayacak mıyım ? Kusura bakmayın gruba şu kadar k bu kadar k diye sınır koyan insanlara tilt oluyorum . İyi günler

• hocam ne sınırı :D ben aktif durumunuzu yazın dedim pmden konuştuğum kaç mesajı gördünüz de boş keseden sallıyorsun 58k 63kdan iki arkadaş az önce aramıza katıldı aktif durumu göz önüne alıyoruz paşam merak etme 370 lik anadolu lisesinden çıkıp hayatının son 2 senesinde ders çalışan bir adamım sırf teog puanım yüzünden alınmadığım okullar oldu görmediğiniz şeye sallamayın hocam
  • Sallamıyorum ben hocam mezunlarsa kaç k olduğunu belirtsinler 12 lerse mevcut durum yeterli demişsiniz . Neden mezuna kalanın kaç k yaptığı önemli değilse yazsınlar dediniz o halde ayrıca bana paşam diyecek samimiyeti nereden alıyorsunuz . Son olarak 370 lik liseden çıktım son 2 yıldır çalışıyorum demişsiniz ama konuyla ne alakası var iyi ne hoş başarılar iyi çalışmalar kimse sizin çalışmanıza ve başarınıza laf söylemedi zaten . Görmediğim şeylere veya pm mesajlarını tahmine dayalı bir şeyler demiyorum . Sadece sizin yazdıklarınızı söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecziligni -- 8 Mart 2020; 14:32:4 >
  • Hocam sizin mesajınızı ben görmeden arkadaşlar atmışlardı boş atacağınızı sezdiler galiba grup kusura bakmayın hedefi ve durumu iyi olan arkadaşlar için daha uygun PAŞAM çünkü motivasyonu düşen bir sürü adam gördük kimsenin vebaline girmeye gerek yok kaç k yaptığı benim için referans tabii beğenmiyorsan katılma evet ayrıştırarak alıyorum ve bundan da gram pişmanlık duymuyorum buradaki çoğu arkadaş benim nasıl biri olduğumu az buz bilir arkadaş ilişkileriyle sınav ilişkileri arasında ciddi farklar var bu da onlardan bir tanesi size başarılar konuyu sakız gibi uzatıp boş atmazsanız sevinirim :D iyi günler paşam
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    XD

• theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Nickler benziyorrr xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an burada bunu yazan arkadaşların çoğunun pmde bana gruba alırsın diyip yoğunluktan dolayı dönmeyince böyle şeyler yazmaları komik :D gerçek hayatta karşılaşsak kafası yerden kalkmayacak adamlar burada konuşma stillerinize gülüyorum doğrusu arkadaşlar kimseyi ayrıştırmadım(belli bir seviyede olan arkadaşlar yazdı zaten hep onlar arasında bir ayrım göz etmedim yani tabii belli bir sınıor olacak) yukarıda yazan dengesizlere değil gruba gelmek isteyenlere diyorum durumunuzu vs yazarsanız son 1 kişilik yerim kaldı herkese kolay gelsin
  • Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim grup kapandı ama ilerleyen zamanlarda aktifliği azalan arkadaşlar olursa direkt ekleme yapacağımdan şüpheniz olmasın dershaneye gidemeyen ne kadar arkadaş varsa aynı imkanları elde edecek (fazlasıyla)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.