Şimdi Ara

Mf de 100-120 k arası yapmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu benim için çok önemli ama temelim olmaması beni zorluyo
    Türkçeden 30-35 arası yaparım
    Mat 1 çalışıyorum şimdi ağırlıklı olarak matta birazcık netlerim yükselsin fen de çalışmaya başlıcam
    Dersaneye gidiyorum mezunum bu sıralamayı yapmak için nasıl bir yol izlemeliyim
    Şimididen teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam türkçe iyi bir koz dahada geliştirin hiç bırakmayın matematik içinde youtubede şenol hocayı izleyip deftere not tutun hocalara geldik izleyin sorulrı yazın gerekirse hepsini kitap olarakta karekök mps serisi alın baya kaliteli yanına birey a alın çözümlü hemde geometri içinde antremanlarla geo karekök sıfır birey a güzeldir geo içindi youtubeden izleyip formülleri ve örnek soruları not alabilirsiniz hocam. Fen kısmındada biyoloji için selin hoca bekir avşar izleye bilirsimiz kimyada kimyaözel çok iyi bu dersler içinde yine bireyleri öneriyorum ± şenol hoca sıradışı analız yayınları çözümlü kitapları güzel fizik icin umut öncül iyi yine kolay kitaplar alırsınz sonrada fen için palmeleri çözmenizi öneririm tabi bunlar benim fikrim hocam ben olsam bunlarya iyi bir temel atardım hızlıca sonra daha kaliteli orta seviye kitaplar çözerdim türkçe içinde deneme çözerdim düzenli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan için karekök 0 matematik ve birey a çözüyorum fenden ise palmenin hem konu anlatımları hemde soru bankaları var ama biraz matematik netlerim artsın öyle düşünüyorum feni şuan derste dinliyorum sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    Bencede hocam önceliğiniz matematik ve geo olsun bol bol kaynak tarayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.