Şimdi Ara

MF ci tecrubeli abilerim bakar misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun itibariyle ygsye 30 gun kaldi benim konularım bitti netlerim de Allah'a sukur 130-140 gidiyor fakat lysden biraz korkuyorum yetişir mi pekişir mi falan gibisinden.
    4 ayim var lysye ve konu durumlarım

Mat: Matris Det Toplam Çarpim Limit Turev Intgral kaldı ( oncekı konular da hamladi hatirlanmasi lazim )
    Kimya: Organik kaldi
    Biyo: Sistemler kaldi ( önceki bazi konulura kucuk bir tekrar gerek f.sentez gibi )
    Fizik: Ygs-lys ortak konular bitti (optik dahil )
    Geo: Ygs konuları bitmedi bile daha dershanede ama yapıyorum bir sekilde lys adina henüz pek bir sey yok.

• cmeran C kullanıcısına yanıt
    Birbirimize benziyoruz benim de ygs'ler 135-140 civarı. Bence fena değil LYS durumun ama matta türev-integral uzun sürer. Ben de kendi durumumu yazayım eğer soruların olursa cevaplarım, mezunum bu arada.

Mat: türev integralden 700'er soru çözüp bitirdim ikisini(palme fasikülleri, öneririm), geri kalan konuları hatırlıyorum yine de
    Geo: üçgen vs. bitti ve neredeyse boş bu ders bende
    Fizik: atom ve ışık teorileri(optik değil o bitti, tek-çift yarıkta girişim vb) hariç LYS bitti, elektrikte sıkıntılar çekiyorum bu hafta biter elektrik de
    Biyoloji: evrim-davranış ve birkaç sistem hariç LYS bitti (sistemlerin tümü bitti de unuttum, kısa sürede hatırlarım diye düşünüyorum)
    Kimya: elektrokimya ve organik tepkimeler hariç LYS bitti

Senin kimya durumun iyi bence, fizikte biraz bırakmışsın ona iyice çalışman gerekecek, fotosentez falan bitirirsin zaten 1-2 günde ama sistemler de uzun sürer. Bitmeyecek kadar bırakmamışsın bence ygs sonrasına ama biyolojide tekrar gerek dediğin konular arasında ekoloji, sınıflandırma vb. konular varsa bu ikisi de çok çabuk bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8994B13F4 -- 13 Şubat 2015; 14:54:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.