Şimdi Ara

Mf 4 de fensiz sıralama çekilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematikte şuan 30 civarlarındayım. 12. Sınıf konuları, trigonometri, matris gibi bazı konular yok. Yani az çok biliyorum ama her soruyu yapamıyorum. Geometriden de en az 10 yaparım. Matematiğime güveniyorum. Şu 2 haftada bayağı ilerlerim.

Sorun Fen.

Fizikten 7-8 net biyolojiden 2-3 net. Kimyadan 2-3 yaparım. Sizce mat geo çalışığ son hafta ölümüne fen çalışsam 128 binden 70 bin olur mu ki?

Çılgınlık yapasım var feni bırakıp mat çalışmak istiyorum ama mezun senem kazanmazsam işim yaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 6 Haziran 2016; 21:26:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam puanza dan falan bi bakın isterseniz, geçen senelere göre hesaplasa da o zamanlar çeken var mıymış onu öğrenirsiniz. Umarım çekersiniz hocam allah gönlünüzce versin
  • Matla geo iyimişde ötekiler çok az gardaşım banko konulara çalış en azından hepsinden bi 10 öıkarmaya çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: HDogus

Matla geo iyimişde ötekiler çok az gardaşım banko konulara çalış en azından hepsinden bi 10 öıkarmaya çalış.

Teşekkür ederim cevap için. Fiziği son hafta 10+ olur. Fiziğim son zamanlarda iyi ygsde çok kötüydüm. Valla lys bana daha kolay geldi.

Denilenin aksine eski bir tmci olarak herkes fizik çok zor derdi ama kimya bana çok daha zor geldi. Neyse daha fazla uzatmayayım. Sizin bana önerebileceğiniz konular nelerdir 10 net için?

• Puanzadan tam sağlıklı sonuç alamadım. 2016 çok değişik bir sınavdı. Şimdi puan-sıralama ayarını tutturmak zor. Hepsinin yüzdelik dilimi farklı olduğundan 128 k elde etmek için hangi netleri düşereceğimi bilemedim. 70 bin falan geliyor benim netlerle.

• Gardaşım ben tm ci adamım ya sadece yorum olarak fikir yazdım 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: HDogus

Gardaşım ben tm ci adamım ya sadece yorum olarak fikir yazdım 😊

Hee anladım :) yinede sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reyis bak ben 2011'de 194k dan 94k ya çekmiştim bu netlerle burdan kendine az çok bi rota çiz.Bu sene de girdim 124k geldi hedefim daha destansı bi çekiş yapmak.Başarılar.

MAT:42-04
    GEO:22-03
    FİZİK:11-07
    KİMYA:13-07
    BİYO:08-05

@Ceza76
  • Desene işimiz zor. 42 mat vay be :o

• Arkadasim gecen sene 230 binden 40 mat 25 geo gibi net civarlariyla 95 bine cekti.feni senin gibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Libertador1907 -- 6 Haziran 2016; 22:42:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Libertador1907

Arkadasim gecen sene 230 binden 40 mat 25 geo gibi net civarlariyla 95 bine cekti.feni senin gibiydi

Ooo çok iyiymiş

• 128den 70e fen yapmak gerek maalesef dostum biyo neysede fizik kimya 10 civarı olsun en az. bu netlerle 80-100 arasına düşer dışına çıkmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.