Şimdi Ara

Mf 180-240k arası sıralamlar hangi yıla benzer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up.Faydali konu

• 2010 olursa 240 gelmez diyim de 2015 olsa yararınıza
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    2010 ve 2015 i çok uç noktalar görüyorum ben.Tahminim obp dahil 255 puan ve üstünün 240k barajını aşabileceği.Sizce de mantıklı mu cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: contra06

2010 ve 2015 i çok uç noktalar görüyorum ben.Tahminim obp dahil 255 puan ve üstünün 240k barajını aşabileceği.Sizce de mantıklı mu cevaplarsanız sevinirim
    Normalde aşar ama tmler önünüze geçecek her 2 alan içinde bu sıkıntı var sıralamalar geri çekilmezse çoğu kişi üzülür.
    tm ler hangi sıralamaları etkileyecek cidden merak konusu.Çok merak ediyorum bende.Umarım beklendiğinden az etkiler tmler.şöyle bir durum var ösym nın 180 240 arasında kı muhendisliklerin boş kalmasını istemeyecektır.BBildiğim kadarıyla kontenjanlarda arttı.Nasıl bişey olacak aklım ermiyor açıkcası çok aradayım.
  • quote:

tm ler hangi sıralamaları etkileyecek cidden merak konusu.Çok merak ediyorum bende.Umarım beklendiğinden az etkiler tmler.şöyle bir durum var ösym nın 180 240 arasında kı muhendisliklerin boş kalmasını istemeyecektır.BBildiğim kadarıyla kontenjanlarda arttı.Nasıl bişey olacak aklım ermiyor açıkcası çok aradayım.
    0.5 kuralı kalktıgı için tam da bekledigin sıralamaları etkiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    birde şu açıdan bakmakta da fayda var bence.180 240k arası isteyenler genelde ayt de ki ygs kısmını çözmeyi hedefledi ancak beklendiği kadar ygs tarzı soru gelmedi özellikle mat kısmında ve tyt ninde zaman sıkıntısını göz önüne alırsak daha düşük puanla daha iyi bir sıralama da gelebilir gibi bir teori ortaya çıkıyor.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabii ki
  • quote:

birde şu açıdan bakmakta da fayda var bence.180 240k arası isteyenler genelde ayt de ki ygs kısmını çözmeyi hedefledi ancak beklendiği kadar ygs tarzı soru gelmedi özellikle mat kısmında ve tyt ninde zaman sıkıntısını göz önüne alırsak daha düşük puanla daha iyi bir sıralama da gelebilir gibi bir teori ortaya çıkıyor.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabii ki
    Forumdaki sayısallara bakarsan yardırmışlar.Önünde tmler olur dediğim durum tmler için geçerli olabilir.
    hocam doğru yardıranlar var baya ama kendime rakıp gördüğüm 180 240k arası için tahmin isteyenlerde genelde netler yerlerde forumda gördüğüm üzere.ve tmler mf lerden daha fazla etkilenecek bu sıralamalar konusunda tarzı konuşan rehber hocaları dinlemiştim
  • quote:

hocam doğru yardıranlar var baya ama kendime rakıp gördüğüm 180 240k arası için tahmin isteyenlerde genelde netler yerlerde forumda gördüğüm üzere.ve tmler mf lerden daha fazla etkilenecek bu sıralamalar konusunda tarzı konuşan rehber hocaları dinlemiştim
    Zaten her sene mfler tmlerin önünde edebiyat çözenlere bağlı çok yoksa bile matla mfciler tmlerin önünde olur.O civarda öyle de işte tmler önünde olursa hedefin gelmez.2010 diyenlere bakarsan zaten imkanı yok
    tyt 55 57 arası tam emin değilim ayt de 14 16 arası gelecek obp 72.6 240k içi gelir diye umut ediyorum.2015 2016 2017 hepsinde geliyor.hangi birine benzese geliyor.Ama işte bu sınav neye benzeyecek o önemli :D
  • quote:

tyt 55 57 arası tam emin değilim ayt de 14 16 arası gelecek obp 72.6 240k içi gelir diye umut ediyorum.2015 2016 2017 hepsinde geliyor.hangi birine benzese geliyor.Ama işte bu sınav neye benzeyecek o önemli :D
    2010 olursa gelmez digerleri umutlu.
    umarım 2010 gelmez.hayırlısı olsun hakkımızda
  • Benimde tyt 54 ayt 19 obp 72. Sinavdan sonra 180-190k araligi bekliyordum. Fakat su tmcilerin one gecmesini caktiktan sonra 240k baraj korkusu olustu. Puanda 274

• axlrose. kullanıcısına yanıt
    hocam

2017: 244
    2016:240
    2015:230 falandı galiba yani tmler dahil 260 üzerinin geçmesi mantıklı bence 240k barajı 260 ın üzerinde olursa diğer sıralamalar için gereken puanlarında uçması anlamına gelir.
  • contra06 C kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten tmler yuzunden 220-230 k ya girsek bile 180-190klik yere rahat gidecegimizi dusunuyorum. Umarım baraji geçeriz

• axlrose. kullanıcısına yanıt
    aynen o konuda yüzde yüz eminim zaten.Olay barajı geçmek cidden.Ve ben umutluyum açıkcası.Sınavla verilerinde 2010 hariç hepsinde geçiyorum barajı.2010 hariç 2016 gibi gelir diyen sayısı da azımsanacak gibi değil.2016 dan bir tık kötü bekliyorum ben.O da tmlerin yoğunlugundan.
  • Bence alt sıralar iyi gelicek çünkü nerdeyse sınavda hiç kek soru yoktu önceki yıllarda matematikten 10-15 kek soru rahat geliyodu

• quote:

aynen o konuda yüzde yüz eminim zaten.Olay barajı geçmek cidden.Ve ben umutluyum açıkcası.Sınavla verilerinde 2010 hariç hepsinde geçiyorum barajı.2010 hariç 2016 gibi gelir diyen sayısı da azımsanacak gibi değil.2016 dan bir tık kötü bekliyorum ben.O da tmlerin yoğunlugundan.
    Benim 2010 ile 2015 arasında 120 bin fark var.

En kötü 2016 gibi gelse keşke.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.