Şimdi Ara

MF 109.YUM KOÇ VS BOĞAZİÇİ EE YARDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısal da 109. oldum koç ve Boğaziçi (belki Bilkent) Elektrik elektronik arasında kaldım. İlk 100 bursum da olmadığı için burs da önemli benim için. Eğitim, mezun sonrası iş imkanı, yurt ve sosyal çevre açısından kıyaslayabilir misiniz ?MF 109.YUM KOÇ VS BOĞAZİÇİ EE YARDIM?

• Ben de senin gibi bir öğrenciyim ancak Boğaziçi ve Koç olmak üzere üniversitede de baya bir zaman geçirmiş biri olarak tamamen kendi düşüncelerimi anlatacağım.

Öncelikle Boğaziçi Türkiye'deki en iyi öğrencilerle okuyacağın okuldur, mühendislik açısından gireceğin öğrenciler tamamen senin seviyene yakın olacak, 700. vs. ve gayet sağlam bir kampüse sahip cidden efsane güzellikte bir yer.

Koç'ta ise birçok öğrenci grubu olacak ancak Boğaziçi'nden pek bir farkı olacağını sanmam Koç'ta burssuz okuyan öğrenciler de olacağından nispeten daha kötü bir öğrenci grubuyla okursun ama daha kötü olsa bile yine de çok iyi öğrenciler olacak. Seviye konusunda bir farkları yok.

Koç'un yurtdışı bağlantıları harikadır, yurtdışına adım atmayı düşünüyorsan Koç'un sana sunacağı imkanların haddi hesabı yok. İngilizce eğitimi sanıyorum ki Türkiye'nin en iyisi ve kampüsü de Boğaziçi kadar olmasa da bence çok güzel bir kampüs.

Bilkent hakkında hiçbir fikrim yok ancak ben de bir mühendis aday adayı olarak Boğaziçi ve Koç'u da deneyimlemiş biri olarak Koç'a gitmek istiyorum, eğer yurt dışında hayatını devam ettirmek istiyorsan tercihin Koç olsun, Boğaziçi de seni üzmeyecektir. Bİlkent bence bu iki okula nazaran bir alt levelde kalıyor.

• Gravitist kullanıcısına yanıt
    Siz ne okumuştunuz hocam
  • Görsel açılmıyor hocam hamda 109 yerlestirmede ne obp kaçtı ne kadar atti acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görsel açılmıyor hocam hamda 109 yerlestirmede ne obp kaçtı ne kadar atti acaba

• bilkent ee turkiyede 1 numaradir. sirf stanforda her yil ogrenci gonderiyor dusun

• Novogo N kullanıcısına yanıt
    Ben de senin gibi bir üniversiteye hazırlanan öğrenciyim ancak bu okullarda okuyan insanlarla bolca görüştüm ve kendim gittim gördüm, programlarına katıldım vs. Ben Koç'u daha çok beğendim, ve onun için uğraşıyorum sana da tamamen kendi gözümden anlattım olayı, Bilkent hakkında bir fikrim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ vs BİLKENT EE /+475 oy
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sonuç belgesini nereden aldın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam alt level falan geçin bu işleri ya. Bilkent EE bir numaradır. Boun’un havası var evet, kabul ediyorum ama bu bir şey değiştirmez. Keşke zamanında sıralamam yetseydi de EE’ye girebilseydim:/ Her yıl stanford’a en az 2 öğrenci gidiyor. Ben zamanında bilkent’in ‘road to university’ programına katıldım. Mentorum vardı o zamanlar ieee’den. Şuan stanfordda doktora yapıyor. Kendisi sizin gibi dereceyle girmişti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mezuntipci M kullanıcısına yanıt
    https://i.hizliresim.com/vP6bBr.jpg burdan açılır herhalde

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Mobilden girip aldım

Hocam hangi okuldu o ortalamayi nasil yaptınız

• Mezuntipci M kullanıcısına yanıt
    Final Fen lisesinde okuyodum. Derslerim iyiydi zaten 4 sene
    O obp nin özel okul obpsi olduğu o kadar belliki zaten devlette gotunu yirtsan 99 obp yi alamazsin çünkü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.