Şimdi Ara

MEZUNUN DRAMI... İÇERİ UPPP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

70k mf den mezuna kaldım bu yıl.
    Çalışmalarım orta düzeyde devam etmekte..
    Sorunum Şudur Arkadaşlar : Telefon iletti.

Youtubede bir video bakıyorum Sonra salak gibi arka arkaya oyun videosuna bakıyorum. Boyle böyle akşama kadar sürüyor. Çok telefon bağımlısı değilim. Bu olay geçen yıl ygs ye 2 3 hafta kala başladı bi türlü bırakamadım tavsiyelerini bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çare : 3310

• IronTurkMan kullanıcısına yanıt
    Dostum olmaz 3310. Konusmam gereken yada resimler gerekiyor.

• Emrecan8 kullanıcısına yanıt
    2.el kötü bi samsung al iş görür o zaman

• Telefonu birine ver ve sen ne kadar istesende ağlasanda sızlasanda sana geri vermemesini söyle.

youtube ' a girme, izlemen gereken ders videosu varsa da indir öyle izle
    Eger kardesinde veya aile bireylerinde seninkinin alt segmenti var iste degisim yapin o zaman sogursunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de öyle bir sorunum vardı.ders çalışırken sıkılıp telefonu açardım.tabi bi süre sonra kitabı kapatıp telefonla uğraşırdım.

Ağustosun başından beri her gün sabahtan akşama düzenli çalışıyorum.(günde 500 soru + konu)

Son bir haftadan beri kitaplardan hoşlanmaya başladım.yani mesela bi fizik kitabını açıp göz gezdirdikten sonra çalışasım geliyor.
    Telefonu yemek ve tuvalet aralarında sadece forum için kullanıyorum artık.Ders dışındaki sosyal aktiviteler harici eylemler artık bana sıkıcı gelmeye başladı.

Bence siz de böyle 1 ay gibi bir süre sıkı çalışmaya çalışın.ilk başta zorlanırsınız ama alışınca benim gibi hangi günde olduğunuzu bile unutup telefon ve bilgisayarı hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

• Dostum denedim ama ne bilim 3 4 gün sonra o kullanmama karari bozuldu.. Sen dayan 1 ay çalış yani kurbana kadar sıksam kendimi olur gibi ?

• +++++ Up

• Bende öyleydim biara bi kere bırakınca tam bırakıyosun ama hiç açmamak şartıyla

• Bide benim izlediğim videolar izdivaç kavgaları falandı aralıksız 6saat izledigim olmustu ama sonradan zorlanarak bıraktım

• aga bende de oluyor bende mezuna kaldım. ders çalışırken telefonu mesela odanda çalışıyorsan salona koy hem aklına geldiğinde kullanamazsın o şekilde. arkadaşın dediği gibi böyle 20 gün bir çalışırsan yapabildiklerinle birlikte keyif alacaksın bu işten. telefon falan aklına gelmez o zaman yani.zaten şu an tatil modundan çıkman kolay değil bayram geçsin falan zaten forumda adam kalmaz mezunlar dışında aklını çelecek şeyler azalır gündem açısından. birde çalışma saatlerini sabahtan başlatırsan hani mesela bir memur sabah 8 akşam 5 gidiyor veya herhangi bir lise öğrencisi gibi düzene koyarsan hayatını zaten bunun senin bir işin olman gerektiğini anlarsın zaten bir şeyi iş olarak kendine benimsemişsen onun için emeklerininin boşa gitmemesi için telefondur teknolojidir hikaye olur bana kalırsa
  • Aga ders çalışırken hiç dikkatin dağılmadan soru çözsen ve zor kaynakları her soruyu 1 dkda çözsen 8saatx60dk=480 soru eder.500 soru diyosun günde 8-9 saat ders mi çalışıyosun?ki bide bu en iyimseri mesela ben çalışırken ilk 1-2 saatteki verimim kalmıyodu dikkat seviyem düşüyodu.Günde 250-300 den fazlasını göremedim.Günde 800-1000 sorudanda bahsediliyodu valla çok ilginç çok denedim olmadı helal olsun sizlere çok küçük ricam sene sonu nereyi kazandığınızı atabilirmisin?

• Ben tam anlamıyla telefon bağımlısıydım hatta buraya konu bile açmıştım ama pek çare bulamamıştım. Bende lisede son 2 ay kala annemin telefonu aldımve hayatımın hatasını işte burda yaptım. O zamandan beridir hep elimde telefonla gezdim. Gün boyu facebooktan hiç çıkmazdım sonra instagram askfm ne ararsan hepsini açtım. O ne yapmış bu ne yapmış diye bakmaktan hiç ders çalışamazdım hep ertelerdim. İlk iş olarak telefondaki oyunları uygulamaları yavaşca sildim . İlk önce faceyı kapadım. Ben açmayalı nerdeyse 7 ay falan oldu . Hiç yoklugunu bile hissetmedim. Sadece buraya ve instagrama arada giriyorum oda yolda veya yemek hazırlanırken vs. Hedeflerinden seni alır koyar bu telefon. Bir msjı birgün sonra görsen birşey kaybetmezsin sana ihtiyacı olan arar bulur sorar ulaşır. Dikkat dagınıklıgı yapar. Sürekli değişen şeylere baktıgından bir şeye odaklanman zamanla bozulur. Yol yakınken bırak onunce koskoca aylar var eğer şimdi bırakamazsan sınav zamanı panik yaparsın kendini suçlarsın benden abla tavsiyesi

• Çare drogba.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.